Powerwalking

Vind je het leuk om buiten lekker bezig te zijn? Om op een prettige en gezellige manier te werken aan je conditie? Doe dan mee met de lessen Powerwalking die ik geef in de omgeving van Roggel / Heythuysen (ook voor mensen in Haelen, Neer, Horn, Baexem, Panningen, Helden, Heibloem etc.). Ik ben gecertificeerd trainer bij de Powerwalkingclub (www.powerwalkingclub.com).

Wat is Powerwalking?
Powerwalken is ontzettend leuk om te doen. Het is een zeer intensieve manier van lopen, waarbij je wel zo'n 500 kcal per uur verbrandt. En dit wordt dan gecombineerd met spierversterkende oefeningen waardoor de vetverbranding goed op gang komt. Mooi en effectief als je wilt afvallen! Het is trouwens geen hardlopen of bootcamp, mocht je dat soms denken. Maar levert wel hetzelfde resultaat op. En het is niet moeilijk! Het is voor mensen die graag lekker buiten fanatiek bezig zijn. Beginners en gevorderden. Mannen en vrouwen. Je werkt aan je gezondheid en hebt plezier, dat is ook belangrijk.

Kwaliteit
Als je kiest voor mijn Powerwalking trainingen, kies je voor kwaliteit. Niet alleen ben ik gecertificeerd trainer bij de Powerwalkingclub, maar ik heb ook de opleiding Total Bodyshape Instructeur bij de bekende sportopleiding Aalo met een diploma afgerond. Daarnaast heb ik jarenlang ervaring opgedaan als groepslesinstructeur bij Mico Lifestyle Center (onder andere stepsles, aerobic/mixx, fit & shape). Ook heb ik enorm veel ervaring met lopen (lange afstanden) en hardlopen.

Lessen

Dinsdagavond van 19.00 - 20.00 uur (denk aan zichtbaarheid bij donkere winteravonden!)
Woensdagavond van 19.00 - 20.00 uur (denk aan zichtbaarheid bij donkere winteravonden!)
Donderdagochtend van 9.00 - 10.00 uur
Vrijdagochtend van 9.00 - 10.00 uur


Indien nodig zullen deze dagen en tijdstippen worden aangepast. Houd dus altijd de website in de gaten.
Bij regenweer gaan de lessen gewoon door. Bij gevaarlijke weeromstandigheden (gladheid, ijzel, storm) niet.

Op donderdag 30 mei lopen we met de Powerwalkingclub Leudal een georganiseerde tocht op de Heytser Hei, dan is er geen reguliere les.
Op donderdag 6 juni is er geen les.
In de weken 28, 29 en 30 is er geen les in verband met zomervakantie.

Aan- en afmelden voor lessen
Het is niet verplicht om aan- of af te melden voor de lessen. Maar ... het is wel heel fijn als je even doorgeeft of je er wel of niet bij bent. Dan weet ik (en de rest van de groep) waar ik aan toe ben (en of we eventueel op je moeten wachten).

Kosten
Een eerste proefles is altijd GRATIS.
10-rittenkaart: € 65,00 (4 maanden geldig vanaf de eerste training)
3-maanden abonnement (onbeperkt): € 110,00

Betaling gaat uitsluitend vooraf op factuur.

Ga je deelnemen aan de Powerwalkinglessen, dan dien je dit formulier: Powerwalkingclub trainer voorwaarden.pdf  ondertekend bij mij in te leveren (bij voorkeur digitaal voor de eerste les of anders uitgeprint bij de eerste les).

Parkeren
Vertrekpunt van alle lessen is Winkelveld 15 in Roggel. Kom zoveel mogelijk te voet of met de fiets. Als je met de auto komt, parkeer dan svp aan de zijkant van de vijver naast het huis om zo eventuele parkeeroverlast te beperken.

Kleding
Draag gemakkelijke (sport)kleding en sportschoenen (geen wandelschoenen).

Foto- en filmmateriaal
Powerwalkingclub Leudal kan foto- of videomateriaal vervaardigen tijdens trainingen of evenementen. Dit materiaal kan gepubliceerd worden op de website of andere (social) media. Het kan voorkomen dat hierop herkenbare personen zichtbaar zijn.


Meer informatie over Powerwalken kun je ook vinden op www.powerwalkingclub.com
Powerwalkingclub Leudal heeft een eigen Facebookpagina. Door deze te volgen blijf je op de hoogte van alle Powerwalkingnieuwtjes in Leudal.