fbpx

‘Boost your energy’
VIP-traject

 

  Ben jij een vrouw die het altijd druk heeft en waarbij gezond leven er nogal eens bij in schiet? Heb jij last van energiedips die je belemmeren om optimaal te kunnen presteren in je werk? Ben je er klaar mee en wil je er iets aan doen?
Ik help je met het ontwikkelen van een gezond eetpatroon en een
gezonde leefstijl, waardoor je kunt afvallen en weer lekker in je vel komt te zitten.
Geen ingewikkelde fratsen, maar dingen die é
cht bij jouw leven passen.

 Ik ga samen met jou in een compleet VIP-traject aan de slag.

Interessant? Lees dan gauw verder!

Herkenbaar?

   Je bent een vrouw die de lat voor zichzelf hoog legt. De hele dag bezig om alle ballen in de lucht te houden. Je werkt elke dag hard aan de groei van je onderneming of in je baan in loondienst, je bent druk met het huishouden en allerlei mensen die continu een beroep op je doen. Je rent en vliegt van hot naar her. Je energie is vaak ver te zoeken en voor je gevoel sleep je je van dip naar dip. Zolang je druk bezig blijft gaat het. Maar ’s avonds, als al het werk klaar is, vind je het heerlijk om op de bank te ploffen. Even een momentje voor jezelf. Lekker Netflixen, een beetje rommelen op social media. Vaak val je al op de bank in slaap.
   Sporten vind je leuk, maar je bent er gewoon vaak wat te moe voor. En het past vaak moeilijk in je drukke schema. Je bent al blij als je zo alles gedaan krijgt.
   Ja, je wil het echt wel en je neemt het je steeds voor. Maar het komt er vaak niet van.
   En gezond eten vind je ook echt wel belangrijk. En je weet dat het beter kan. Maar het is in de avonduren vaak zo’n gehaast …. Overwerk, altijd nog wel iets te doen, je ouders en je vriendinnen, een wasje doen. En dan ook nog de boodschappen én gezond koken. Als je heel eerlijk bent schiet het er toch wel vaak bij in en kies je voor een snelle en makkelijke oplossing. Een kant-en-klare maaltijd kan best, iets bestellen is lekker en eten uit blik of pot of gewoon een tosti is ook prima toch? En volgende week ga je het echt anders en beter doen. Je weet het zeker.

en nu ben je er klaar mee!

Je bent eraan toe om dit te veranderen, want eigenlijk weet je ook wel dat het zo niet langer kan. Al je kleding zit inmiddels te strak en je voelt je gewoon niet meer happy in je lijf. Je weet alleen nog niet hoe je dit zelf voor elkaar kunt krijgen. Je wilt het wel, maar een beetje hulp hierbij is erg welkom.

Gaat dit ook over jou? Dan kan ik je verder helpen.

Je krijgt weer de energie waar jij zo naar verlangt

  Mijn missie is het om drukke en ambitieuze vrouwen zoals jij weer lekker in hun vel te laten zitten. Om je weer die energie te geven waar je zo naar verlangt, zodat je die ook in je werk kan stoppen. Zonder gekke fratsen, maar door gewone, goede voeding en door je in beweging te brengen. Nee, geen zorgen, je hoeft niet meteen aan de slag met een personal trainer.
   Ik snap dat je het druk hebt en geen tijd hebt voor ellenlange gesprekken en consults. Maar je bent er wel voor ín om verbeteringen aan te brengen in je leefstijl, gewoon omdat je weet dat het zo niet langer kan. Dan ben ik er voor je.

Als jij je lekkerder en energieker voelt, dan kun je ook elke dag het beste geven op je werk, waardoor je weer verder kunt groeien.
En dat is toch wat jij wilt?

Wat levert het je op?

