fbpx

Aanbieding:

‘slank en controle over je emotie-eten’

Klik hieronder eventjes om je aan te melden en start meteen.

Het online programma van Leonie heeft me geholpen om mijn eetgedrag blijvend aan te passen. Het is me gelukt om met dit programma af te vallen en Leonie zit nog steeds in mijn hoofd: aanmoedigend, eerlijk, nuchter, recht door zee en vooral geen moeilijk gedoe!

Patricia Zoer

Ghana-coach, Moon and Star Guesthouse, Ghana

Niet helemaal tevreden zijn met je lijf, hoe dat ene jurkje je de laatste tijd nog past. Hoe veel moeite het kost om fit de dag door te komen. Het eigenlijk wel weten waar het door komt. Het eigenlijk heus wel met je boerenverstand weten wat gezond is en wat niet….of toch niet helemaal? Er verandert tenminste weinig of niks.

Heb aan Leonie gevraagd of het wel iets voor mij is. Wat ga ik dan horen wat ik nog niet weet dan? Ik ga geen honger lijden of mezelf alles ontzien. Tellen of meten. Volgens Leonie moest ik de stap maar gewoon nemen en zou ik er zeker geen spijt van krijgen. Er zou alleen maar winst uit komen

En ja, ze had gelijk! Bewustwording, de adviezen, de handvaten, steuntje in de rug, motivatie, zelfvertrouwen, realistisch zijn.
Nadat het programma was afgelopen merkte ik dat ik weer wat slordig werd. Maar door de handvaten die ik gekregen had kan ik dit weer snel herpakken.
Ik heb er alleen maar winst uit gehaald, in meerdere opzichten!
Mirjam Thiesen

Roggel

Cover E-book Slank denken slank doen

Ben jij die leuke enthousiaste vrouw
die wil genieten én weer lekker in haar vel wil zitten?

Vraag dan snel mijn gratis e-book aan!

Je hebt je succesvol aangemeld.