Uitgebreid VIP-groepstraject, start september 2019 in Roggel: inschrijving niet meer mogelijk

Dit groepstraject is bedoeld voor mensen die ALL-IN willen gaan. Voor de mensen die niets aan het toeval willen overlaten en die in december 100% zeker lichter willen zijn. Voor de mensen die SUPERgemotiveerd zijn en die gedurende een langere periode aan zichzelf willen werken!
Ook tijdens dit groepstraject gaan we samen aan de slag om jouw afvaldoelen te behalen. Je leert over een goed eetpatroon dat je helpt om af te vallen, we werken aan een slanke mindset die jou daarbij blijvend ondersteunt en je krijgt heel veel praktische informatie die jou meteen helpt.
Daarnaast krijg je vele extra's! Zo krijg je één sessie individuele coaching, krijg je recepten via de mail, mails met tips en komt er rond december, als iedereen natuurlijk vele kilo's lichter is, een bijeenkomst met stylingtips van Style for You.

We werken met een klein groepje. Hierdoor kun je elkaar ondersteunen, stimuleren en inspireren. En is er gegarandeerd ook plezier. Aan bod komen voeding, beweging en mindset, met als doel een fitter en slanker lijf en meer energie.

Wat gaan we doen?

  • We komen als groep 8 x bij elkaar in de periode september - december;
  • Tijdens de bijeenkomst een (discrete) meting van je lichaamssamenstelling;
  • Elke bijeenkomst komt er een ander thema aan bod. Denk aan gezonde voeding, voeding in ‘lastige’ situaties, beweging en sport etc.;
  • Je leert je oude eetpatroon te vervangen door een nieuw en gezond eetpatroon;
  • Je leert hoe je jezelf kunt motiveren en je gezonde leefstijl vol kunt houden;
  • Je krijgt mails met gezondheidstips en recepten;
  • Je krijgt 1 sessie individuele coaching van mij;
  • Heel veel praktische tips;
  • Er is 1 bijeenkomst waarin Sandra van Style for You stylingtips komt geven en jou komt adviseren wat het beste bij jouw (nieuwe) figuur past.

Er wordt géén gebruik gemaakt van afslankproducten!!!

Wanneer en waar?
Dit gave groepstraject vindt plaats op de donderdagavonden. De data van de groepsbijeenkomsten zijn:
donderdagavond 12 september, 19 september, 3 oktober, 10 oktober, 31 oktober, 14 november, 28 november en 12 december, van 19.00 - 20.30 uur


De kosten voor dit traject zijn € 349,00 (sommige zorgverzekeraars vergoeden (deels) de deelname, dus check je polis). Er is plek voor maximaal 6 personen.


Voor overige groepscursussen zijn nog geen nieuwe data gepland