fbpx

individueel afvallen

Het is geen dieet, het is een verandering van leefstijl

Ik help (met name) vrouwen die gezond willen afvallen zonder dieet, individueel of in groepsverband. Vrouwen die weer fit en energiek willen zijn. Die zich weer beter en tevredener willen voelen. Die weer gelukkig willen zijn als ze voor de spiegel staan en die geen problemen meer willen hebben met hun buik, die weer met plezier naar het zwembad of strand gaan of die zich weer zonder gêne voor hun partner durven uit te kleden. Vrouwen die klaar zijn met de dagelijkse dips en die zich weer bruisend willen voelen.
De coaching die ik bied is preventief. Ik kan je helpen als je in principe gezond bent.
Ik werk volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum en ben gespecialiseerd in coaching bij emotie-eten. De vrouwen die kiezen voor individueel afvallen komen bij mij in de praktijk in Roggel (gemeente Leudal) of worden online begeleid via Zoom.

Ik begeleid je naar een gezonde leefstijl en een gezond gewicht. Een persoonlijke aanpak staat voorop. Ieder mens is anders en we kijken samen: wat past bij jou?
Hieronder zie je welke mogelijkheden voor individuele begeleiding er zijn. En je hoeft echt niet bang te zijn dat ieder telefoontje, appje of mailtje in rekening wordt gebracht. Ik begrijp heel goed dat je nu eenmaal allerlei prangende vragen kunt hebben, zeker als je net de eerste stappen hebt gezet naar een gezonde leefstijl. Daar maken we afspraken over.

Vind je het fijn om 1-op-1 met mij te gaan werken, dan kun je hieronder lezen welke mogelijkheden er zijn.

Een vrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek is trouwens altijd GRATIS! Zo kunnen we even kijken of we een klik hebben voor we samen gaan werken. Wel zo fijn!

Eenmalig individueel consult

Het is mogelijk om een eenmalig individueel coachingsconsult te plannen, bij mij in de praktijk of online via Zoom. Dit is een consult waarbij aan de hand van een specifieke hulpvraag de adviezen worden meegegeven. Ik adviseer je hierbij vooraf je belangrijkste vragen op papier te zetten en bij de hand te houden, zodat duidelijk is wat je wilt bespreken en je het maximale uit je consult kunt halen.

 • Circa 60 minuten
 • Voedingsanalyse
 • Advies op basis van jouw concrete hulpvraag
 • Indien gewenst uitgebreide lichaamsmeting
 • € 89,00 incl. BTW

individueel traject

Als je een wat langere periode wilt werken aan je afvaldoelen, dan is een individueel traject geschikt voor jou.

 • Gratis (telefonisch) kennismakingsgesprek
 • Eerste lang consult met uitgebreide intake en lichaamsmetingen: vetpercentage, spiermassa, BMI, viscerale vetwaarde (vet rondom de organen), middelomtrek
 • Acht vervolgconsulten (verspreid over ongeveer 5-6 maanden)
 • Analyse eetdagboek
 • Persoonlijk voedingsadvies en beweegadvies
 • In overleg tussentijdse contactmomenten via WhatsApp
 • € 497,00 incl. BTW

  Je krijgt een eigen map met daarin informatie die op jouw situatie van toepassing is. Gedurende het traject krijg je persoonlijke adviezen en coaching gericht op voeding en beweging. Stap voor stap gaan we aan de slag om je doelen rondom afvallen en gezonder leven te bereiken. Vergoeding door je zorgverzekering (aanvullend pakket) in veel gevallen mogelijk!

  Check hier je vergoeding

‘Boost your energy’
VIP-traject 

Je bent een drukke (en ondernemende) vrouw die de lat voor zichzelf hoog legt. De hele dag bezig om alle ballen in de lucht te houden. Je werkt elke dag hard aan de groei van je onderneming of in je drukbezette baan, je bent druk met het huishouden en allerlei mensen die continu een beroep op je doen. Je rent en vliegt van hot naar her. Je energie is vaak ver te zoeken en voor je gevoel sleep je je van dip naar dip. Zolang je druk bezig blijft gaat het. Maar ’s avonds, als al het werk klaar is, vind je het heerlijk om op de bank te ploffen. Even een momentje voor jezelf. Lekker Netflixen, een beetje rommelen op social media. Vaak val je al op de bank in slaap.
Sporten? Pff, je wordt al moe als je eraan denkt, daar heb je echt de energie niet meer voor. En het past onmogelijk in je drukke schema. Je bent al blij als je zo alles gedaan krijgt.

Ja, je wil het echt wel en je neemt het je steeds voor. Maar het komt er maar steeds niet van.

En gezond eten vind je ook echt wel belangrijk. En je weet dat het beter kan. Maar het is in de avonduren vaak zo’n gehaast …. Overwerk, altijd nog wel iets te doen, je ouders en je vriendinnen, een wasje doen. En dan ook nog de boodschappen én gezond koken. Als je heel eerlijk bent schiet het er toch wel vaak bij in en kies je voor een snelle en makkelijke oplossing. Een kant-en-klare maaltijd kan best en eten uit blik of pot of gewoon een tosti is ook prima toch? En volgende week ga je het echt anders en beter doen. Je weet het zeker.

Ben jij zo’n drukke vrouw en heb jij zin om lekker met mij in een VIP-traject 1 op 1 te werken aan jouw leefstijl, eet- en beweegpatroon? En dat op een inspirerende locatie in Nederland (met heerlijke lunch en drankjes), gevolgd door een halfjaar traject? Dan lees vooral verder.

“Ik ben blij dat ik een afspraak met Leonie gemaakt heb”

Ik ben een keer bij Leonie geweest voor een gesprek over mijn eetpatroon. Ik vind Leonie een fijn persoon, je voelt je meteen op je gemak! Dat is heel belangrijk! Mijn doel was om samen te bekijken of mijn eetpatroon gezond genoeg was!
Leonie heeft tips gegeven over vervangbare producten! Ze gaf veel voorbeelden, super fijn!
Het lukt niet elke dag om er rekening mee te houden, maar je bent er wel bewuster mee bezig! Ik ben blij dat ik een afspraak met haar gemaakt heb! Een echte aanrader als je ook wat bewuster bezig wil zijn met maaltijden, tussendoortjes en lekkernijen!

Suzanne van Roij uit Nunhem