Online coachingsprogramma: "Gezond afvallen zonder dieet": meedoen vanuit je luie stoel!

Op maandag 2 december 2019 start er een nieuwe groep voor deze online-coaching. Wil je hieraan deelnemen, dan meld je hieronder alvast aan!


Het online groepscoachingsprogramma ‘’Gezond afvallen zonder dieet” is een programma van acht weken dat je online in een besloten Facebookgroep volgt om je doel te bereiken. In twee maanden tijd kun je je lichaam transformeren en heb je doorlopend de stok achter de deur om je kilodoel te bereiken. Dus, wil jij weer in die broek passen of zonder gêne met je kids naar het zwembad, dan is dit wat je kan helpen.

Het grote voordeel van een online programma is dat je meteen kunt starten. Dus ook al ga je nog op vakantie, zit je lekker op de camping, ben je onderweg of maak je veel uitstapjes, je kunt toch meedoen. Superhandig, zeker als je een druk bestaan hebt.

Het is geen dieet!
Tijdens het coachingsprogramma ga ik je twee maanden lang online begeleiden in een besloten Facebookgroep. Het is niet ingewikkeld, als je bekend bent met Facebook kun je makkelijk instappen. We gaan volop aan de slag met de punten waar jij tegenaan loopt.
Elke maandag krijg je van mij in de groep een opdracht om uit te voeren. Denk hierbij aan een opdracht met betrekking tot je doel, je voeding, je beweging en je mindset, die je gedurende de week zelf gaat uitvoeren. Zo zorgen we ervoor dat je lekker gaat doorpakken en dat je resultaat gaat behalen en dat dingen een onderdeel van je dagelijkse gewoonten worden. Van mij krijg je elke week feedback op de opdracht. Verder krijg je in de groep elke week de kans om mij persoonlijk vragen te stellen over de dingen waar je tegenaan loopt. Die ga ik live beantwoorden, dus je krijgt volop persoonlijke aandacht. Je krijgt er peptalks en ondersteuning. In acht weken zet je stappen naar je gezonde, energieke en fitte zelf. Iemand die blij is als ze naar zichzelf kijkt. Stap voor stap en in je eigen tempo leer je nieuwe gezonde gewoontes aan. Niet alleen op het gebied van voeding, maar ook beweging, ontspanning en je mindset zijn belangrijk. Je gaat je resultaten delen en we gaan elkaar in de groep motiveren en steunen. Samen zijn we jouw stok achter de deur! Het gaat echt heel tof worden en ik weet zeker dat het je gaat lukken om aan het einde van het programma heel wat kilo’s lichter te zijn. We gaan het SAMEN doen!

Vind jij dit ook interessant, dan meld je meteen aan voor dit 2 maanden-programma. Je gaat er geen spijt van krijgen! Twijfel niet langer.

We gaan werken in een exclusieve, besloten Facebookgroep. Hier krijg je wekelijks je opdrachten, krijg je tips en en geef ik persoonlijk antwoord op je vragen.

Wil jij ook acht weken lang online ondersteuning en de nodige kilo's lichter worden?
Meld je dan meteen hieronder aan. Je wordt dan zo snel mogelijk toegevoegd aan de community op Facebook (dus zorg dat je een account hebt op Facebook).
We beginnen snel!

Dit programma is voor jou geschikt als:

 • Afvallen en meer energie krijgen belangrijk voor je is;

 • Je gemotiveerd bent en in actie wilt komen;

 • Je dit het liefst van huis uit doet (of vanaf je vakantie-adres of een andere locatie) en niet steeds naar mijn praktijk wilt komen;

 • Je de hele week steun van gelijkgestemden wilt hebben en elkaar wilt upliften;

 • Je graag mijn persoonlijke aandacht wilt en mij elke week live kunt spreken en vragen stellen;

 • Je op zoek bent naar de stok achter de deur van mij en van de andere groepsleden;

 • Je graag achter de computer zit (of je telefoon) en gebruik wilt maken van Facebook om het programma te volgen;

 • Je zin hebt om lekker actief mee te doen en resultaat te behalen.


Dit programma is NIET voor jou geschikt als:

 • Je niet actief wilt zijn;

 • Je zegt dat je slank wilt worden, maar niet de acties onderneemt die nodig zijn;

 • Je wilt afvallen maar, als het niet lukt, het aan iedereen ligt, maar niet aan jezelf;

 • Je geen discipline hebt om opdrachten mee te doen;

 • Je geen zin hebt om op Facebook te gaan.


Jouw investering

Omdat het een nieuw aanbod en programma is, kun je maar liefst acht weken meedoen voor een lage instapprijs van in totaal € 89,00 incl. BTW. Acht weken knallen samen met een groep gelijkgestemden onder mijn begeleiding. Dat is toch een no-brainer! Je gaat afvallen op een gezonde manier, zonder honger te lijden, je gaat je lekkerder en energieker voelen. En dat zonder allemaal dieetgedoe.
En misschien vergoedt je zorgverzekeraar ook nog een deel!


Is het voor jou een dikke vette YES, dan meld je snel aan.