fbpx
Wat zijn er toch veel leefstijlcoaches, gezondheidscoaches, voedingsconsulenten, gewichtsconsulenten hè? Dat zei iemand afgelopen week tegen me. En daar heeft ze gelijk in. Booming business, en dat terwijl velen van ons er tegelijkertijd steeds slechter voorstaan qua gezondheid: overgewicht, inactiviteit, diabetes type 2 etc. Zo tegenstrijdig eigenlijk.

 

Mijn drijfveer zit in principe in het helpen van mensen naar een betere gezondheid. En dan vooral kijken naar gedrag: wat eet je, wanneer eet je, waarom eet je. En hoe kun je ervoor zorgen dat jouw gedachten en gedrag voor jou gaan werken. Ja natuurlijk komt ook een gezond eetpatroon aan bod, maar dat is niet de hoofdmoot in mijn coaching.

Dat is trouwens niet wat de doorsnee-voedingscoach doet: ik merk en hoor dat ik echt een andere aanpak heb en dat ik mensen goed kan helpen hiermee. Vooral de sterke vrouwen, de doorzetters die zelf in actie willen komen en zelf verantwoordelijkheid nemen, die boeken de prachtigste resultaten. En het is voor mij een feestje om met hen te werken. 😍

De afgelopen tijd heb ik goed nagedacht over hoe ik mijn doelgroep scherper kan krijgen, om daarmee niet bij de massa in de wei te blijven staan (en daarmee ook in elkaars shit 😅, zoals een marketinggoeroe dat zo mooi zegt) maar om mijn eigen stukje wei op te zoeken. En dat is precies wat ik ga doen.

De komende tijd ga ik veranderingen doorvoeren in mijn bedrijf, waarmee mijn kennis, ervaring en mijn specialisatie in emotie-eten perfect samenkomen.

Ik werk aan een gave online academie met mooie cursussen en trainingen voor de mooie vrouwen die ik het allerliefste wil helpen. Vrouwen die aan de buitenkant hun zaakjes perfect op orde hebben en succesvol zijn, maar van binnen worstelen en verdrietig zijn en zich schamen vanwege hun snoepen en snaaien. Mooie vrouwen die daardoor niet goed voor zichzelf zorgen. En die dit zat zijn en krachtig willen aanpakken. Deze vrouwen: daar ga ik helemaal op aan. Omdat ik weet dat ik ze kan helpen om hier vanaf te komen.

Dus … een koerswijziging, een ander stukje wei, er niet meer voor iedereen zijn, een ander product en aanbod (op heel korte termijn) … en oh man, dit voelt zo lekker. Durven kiezen .. het is niet mijn sterkste punt, maar nu ik er eenmaal uit ben, geeft dat zoveel power.

Ben je zo’n mooie vrouw die zich hierin herkent (of ken je ze), en je wilt me helpen, dan zet ze vooral op mijn spoor.

Binnenkort ga ik namelijk met een klein groepje van deze vrouwen met een fikse korting een pilot doen om de eerste training in mijn academie te testen. Hier vind je nog helemaal niks over terug op mijn website …. dus heb je interesse, dan laat het me weten.

Nieuw jaar, nieuwe vibes, ja ik ben er klaar voor!