Individuele coaching 'Gezond afvallen zonder dieet'

"It's not a short time diet. It's a long term lifestyle change."

Ik help (met name) vrouwen die weer fit en energiek willen zijn. Die zich weer beter en tevredener willen voelen. Die weer gelukkiger zijn als ze voor de spiegel staan, die weer met plezier naar het zwembad of strand gaan of die zich weer zonder gene voor hun partner durven uit te kleden. Die klaar zijn met de dagelijkse dips en die zich weer bruisend willen voelen.
De coaching die ik bied is preventief. Ik kan je helpen als je in principe gezond bent.
Ik werk volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum en ben gespecialiseerd in coaching bij emotie-eten. De consults vinden plaats in mijn praktijk in Roggel (Winkelveld 15, Roggel).  

Ik begeleid je naar een gezonde(re) leefstijl. Een persoonlijke aanpak staat voorop. Ieder mens is anders en we kijken samen heel gericht: wat past bij jou? Hieronder zie je welke mogelijkheden er zijn. En je hoeft echt niet bang te zijn dat ieder telefoontje, appje of mailtje in rekening wordt gebracht. Ik begrijp heel goed dat je nu eenmaal allerlei prangende vragen kunt hebben, zeker als je net de eerste stappen hebt gezet naar een gezonde leefstijl. Daar maken we dus afspraken over.

MAAK NU EEN AFSPRAAK VOOR EEN GRATIS TELEFONISCH KENNISMAKINGESPREK!

Tijdens dit telefonische gesprek maken we kort kennis met elkaar en leg ik je geheel vrijblijvend mijn werkwijze uit. Als je besluit dat dit bij je past maken we een afspraak voor een lang intakegesprek. Ik vraag je enkele dagen een eet- en beweegdagboek bij te houden, om zo inzicht te krijgen in je eetgewoontes, eetgedrag en je beweegpatroon.

Halfjaar pakket (€ 397,00) (of 6 termijnen van € 75,00) :

- Gratis (telefonisch) kennismakingsgesprek
- Eerste lang consult met uitgebreide intake en lichaamsmetingen
- Acht vervolgconsulten (verspreid over ongeveer 6 maanden)
- Analyse eetdagboek
- Persoonlijk voedingsadvies en beweegadvies
- In overleg tussentijdse contactmomenten via WhatsApp
Je krijgt een eigen map met daarin informatie die op jouw situatie van toepassing is. Gedurende het traject krijg je persoonlijke adviezen en coaching gericht op voeding en beweging. Stap voor stap gaan we aan de slag om je doelen te bereiken.
Vergoeding door je zorgverzekering mogelijk!


Streefgewicht bereikt: wegen (10 minuten)

Als je je streefgewicht hebt bereikt, wil je dit gewicht natuurlijk houden. Je hebt je eetgewoonten aangepast en voldoende handvatten om op dit gewicht te blijven. Je wilt geen uitgebreide begeleiding meer. Maar je hebt toch behoefte aan een 'stok-achter-de-deur'. Dan zijn de weegconsulten misschien wat voor jou. Geen uitgebreide gesprekken, maar kort even binnenwippen, op de weegschaal gaan staan en kijken hoe je ervoor staat. Eventueel krijg je nog wat tips mee.
Kosten: 5 weegconsulten (te gebruiken binnen één jaar) voor totaal € 40,00
Kosten: 10 weegconsulten (te gebruiken binnen één jaar) voor totaal € 80,00

Eenmalig coachingsgesprek over gezonde leefstijl/voedingsadvies (60 minuten) € 75,00
Het is mogelijk een eenmalig coachingsconsult te plannen. Dit is een consult waarbij aan de hand van de specifieke hulpvraag de adviezen worden meegegeven. Ik adviseer je hierbij vooraf jouw belangrijkste vragen op papier te zetten en mee te brengen, zodat duidelijk is wat je wilt bespreken en je het maximale uit je consult haalt.

Daarnaast bied ik de mogelijkheid aan voor individuele wandelcoaching. Lees meer hierover

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, materiaal, administratieve werkzaamheden, begeleiding buiten de consulten om etc. Betaling uitsluitend op factuur.


Ben je verhinderd om te komen, dan dit graag tenminste 24 uur vantevoren doorgeven (liever eerder). Bij niet tijdige afmelding ben ik gerechtigd 75 % van het tarief bij je in rekening te brengen.
Lees hier mijn algemene voorwaarden.  Algemene_Voorwaarden_GezondheidscoachLeudal 2018.pdf

Vergoeding zorgverzekeraar

De praktijk van Gezondheidscoach Leudal is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Steeds meer zorgverzekeraars nemen een (gedeeltelijke) vergoeding van de BGN-gewichtsconsulent op in hun verzekeringspakketten, omdat ze een gezonde leefstijl belangrijk vinden. Je kunt de voorwaarden terugvinden in je eigen polis, op de website van BGN of stel je vraag bij je eigen zorgverzekeraar.