Powerwalkingclub Leudal: fit & funLogo Powerwalkingclub Leudal


Vind je het leuk om buiten lekker bezig te zijn? Om op een prettige en gezellige manier te werken aan je conditie? Doe dan mee met de lessen Powerwalking in de omgeving van Roggel / Heythuysen (ook voor mensen in Haelen, Neer, Horn, Baexem, Panningen, Helden, Heel, Heibloem etc.). Ik ben gecertificeerd trainer bij de landelijke Powerwalkingclub (www.powerwalkingclub.com) en ben eigenaar van Powerwalkingclub Leudal.

Per 1 oktober 2019 is ook Rolf Backus trainer bij Powerwalkingclub Leudal. Ook hij is gecertificeerd trainer bij de Powerwalkingclub.
Wat is Powerwalking?
Powerwalken is ontzettend leuk (en gezellig!) om te doen. Het is een zeer intensieve manier van lopen, waarbij je wel zo'n 500 kcal per uur verbrandt. En dit wordt dan gecombineerd met spierversterkende oefeningen waardoor de vetverbranding goed op gang komt. Mooi en effectief als je wilt afvallen en hartstikke goed voor je conditie! Het is trouwens geen hardlopen of bootcamp, mocht je dat soms denken. Maar levert wel hetzelfde resultaat op. En het is niet moeilijk! Het is voor mensen die graag lekker buiten fanatiek bezig zijn. Beginners en gevorderden. Mannen en vrouwen. Je werkt aan je gezondheid en hebt plezier, dat is ook belangrijk.

Kwaliteit
Als je kiest voor Powerwalkingclub Leudal, dan kies je voor kwaliteit. Leonie is gecertificeerd trainer bij de Powerwalkingclub, en zij heeft ook de opleiding Total Bodyshape Instructeur bij de bekende sportopleiding Aalo met een diploma afgerond. Daarnaast heeft ze jarenlang ervaring opgedaan als groepslesinstructeur bij Mico Lifestyle Center (onder andere stepsles, aerobic/mixx, fit & shape). Ook heeft ze enorm veel ervaring met lopen (lange afstanden) en hardlopen. Rolf heeft deze loopervaring ook en heeft daarnaast jarenlange ervaring opgedaan bij het trainen van jeugd-volley- en -voetbalteams.

Lessen: SINDS DINSDAG 1 OKTOBER 2019 NIEUW LESROOSTERVeiligheidshesje Powerwalkingclub Leudal

Maandagavond van 19.00 - 20.00 uur (NIEUW) (denk aan zichtbaarheid bij donkere winteravonden!)
Woensdagavond van 19.00 - 20.00 uur (denk aan zichtbaarheid bij donkere winteravonden!)
Donderdagochtend van 9.00 - 10.00 uur
Donderdagavond van 19.00 - 20.00 uur (NIEUW) (denk aan zichtbaarheid bij donkere winteravonden!)
Vrijdagochtend van 9.00 - 10.00 uur

De nieuwe lessen op maandagavond en donderdagavond worden in eerste instantie als proef gestart om te kijken of er voldoende animo is.

Indien nodig zullen deze dagen en tijdstippen worden aangepast. Houd dus altijd de website in de gaten.
Bij regenweer gaan de lessen gewoon door. Bij gevaarlijke/extreme weeromstandigheden (gladheid, ijzel, storm) niet. Je krijgt dan bericht via Whatsapp.

Interesse in een veiligheidshesje van Powerwalkingclub Leudal (zie afbeelding)? Vraag er even naar in de les.

Je kunt zelf bepalen wanneer je aan een les deelneemt. Dat hoeft niet altijd op dezelfde dag te zjn. Ook mag je vaker in een week komen als je dat wilt. Ik vind flexibiliteit heel belangrijk, omdat ik weet dat het fijn is dat je kunt sporten als het jou uitkomt.

Aan- en afmelden voor lessen
Het is niet verplicht om aan- of af te melden voor de lessen. Maar ... het is wel heel fijn als je even doorgeeft of je er wel of niet bij bent. Dan weet ik (en de rest van de groep) waar ik aan toe ben (en of we eventueel op je moeten wachten).

Kosten
Een eerste proefles is altijd GRATIS.
10-rittenkaart: € 65,00 incl BTW (4 maanden geldig vanaf de eerste training)
3-maanden abonnement (onbeperkt): € 110,00 incl BTW (Met ingang van 1 januari 2020 kost een 3-maanden abonnement € 120,00 incl. BTW)

Betaling gaat uitsluitend vooraf op factuur.

Ga je deelnemen aan de Powerwalkinglessen, dan dien je dit formulier: 2019 Powerwalkingclub Trainer Voorwaarden.pdf  ondertekend bij mij in te leveren (bij voorkeur digitaal voor de eerste les of anders uitgeprint bij de eerste les).

Parkeren
Vertrekpunt van alle lessen is Winkelveld 15 in Roggel. Kom zoveel mogelijk te voet of met de fiets. Als je met de auto komt, parkeer dan svp aan de zijkant van de vijver naast het huis om zo eventuele parkeeroverlast te beperken.

Kleding
Draag gemakkelijke (sport)kleding en sportschoenen (geen wandelschoenen).

Foto- en filmmateriaal
Powerwalkingclub Leudal kan foto- of videomateriaal vervaardigen tijdens trainingen of evenementen. Dit materiaal kan gepubliceerd worden op de website of andere (social) media. Het kan voorkomen dat hierop herkenbare personen zichtbaar zijn.Beginnerscursus ‘Start to Powerwalk’: voorlopig is er geen nieuwe cursus gepland!

Lijkt het jou ook heel leuk om te beginnen met Powerwalking, maar zie je er tegenop om te starten in een groep met de ervaren lopers?
Doe dan mee met een beginnerscursus ‘Start to Powerwalk’. Tijdens deze cursus van drie lessen doe je het wat rustiger aan. Je leert in drie weken om op tempo te lopen en je krijgt de techniek onder de knie. En je ervaart het plezier van een uurtje sporten in de buitenlucht. Sportiviteit en gezelligheid staan centraal.
De bedoeling is dat je, als je na de beginnerscursus wilt doorgaan, na deze drie weken instroomt in één van de reguliere lessen.
Er is nog geen nieuwe beginnerscursus gepland. De eerstvolgende zal in 2020 plaatsvinden.

Info en aanmelden: leonie@gezondheidscoachleudal.nl


Zes maanden-trainingsprogramma voor de 40 km wandeltocht Venloop, maart 2020

Dinsdag 1 oktober is op de dinsdagavonden een 6-maanden trainingsprogramma voor de 40 km wandeltocht Venloop in maart 2020 gestart.


Meer informatie over Powerwalken kun je ook vinden op www.powerwalkingclub.com

Powerwalkingclub Leudal heeft een eigen Facebookpagina. Door deze te volgen blijf je op de hoogte van alle Powerwalkingnieuwtjes in Leudal (www.facebook.com/powerwalkingclubleudal).

Powerwalkingclub Leudal