fbpx

Individueel traject
Gezond afvallen zonder dieet

 

Herkenbaar?

Elk jaar zit je broek ietsjes strakker. Op de weegschaal sluipen de onsjes erbij. Niet echt dramatisch, maar als je terugdenkt aan een aantal jaren geleden, moet je toegeven dat je al met al toch wel behoorlijk wat bent aangekomen. Je ziet het vooral terug op de foto’s; dan schrik je. Je buik zit je ook steeds vaker in de weg trouwens. Eigenlijk ben je er gewoon klaar mee en wil je weer terug naar die slankere en fittere persoon die je lang geleden was. Maar je hebt al zo vaak een afvalpoging gedaan, dat je je vertrouwen in een blijvende oplossing eigenlijk wel bent kwijtgeraakt. Het lukte je wel om af te vallen, maar om het eraf te houden, dat was een ander verhaal.

Soms word je er ook wel moedeloos van. En dan begin je op maandag weer met een halfslachtige poging om af te slanken, die je aan het einde van de dag eigenlijk ook wel vergeten bent. Je houdt nou eenmaal zo van lekker eten en snoepen. En het is zo verrekte lastig allemaal!

  goed nieuws! zo hoeft het niet te gaan

  Gezond afvallen kan namelijk ook op een prettige en blijvende manier. Zonder afzien. Zonder honger. En mét de chips, chocolade of wijn waar jij zo van houdt. En ja, je kunt ook gewoon uit eten! Als jij er ook aan toe bent om dit voor eens en voor altijd te veranderen,en je kunt hierbij wat hulp gebruiken, dan ben ik er voor je.

  Ik kan je verder helpen!

  Je krijgt weer de energie waar jij zo naar verlangt

            Mijn missie is het om vrouwen zoals jij weer lekker in hun vel te laten zitten. Om je weer die energie te geven waar je zo naar verlangt. Om je van die ongewenste kilo’s af te helpen. Zonder gekke fratsen, maar door gewone, goede voeding en door je in beweging te brengen.
            Gezond afvallen zonder dieet, dat is waar ik voor sta! Op die manier ga je lekker fit en energiek door je dag, en heb je niet telkens van die dips. En lig je niet meer ’s avonds uitgeblust op de bank te snacken.

  Wat gaan we doen?

  Als je besluit dat je ook ‘Gezond wilt afvallen zonder dieet’ en je graag individueel door mij gecoacht wilt worden dan maak je eerst een afspraak voor een GRATIS vrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek OF natuurlijk meteen al voor een intakegesprek. Als je besluit dat dit DE manier is die bij jou past, dan starten we het traject. Voorafgaand aan onze eerste afspraak vraag ik je dan om een paar dagen een voedingsdagboek bij te houden. Tijdens onze eerste afspraak doen we een uitgebreide intake en op basis daarvan krijg je van mij een voedings- en beweegschema op maat. Uiteraard houd ik zoveel mogelijk rekening met jouw persoonlijke situatie. We bespreken jouw gewoontes, je gezinssituatie, je werk en hobby’s en je persoonlijke voorkeuren. Ook gaan we indien nodig gedurende het traject op zoek naar de oorzaak van het ‘probleem’, want alleen anders gaan eten is soms niet voldoende om blijvend je gedrag te veranderen.

  Verder krijg je tijdens elk consult bij mij in de praktijk een uitgebreide lichaamsmeting, waarbij behalve je gewicht ook je vetpercentage, spiermassa, bmi en viscerale vetwaarde (vet rondom je organen) wordt gemeten.

  Het hele traject is gericht op een persoonlijke aanpak. Waar loop jij tegenaan? Wat zijn jouw valkuilen? Hier gaan we volop mee aan de slag. Jouw mindset staat hierbij centraal.

  Lees de ervaringen van klanten die jou al voorgingen onder ‘klantervaringen’.

  Leonie is aangesloten bij de Beroepsvereniging BGN, waardoor er een grote kans bestaat dat jij deze individuele coaching geheel of gedeeltelijk vergoed krijgt via de aanvullende verzekering. Check hier meteen wat jouw verzekering vergoedt.

