Nieuws, acties en aanbiedingen

Gezondheidscoach Leudal is een van de genomineerde ondernemers voor de Groeibriljant Leudal 2019
Op woensdag 18 september is de bekendmaking van de juryprijs en de publieksprijs.

Zes maanden samen trainen voor deelname aan de 40 km wandeltocht Venloop (maart 2020) bij Powerwalkingclub Leudal
Lijkt het jou een uitdaging om een keer mee te doen met een wandeltocht van 40 kilometer? Zie je het anderen doen, maar denk je dat dat voor jou niet is weggelegd, omdat je het niet zou kunnen (maar zou je het stiekem wel heel graag willen?). Durf je het niet alleen, maar heb je er eigenlijk toch wel zin in?
Dan heb ik iets SUPERGAAFS voor je! (ook voor niet-leden!)

Vanaf 1 oktober kun je, onder begeleiding van mijn NIEUWE Powerwalktrainer 😃💪🏻, in 6 maanden tijd gaan trainen richting de 40 km lopen (wandelen dus) tijdens de Venloop op 28 maart 2020.

Het is de bedoeling om deze tocht dan als groep gezamenlijk te gaan volbrengen. We gaan samen over de finish!
Het trainen voor deze tocht gaat vanaf 1 oktober a.s. voornamelijk op de DINSDAGAVONDEN plaatsvinden.
De training is volledig gericht op het kunnen lopen (wandelen) van een lange afstand (er zijn dus geen oefeningen onderweg).

JA, DIT IS VOOR MIJ EEN UITDAGING! DIT WIL IK!

Zie jij dit zitten? Heb jij zin om eens helemaal uit je comfortzone te komen en om deze uitdaging samen met een groep andere lopers aan te gaan? Heb je het vertrouwen dat je, ook al zie je er tegenop, dit samen met de anderen kunt volbrengen, door elkaar te steunen en te motiveren? Wil jij ook dat trotse gevoel na het volbrengen van een lange wandeltocht? Wil je met z’n allen samen over de finish? En zoek je ook de gezelligheid van een groep?

Kortom: wil je meedoen met deze zes maanden-trainingsperiode, met als kers op de taart de 40 km wandelen bij de Venloop 2020 op 28 maart?

Dan neem snel contact met me op voor verdere informatie! (ook niet-leden van Powerwalkingclub Leudal zijn welkom)


Nieuwe groepscursussen starten in september
Ben jij nog aan het genieten van de zomer? De terrasjes, ijsjes en de barbecues? Allemaal lekker, maar meestal ook calorierijk. Dikke kans dat je daardoor nu toch weer nét wat zwaarder bent dan vóór de zomer. En zie het er dan maar weer vanaf te krijgen op een gezonde manier.
Misschien zijn dan de afslankcursussen die in september starten iets voor jou.
Tijdens de cursussen wordt in een klein en veilig groepje onder mijn begeleiding gewerkt aan een gezonde leefstijl en een gezond gewicht. Er ligt veel nadruk op gewoontes en mindset, zodat er blijvend resultaat kan worden behaald. .

Cursussen
Er starten twee cursussen:
De korte cursus Wandelend afslanken vindt deels buiten plaats. Al wandelend (rustig tempo) komen thema’s rondom afslanken en een gezonde leefstijl aan bod.
En er is een lang en uitgebreid VIP-groepstraject met veel extra’s (o.a. een individuele coaching en recepten). Ter afsluiting van deze cursus is er advies van een kledingstyliste, die de deelnemers zal adviseren wat goed past bij hun nieuwe (slankere) figuur.

Wil jij na de zomer op een blijvende manier afscheid nemen van je overtollige kilo’s, wil je je weer fitter en gezonder voelen en blij zijn als je in de spiegel kijkt? Dan is dit misschien ook iets voor jou.
Kijk voor uitgebreide informatie onder het kopje 'Groepstraject'


Beginnerscursussen ‘Start to Powerwalk’

Lijkt het jou ook heel leuk om te beginnen met Powerwalking, maar zie je er tegenop om te starten in een groep met de ervaren lopers?
Doe dan mee met een beginnerscursus ‘Start to Powerwalk’. Tijdens deze cursus doe je het wat rustiger aan. Je leert in drie weken om op tempo te lopen en je krijgt de techniek onder de knie. En je ervaart het plezier van een uurtje sporten in de buitenlucht. Sportiviteit en gezelligheid staan centraal.
De bedoeling is dat je, als je na de beginnerscursus wilt doorgaan, na deze drie weken instroomt in één van de reguliere lessen.
Er is een beginnerscursus die start op donderdag 13, 20 en 27 juni, van 10.30 – 11.30 uur.
En er start een beginnerscursus op maandag 12, 19 en 26 augustus, van 9.00 – 10.00 uur.
En er start een beginnerscursus op donderdag 22 en 29 augustus en 5 september, van 19.00 - 20.00 uur
Twijfel niet, maar zet ook die eerste stap naar een fitter en energieker leven.
Kosten: € 17,50 excl. BTW / cursus van 3 lessen
Info en aanmelden: leonie@gezondheidscoachleudal.nl


Vergoeding zorgverzekeraar

De praktijk van Gezondheidscoach Leudal is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Steeds meer zorgverzekeraars nemen een (gedeeltelijke) vergoeding van de BGN-gewichtsconsulent op in hun verzekeringspakketten, omdat ze een gezonde leefstijl belangrijk vinden. Je kunt de voorwaarden terugvinden in je eigen polis, op de website van BGN of stel je vraag bij je eigen zorgverzekeraar.