   Ik bied jou een compleet ‘Boost your energy-VIP-traject’, waarbij ik je op een praktische manier help om je ongezonde leefstijl weer fatsoenlijk op de rit te krijgen. Het resultaat is dat je je weer fit en lekker gaat voelen, je kunt ervan afvallen (als dat je doel is) en je bent blij met hoe je je voelt. Geen dips meer gedurende dag, maar doorlopend een hoog energielevel. Je loopt niet meer continu achter de feiten aan, maar je pakt zelf weer de regie over je eetgedrag en je leefstijl. Je voelt je blij en trots. Je weet wat je kunt doen om dit resultaat te krijgen en je leert hoe je dit je hele leven lang kunt blijven doen.
   Samen bekijken waar jouw pijnpunten zitten en waar je verbeteringen aan kunt brengen in je voedings- en beweegpatroon. Ik geef je concrete en praktische aanknopingspunten waar je mee aan de slag kunt. Ik weet als geen ander hoe lastig het is om gezond ‘te doen’ als je een heel druk leven hebt, dus ik weet ook waar jouw quick-wins zitten. We gaan laagdrempelig aan de slag. Zonder poeders, pillen of maaltijdvervangers, maar met de normale producten die in de supermarkt verkrijgbaar zijn.

Wat gaan we doen?

We beginnen met een heerlijke dag op locatie, waarbij we 1-op-1 aan de slag gaan. We gaan jouw leefstijl, voeding en beweging onder de loep nemen. De hele dag is gericht op jouw situatie. Aan het einde van de dag weet je welke zaken je meteen kunt gaan oppakken en kun je dus zelf aan de slag. Voorafgaand aan dit gesprek vul je alvast een intakeformulier en een voedingsdagboek in, zodat ik dit vooraf kan bekijken en we tijdens de ‘Boost-your-energy-dag’ zelf meteen de diepte in kunnen gaan. 
Daarna krijg je van mij nog 6 maanden begeleiding. Na een half jaar eindigen we het traject nogmaals met een halve VIP-dag op locatie.

Je krijgt:

 • 1 hele dag samen met mij werken aan jouw leefstijl op een fijne locatie
 • Een lekkere lunch en drankjes
 • Een analyse van jouw leefstijl én een concreet actieplan waarmee je meteen thuis aan de slag kunt
 • Energie, inspiratie én motivatie om flink te gaan knallen
 • Actie actie actie!
 • Zo’n twee weken na deze dag hebben we een uitgebreide Zoom-sessie, waarbij we bespreken hoe het gaat en welke stappen er nog gezet kunnen worden ter verbetering. Ik geef je hierbij concrete aanwijzingen. Het ís echt niet moeilijk, je moet alleen even leren hoe je het kunt aanpakken! En ik ben de persoon die jou daarbij kan helpen.
 • Na deze dag krijg je van mij in een VIP-traject zes maanden lang online begeleiding via Zoom, waarbij ik je elke maand een half uur spreek, coach en motiveer.
 • Na zes maanden komen we nogmaals een halve dag live bij elkaar op locatie, bespreken we samen het resultaat en bekijken we waar eventueel nog verbeteringen zitten.
 • Na deze zes maanden kun je volledig zelf aan de slag met een gezonde leefstijl die bij jou en je leefritme past.


  Gun jezelf dit heerlijke cadeau!

“Ik herkende mezelf niet meer. Lusteloos en niet lekker in mijn vel”

Ik heb me aangemeld voor de ‘Boost your energy-VIP-dag’ omdat ik mezelf niet meer herkende hoe ik was. Lusteloos en ik voelde me niet lekker in mijn vel zitten. De laatste maanden was ik ruim 4 kilo aangekomen en er werd een veel te hoge bloeddruk gemeten.  Helaas ging onze eerste afspaak vanwege corona niet door. En zei ik tegen mezelf ‘kom op meid, doe iets. Pak een beweegapp en probeer het.’ De eerste week ging prima maar daarna kwam de klad erin, ook al had ik iets meer energie en zakte mijn bloeddruk.

Ik kon het dus toch niet alleen.

Nu heb ik de VIP-dag met Leonie gehad, heel fijn. Ze heeft duidelijk uitgelegd dat ik met een paar aanpassingen een mooi resultaat kan bereiken. Fijn ook dat ze laat zien waar het fout gaat, maar ze laat je ook bewust nadenken waarom je sommige dingen eet en drinkt. En hoe het anders kan.

De bidon die ik kreeg gaat makkelijk 2 keer leeg op een dag en zodoende drink ik ook nog eens genoeg.

Ik ben een week onderweg en heb al zoveel meer energie, en een kilo aan gewicht kwijt. De beweegapp die Leonie aanraadde is heel fijn. Lekker stevig programma van maar 7 minuten. En het fijnste vind ik dat ik straks ook een Zoom-gesprek met haar heb. Er staat een stok achter de deur. Dat is voor mij een uitkomst.