  Yes, ga je ervoor? Maak hieronder dan meteen een afspraak voor een GRATIS telefonisch kennismakingsgesprek.

  ik help je graag

  Ik help (met name) vrouwen die gezond willen afvallen zonder dieet en die weer fit en energiek willen zijn. Die zich weer beter en tevredener willen voelen. Die weer gelukkiger zijn als ze voor de spiegel staan, die weer met plezier naar het zwembad of strand gaan of die zich weer zonder gêne voor hun partner durven uit te kleden. Die klaar zijn met de dagelijkse dips en die zich weer bruisend willen voelen.
  De coaching die ik bied is preventief. Ik kan je helpen als je in principe gezond bent.
  Ik werk volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum en ben gespecialiseerd in coaching bij emotie-eten. De consults vinden plaats in mijn praktijk in Roggel (gemeente Leudal) of desgewenst online via ZOOM.  

  Ik begeleid je naar een gezonde(re) leefstijl. Een persoonlijke aanpak staat voorop. Ieder mens is anders en we kijken samen heel gericht: wat past bij jou? 

  Vergoeding zorgverzekeraar

  De praktijk van Gezondheidscoach Leudal is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Steeds meer zorgverzekeraars nemen een (gedeeltelijke) vergoeding van de BGN-gewichtsconsulent op in hun verzekeringspakketten, omdat ze een gezonde leefstijl belangrijk vinden. Je kunt de voorwaarden terugvinden in je eigen polis, op de website van BGN of stel je vraag bij je eigen zorgverzekeraar.

  Verhindering

  Ben je verhinderd om te komen, dan dit graag tenminste 24 uur vantevoren doorgeven (liever eerder). Bij niet tijdige afmelding ben ik gerechtigd 75 % van het tarief bij je in rekening te brengen.
  Zie mijn algemene voorwaarden. 

  “Leonie bedankt voor je fijne en eerlijke hulp”

  Ik ging naar Leonie omdat ik al heel lang zat met een verstoorde eetgewoonte. Dat wist ik natuurlijk zelf stiekem ook wel, maar ik vond het des te moeilijker om er zelf een goede oplossing voor te vinden. Maar het belemmerde me steeds meer in mijn dagelijkse bezigheden, dus zette ik de stap om naar Leonie te gaan met mijn ‘probleem’. Het kwam er uiteindelijk op neer dat ik een omgekeerd eetritme had waardoor ik in de ochtend niet genoeg ontbijt kon nemen en later in de middag en vooral in de avond flink ofwel teveel in een keer ging eten. En dan ook nog niet eens heel erg gezond… veel te veel met suiker…. 

   Leonie oordeelt niet maar is wel duidelijk, en dat is misschien soms confronterend maar wel degelijk fijn! Ze geeft gericht advies en laat je er vooral ook zelf ermee aan de slag gaan. Uiteindelijk moet je het toch echt zelf graag genoeg willen en dan ook daadwerkelijk doen!! Tevens is ze ook erg betrokken naar het verloop van het proces, en vraagt op tijd hoe het gaat en geeft graag tips en tricks om het vervolgens ook makkelijker vol te houden. 

  Kortom bedankt Leonie voor je fijne en eerlijke hulp

  Renee Janssen, Zoet van Zus

  it is not a short time diet, it’s a long term lifestyle-change

  “Ik ben blij dat ik een afspraak met Leonie gemaakt heb”

  Ik ben een keer bij Leonie geweest voor een gesprek over mijn eetpatroon. Ik vind Leonie een fijn persoon, je voelt je meteen op je gemak! Dat is heel belangrijk! Mijn doel was om samen te bekijken of mijn eetpatroon gezond genoeg was!
  Leonie heeft tips gegeven over vervangbare producten! Ze gaf veel voorbeelden, super fijn!
  Het lukt niet elke dag om er rekening mee te houden, maar je bent er wel bewuster mee bezig! Ik ben blij dat ik een afspraak met haar gemaakt heb! Een echte aanrader als je ook wat bewuster bezig wil zijn met maaltijden, tussendoortjes en lekkernijen!

  Suzanne van Roij uit Nunhem

  Dus… ben jij er ook klaar voor?

  Samen met mij werken aan je gewicht en een gezondere leefstijl, waardoor je je weer fitter en energieker gaat voelen!