fbpx

Groepscursus

Wandelend afslanken:

samen werken aan je

afvaldoelen én lekker bewegen!

In verband met Corona-maatregelen is er nog geen nieuwe datum gepland!
Heb je interesse, laat je naam dan vast op de interesselijst plaatsen en in houd je op de hoogte.
info@gezondheidscoachleudal.nl

Herkenbaar?

 • Wil je afvallen en toch genieten?
 • Wil je weer een positief gevoel over jezelf?
 • Wil je (meer) gaan bewegen, maar heb je niet de zin en tijd om je zelf op te pakken en vind je het fijn om dit samen te doen?
 • Wil je afslanken, maar niet met maaltijdvervangers, shakes, zakjes, repen of pillen?
 • Wil je gewoon met je gezin meeëten en geen aparte maaltijden klaarmaken?
 • Geen crashdieet voor even, maar een gezond gewicht voor je hele leven?
 • Wil je een stok achter de deur?
 • Wil je geen calorieën tellen, maar gewoon gezond en lekker eten?
 • Wil je een goed voorbeeld geven aan je gezin?
 • Vind je het fijn om in een groep te werken en daardoor een fijne stok achter de deur te hebben?
 • Wil je vitaal ouder worden en gaan voor een gezonde toekomst?

 

Het gaat mij nooit lukken om af te vallen.

Ik heb al zoveel geprobeerd. ik kom toch weer aan…

Zomaar wat kreten die ik regelmatig hoor. Als ik dit soort dingen hoor, dan zeg ik altijd ‘Praat jezelf toch niet zoveel aan’. Waarom zou het jou niet kunnen lukken, als het anderen wel lukt? Kijk eens naar de negatieve insteek en de gedachten die je hebt. Dat maak het bij voorbaat alweer de zoveelste poging, gedoemd om te mislukken.
Maar wat als je er eens op een andere manier naar kijkt? Misschien was het tot nu toe nooit het goede moment? Of niet de juiste manier, paste het niet bij jou? Misschien had je niet de juiste tools in handen? Of was je mindset niet passend bij je doel? Had je geen goede begeleiding? Denk daar eens over na.

Weet je, ook slanke mensen hebben feestjes. Zij gaan daar alleen op een andere manier mee om. En daar zit een belangrijk punt. 
We weten allemaal best wel welk een gezond of ongezond is. En ook in grote lijnen hoeveel we er op een dag van ‘mogen’ hebben. Maar waarom is het dan zo moeilijk om je gedrag aan te passen?
Ik ben ervan overtuigd dat het allemaal draait om je mindset en de gedachten die jij hebt met eten, over eten, over niet eten, over je tekort gedaan voelen, over afzien, over lijnen etc. etc. En zolang je daarmee worstelt, blijf het heel lastig.

Maar wat als het je zou lukken om je mindset zodanig te veranderen dat het je nu wel lukt om je doelen te bereiken? Voor de rest van je leven? Zonder het jojo-effect? Wat voor gevoel zou dat je geven?

Als je dat wil en je voelt dat je eraan toe bent, doe dan iets goeds voor jezelf en kom in actie!
In de groepscursus Wandelend Afslanken leer je hoe je kunt afvallen zonder dieet. Je doet dit in een groep gelijkgestemden. En wat extra fijn is: je komt meteen ook lekker in beweging, want het grootste deel van deze cursus vindt buiten, al wandelend, plaats.
Behalve dat je lekkerder in je vel komt te zitten, zul je er ook een blijer mens van worden!

Wat levert het je op?

 • Je valt af op een normale manier, zonder crashdieet of afzien, maar mét lekkers
 • Je voelt je fitter en lekkerder in je vel
 • Je werkt aan je conditie doordat je meteen in beweging bent
 • Je hebt meer zelfvertrouwen
 • Je weet hoe je op gewicht kunt blijven, ook na het programma
 • Je leert hoe het maken van de juiste keuzes jou een blijvend resultaat geeft
 • Je weet hoe je jezelf (weer) kunt motiveren, ook als het moeilijk wordt
 • Je weet dat je het kunt! Je weet wat je moet doen en dat je de vaardigheden die je leert altijd kunt blijven doen, zodat je niet meer aankomt.
 • Door samen te werken in een groep gelijkgestemden is het een feest der herkenning (en houd je er misschien ook nog een afvalbuddy aan over).

Over Leonie

Een lichaam dat bruist van energie. Alle dingen doen die je graag wil doen. De kleding aan kunnen die je wil. Je fit en actief voelen. Dat was waar ik altijd van droomde. Een aantal jaren geleden leek dat nog niet voor mij weggelegd, want ik voelde best vaak een dip gedurende de dag. Totdat er een moment van verandering kwam in mijn leven. Ik ‘kraakte de code’voor mezelf om af te vallen en toch te genieten. Zonder te lijnen, zonder extreem te doen. Ik werd er zo blij van! Dát was wat ik andere mensen, zoals jij, wil leren!
De combinatie van goede voeding, beweging en ontspanning is GOUD. Ik zie mensen gewoon transformeren naar blijere, tevredener en gelukkiger personen, en dat is waar ik zo van geniet!
Ook jij kunt je mooiste leven leiden op een relaxte en fitte manier, en dat is wat ik jou ook zo gun!

Wat ga je doen?