Yvonne van Leeuwen

Berkel en Rodenrijs, Animal Design

ik snap je

Ik weet als geen ander hoe het is om alle ballen in de lucht te houden en om dan ook nog eens ‘gezond’ te doen. Toch is het mij gelukt om deze code te kraken. Dat gun ik jou ook!

Jouw investering

€ 1497 incl. BTW (of in 3 termijnen van € 550 incl. BTW)

 

Lijkt dit ‘Boost your energy-VIP-traject’ je heerlijk en ben je benieuwd of het ook iets voor jou is? Stuur dan een mail naar leonie@gezondheidscoachleudal.nl Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op om dit met je te bespreken.

There will never be a perfect time.

just start where you are!

“Leonie bedankt voor je fijne en eerlijke hulp”

Ik ging naar Leonie omdat ik al heel lang zat met een verstoorde eetgewoonte. Dat wist ik natuurlijk zelf stiekem ook wel, maar ik vond het des te moeilijker om er zelf een goede oplossing voor te vinden. Maar het belemmerde me steeds meer in mijn dagelijkse bezigheden, dus zette ik de stap om naar Leonie te gaan met mijn ‘probleem’. Het kwam er uiteindelijk op neer dat ik een omgekeerd eetritme had waardoor ik in de ochtend niet genoeg ontbijt kon nemen en later in de middag en vooral in de avond flink ofwel teveel in een keer ging eten. En dan ook nog niet eens heel erg gezond… veel te veel met suiker…. 

 Leonie oordeelt niet maar is wel duidelijk, en dat is misschien soms confronterend maar wel degelijk fijn! Ze geeft gericht advies en laat je er vooral ook zelf ermee aan de slag gaan. Uiteindelijk moet je het toch echt zelf graag genoeg willen en dan ook daadwerkelijk doen!! Tevens is ze ook erg betrokken naar het verloop van het proces, en vraagt op tijd hoe het gaat en geeft graag tips en tricks om het vervolgens ook makkelijker vol te houden. 

Kortom bedankt Leonie voor je fijne en eerlijke hulp

Renee Janssen, Zoet van Zus

Veelgestelde vragen

Boost your energy is voor jou geschikt als:
 • Je een drukke vrouw bent die gezonder wil gaan leven;
 • Je kiest voor jezelf en helemaal klaar bent met alleen maar rennen en vliegen voor anderen;
 • Je nu niet tevreden bent met je leefstijl;
 • Je meer energie wilt en zin hebt om te werken aan een gezond eet- en leefpatroon;
 • Je klaar bent met de dips gedurende de dag en wilt doorpakken om dit eens goed aan te pakken;
 • Je gemotiveerd bent en in actie wilt komen;
 • Je geen tijd hebt voor ellenlange gesprekken en moeilijke dingen die veel tijd kosten;
 • Je zin hebt om er helemaal voor te gaan en resultaat te behalen;
 • Je een concreet actieplan wil waar je meteen mee aan de slag kunt;
 • Je houdt van actie en doorpakken en voelt dat dit VIP-traject net is wat je nodig hebt.
Boost your energy is niet voor jou geschikt als:
 • Je niet echt aan de slag wilt met je ongezonde leefstijl;
 • Je zegt dat je fitter en energieker wilt worden, maar niet de acties onderneemt die nodig zijn;
 • Je niet-coachbaar bent;
 • Je happy bent met jezelf en niet fitter of gezonder wilt worden;
 • Je wel gezonder wilt gaan doen maar, als het niet lukt, het aan iedereen ligt, maar niet aan jezelf;
 • Je geen discipline hebt om je in te zetten voor jezelf;
 • Je niet bereid bent om in jezelf te investeren.

Dus… ben jij er ook klaar voor?

Werken aan een actieplan voor een gezondere leefstijl voor jou, waardoor je je weer fitter en energieker gaat voelen! Ga all the way en kies  voor het halfjaar VIP-traject.

Cover E-book Slank denken slank doen

Ben jij die leuke enthousiaste vrouw
die wil genieten én weer lekker in haar vel wil zitten?

Vraag dan snel mijn gratis e-book aan!

Je hebt je succesvol aangemeld.