Groepscursus 'Wandelend afslanken', start januari 2020

Early bird-korting

Snelle beslissers krijgen 10% korting. Tot 1 december 2019 is de prijs voor deze zes bijeenkomsten € 152,00. Vanaf 1 december geldt de normale prijs van € 169,00 (sommige zorgverzekeraars vergoeden (deels) de deelname, dus check je polis).

Let op: omdat ik ga voor de persoonlijke aanpak, zijn er slechts zes plaatsen beschikbaar. Dus wacht niet te lang!


Tijdens dit groepstraject gaan we binnen, maar vooral buiten aan de slag om jouw afvaldoelen te behalen. Je leert over een goed eetpatroon dat je helpt om af te vallen, we werken aan een slanke mindset die jou daarbij blijvend ondersteunt en je krijgt heel veel praktische informatie die jou meteen helpt.

Het groepstraject vindt grotendeels wandelend plaats (op een rustig, normaal tempo, dus NIET powerwalken). Doordat je ook in beweging bent, sla je meteen twee vliegen in één klap.
We werken met een klein groepje. Hierdoor kun je elkaar ondersteunen, stimuleren en inspireren. En is er gegarandeerd ook plezier. Aan bod komen voeding, beweging en mindset, met als doel een fitter en slanker lijf en meer energie.

Wat gaan we doen?

  • We komen tweewekelijks anderhalf uur bij elkaar. Startpunt bij mij in de praktijk;
  • Daar beginnen we met een (discrete) meting van je lichaamssamenstelling;
  • Daarna gaan we lekker buiten wandelen. Elke bijeenkomst komt er een ander thema aan bod. Denk aan gezonde voeding, voeding in ‘lastige’ situaties, beweging en sport etc.;
  • Je leert je oude eetpatroon te vervangen door een nieuw en gezond eetpatroon;
  • Je leert hoe je jezelf kunt motiveren en je gezonde leefstijl vol kunt houden;
  • Heel veel praktische tips.

Er wordt géén gebruik gemaakt van afslankproducten!!!

Wanneer en waar?
We starten in januari 2020. Er zijn 6 bijeenkomsten, verdeeld over 12 weken.
De bijeenkomsten vinden in de ochtend plaats (dag in overleg met de deelnemers).Voor overige groepscursussen zijn nog geen nieuwe data gepland