 • We komen tweewekelijks anderhalf uur bij elkaar. Startpunt bij mij in de praktijk;
 • Daar beginnen we met een (discrete) meting van je lichaamssamenstelling;
 • Daarna gaan we lekker buiten wandelen. Elke bijeenkomst komt er een ander thema aan bod. Denk aan gezonde voeding, voeding in ‘lastige’ situaties, beweging en sport etc.;
 • Je leert je oude eetpatroon te vervangen door een nieuw en gezond eetpatroon;
 • Je leert hoe je jezelf kunt motiveren en je gezonde leefstijl vol kunt houden;
 • Je krijgt heel veel praktische tips.

Er wordt géén gebruik gemaakt van afslankproducten!!!

Wat ga je doen?

Het is geen dieet!
Tijdens de groepscursus ‘Wandelend afslanken’ gaan we binnen, maar vooral buiten aan de slag om jouw afvaldoelen te behalen. Je leert over een goed eetpatroon dat je helpt om af te vallen, we werken aan een slanke mindset die jou daarbij blijvend ondersteunt en je krijgt heel veel praktische informatie die jou meteen helpt.
Het groepstraject vindt grotendeels wandelend plaats (op een rustig, normaal tempo, dus NIET powerwalken). Doordat je ook in beweging bent, sla je meteen twee vliegen in één klap.
We werken met een klein groepje. Hierdoor kun je elkaar ondersteunen, stimuleren en inspireren. En is er gegarandeerd ook plezier. Aan bod komen voeding, beweging en mindset, met als doel een fitter en slanker lijf en meer energie.

 Samen zijn we jouw stok achter de deur! 

Er is in verband met de Corona-situatie nog geen nieuwe startdatum gepland! Als je interesse hebt, plaats je naam dan alvast op de interesselijst en ik houd je op de hoogte: info@gezondheidscoachleudal.nl

“Ik ben supertevreden. Al na de eerste les wist ik dat deze methode bij mij paste”

De focus was niet om in acht bijeenkomsten zoveel mogelijk kilo’s kwijt te raken. De focus erop om op een verantwoorde wijze met je gezondheid bezig te zijn. Dat vond ik TOP.
Ik ben nu heel bewust met mezelf en mijn eten bezig. De weegschaal tikt inmiddels 6 kg minder aan, ik heb veel meer energie en ben weer een stuk gelukkiger met mezelf. Ik zou het iedereen aanbevelen die in een energiedip zit, jong en oud.
Ik vond de cursus echt boven verwachting. Dus een dikke 10.

Marjo van Bree uit Roggel

“Ik ben heel tevreden met mijn resultaten en vooral dat ik fitter ben”

Aan de groepscursus meedoen is een goede keuze geweest. Ik heb veel aan de handvatten van Leonie gehad en ook als groep hadden we veel steun aan elkaar. Ik weet nu dat ik mijn mindset kan ‘sturen’ om doelen te behalen. Het is vooral ook heel geschikt voor mensen die het diëten moe zijn en die eens iets anders en leuks willen proberen. Daar krijg je ook je gezinsleden enthousiast mee.
Ik geef de cursus een 9,5. Het had alles!

Mieke Backus uit Echt

Ja, ik eet gezond. Nee, ik ben niet op dieet.

“Ik zit na een paar weken al op – 8,5 kilo”

“Vanmorgen was ik weer afgevallen. Ik zit nu op – 8,5 kilo sinds het begin. Ik ben er zo blij mee! Plus dat ik me echt al veel gezonder voel. Ik heb meer energie en ik kijk echt uit naar mijn ochtendwandelingen. Ook gaat het heel goed met bewuste keuzes maken.”

Sjoukje

“Ik zit na een paar weken al op – 5 kilo”

“Vandaag gaf de weegschaal me goed nieuws. Ik ben al 5 kilo afgevallen. Ik ben zo blij met deze groep. Zonder Leonie en mijn mede-afvallers had ik dit nooit volgehouden en was ik allang weer teruggevallen in het oude patroon.”

Christel

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze groepscursus 'Wandelend afslanken' geschikt?

Deze cursus is voor jou geschikt als:

 • Afvallen en meer energie krijgen belangrijk voor je is;
 • Je gemotiveerd bent en in actie wilt komen;
 • Je het lekker vindt om ook in beweging te komen en buiten te lopen;
 • Je het niet erg vindt om naar mijn praktijk in Roggel te komen;
 • Je het leuk vindt om in een klein en veilig groepje te werken aan je doelen; 
 • Je het ook nog leuk vindt om contact met de groep te onderhouden via Whatsapp (want dat is wat vaak gebeurt);
 • Je graag mijn persoonlijke aandacht wilt; 
 • Je op zoek bent naar de stok achter de deur van mij en van de andere deelnemers;
 • Je zin hebt om lekker actief mee te doen en resultaat te behalen.
Hoe lang duurt de groepscursus Wandelen afslanken?

De groepscursus Wandelend afslanken omvat 6 groepsbijeenkomsten, verdeeld over 3 maanden.

Voor wie is dit programma níet gEschikt?

Dit programma is NIET voor jou geschikt als:

 • Je niet actief wilt zijn;
 • Je niet van wandelen houdt;
 • Je zegt dat je slank wilt worden, maar niet de acties onderneemt die nodig zijn;
 • Je wilt afvallen maar, als het niet lukt, het aan iedereen ligt, maar niet aan jezelf;
 • Je er niet van houdt om in een groepje te werken.
Wat is mijn investering?

De prijs van het totale programma is  € 195,00 incl. BTW. Je gaat afvallen op een gezonde manier, zonder honger te lijden, je gaat je lekkerder en energieker voelen. En dat zonder allemaal dieetgedoe

Dus… doe je gezellig mee?

Dan wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in! Op 22 januari 2020 start de nieuwe groep.