fbpx

online afvallen zonder
op dieet te gaan

Jaaaaaaa, dat lijkt me geweldig! Plaats mij op de interesselijst

Herkenbaar?

 • Wil je gezond afvallen zonder op dieet te gaan?
 • Wil je weer een positief gevoel over jezelf?
 • Wil je (meer) gaan bewegen, maar je weet niet hoe je dit moet aanpakken?
 • Wil je afvallen, maar niet met maaltijdvervangers, shakes, zakjes, repen of pillen?
 • Wil je gewoon met je gezin meeëten en geen aparte maaltijden klaarmaken?
 • Geen crashdieet voor even, maar een gezond gewicht voor je hele leven?
 • Wil je een stok achter de deur? En daarvoor niet van huis hoeven te gaan?
 • Wil je geen calorieën tellen, maar gewoon gezond en lekker eten en vooral genieten?
 • Wil je een goed voorbeeld geven aan je gezin?
 • Wil je vitaal ouder worden en gaan voor een gezonde toekomst 
 • Houd jij van resultaten boeken in een groep met gelijkgestemde mensen die hetzelfde willen als jij?

Het gaat mij nooit lukken om af te vallen.

Ik heb al zoveel geprobeerd. ik kom toch weer aan…

Zomaar wat kreten die ik regelmatig hoor. Als ik dit soort dingen hoor, dan zeg ik altijd ‘Praat jezelf toch niet zoveel aan’. Waarom zou het jou niet kunnen lukken om af te vallen, als het anderen wel lukt? Kijk eens naar de negatieve insteek en de gedachten die je hebt. Dat maak het bij voorbaat alweer de zoveelste poging, gedoemd om te mislukken.
Maar wat als je er eens op een andere manier naar kijkt? Misschien was het tot nu toe nooit het goede moment? Of niet de juiste manier, paste het niet bij jou? Misschien had je niet de juiste tools in handen? Of was je mindset niet passend bij je afvaldoel? Had je geen goede begeleiding om af te kunnen vallen en deed je alles op eigen houtje? Denk daar eens over na.

Weet je, ook slanke mensen hebben feestjes. Zij gaan daar alleen op een andere manier mee om. En daar zit een belangrijk punt.
We weten allemaal best wel welk een gezond of ongezond is. En ook in grote lijnen hoeveel we er op een dag van ‘mogen’ hebben. Maar waarom is het dan zo moeilijk om je gedrag aan te passen?
Ik ben ervan overtuigd dat het allemaal draait om je mindset en de gedachten die jij hebt met eten, over eten, over niet eten, over je tekort gedaan voelen, over afzien, over lijnen etc. etc. En zolang je daarmee worstelt, blijf het heel lastig.

Maar wat als het je zou lukken om je mindset zodanig te veranderen dat het je nu wel lukt om je afval- en gezondheidsdoelen te bereiken? Voor de rest van je leven? Zonder het jojo-effect? Wat voor gevoel zou dat je geven?

Als je dat wil en je voelt dat je eraan toe bent, doe dan iets goeds voor jezelf en kom in actie! Ik kan je hierbij helpen.
Behalve dat je lekkerder in je vel komt te zitten, zul je er ook een blijer mens van worden!

Wat is je resultaat?

Als je kiest voor de online groepscursus ‘Gezond afvallen zonder dieet’, kun je dit verwachten:

 • Je valt af op een normale manier, zonder crashdieet of afzien, maar mét lekkers
 • Je voelt je fitter en lekkerder in je vel
 • Je hebt meer zelfvertrouwen
 • Je weet hoe je op gewicht kunt blijven, ook na de cursus
 • Je leert hoe het maken van de juiste keuzes jou een blijvend resultaat geeft
 • Je weet hoe je jezelf (weer) kunt motiveren, ook als het moeilijk wordt
 • Je weet dat je het kunt! Je weet wat je moet doen en dat je de vaardigheden die je leert altijd kunt blijven doen, zodat je niet meer aankomt.
 • Je krijgt fijne contacten met mensen die hetzelfde willen als jij. Zo heb je doorlopend een stok achter de deur, óók als het traject is afgelopen!

 

Jij droomt toch ook van ….

 • Jij droomt toch ook van een leven zonder overgewicht?
 • Je wil genieten van het leven zonder dat je altijd met (over)eten bezig bent?
 • Jij droomt toch ook van een leven dat niet meer beheerst wordt door eten en waarbij er gewoon plek is voor dat stukje gebak of dat glas wijn?
 • Jij droomt er toch ook van om op gewicht te blijven zonder moeite?
 • Jij droomt er toch ook van om zonder gêne naar het strand te gaan of met je kinderen naar het zwembad?
 • Jij wilt toch ook gaan voor een gezonde toekomst?

Wat ga je doen?

Het is geen dieet!
Tijdens deze online groepscursus ga ik je drie maanden lang online begeleiden in een besloten Facebookgroep. Het is niet ingewikkeld, als je bekend bent met Facebook kun je makkelijk instappen. We gaan volop aan de slag met de punten waar jij tegenaan loopt.
Elke maandag krijg je van mij in de groep een opdracht om uit te voeren. Denk hierbij aan een opdracht met betrekking tot je afvaldoel, je voeding, je beweging en je mindset, die je gedurende de week zelf gaat uitvoeren. Zo zorgen we ervoor dat je lekker gaat doorpakken en dat je resultaat gaat behalen en dat dingen een onderdeel van je dagelijkse gewoonten worden. Van mij krijg je elke week feedback op de opdracht. Verder krijg je in de groep elke week de kans om mij persoonlijk vragen te stellen over de dingen waar je tegenaan loopt. Die ga ik live beantwoorden, dus je krijgt volop persoonlijke aandacht. Je krijgt er peptalks en ondersteuning. In twaalf weken zet je stappen naar je gezonde, energieke en fitte zelf. Iemand die blij is als ze naar zichzelf kijkt. Stap voor stap en in je eigen tempo leer je nieuwe gezonde gewoontes aan. Niet alleen op het gebied van voeding, maar ook beweging, ontspanning en je mindset zijn belangrijk. Je gaat je resultaten delen en we gaan elkaar in de groep motiveren en steunen. Samen zijn we jouw stok achter de deur! Het gaat echt heel tof worden en ik weet zeker dat het je gaat lukken om aan het einde van het programma heel wat kilo’s lichter te zijn. We gaan het SAMEN doen!

plaats mij op de interesselijst

 Ja, ik eet gezond. Nee, ik ben niet op dieet.

“Ik zit nu al op ruim – 10 kilo”

“Vanmorgen was ik weer afgevallen. Ik zit nu op ruim – 10 kilo sinds het begin. Ik ben er zo blij mee! Plus dat ik me echt al veel gezonder voel. Ik heb meer energie en ik kijk echt uit naar mijn ochtendwandelingen. Ook gaat het heel goed met bewuste keuzes maken.”

Sjoukje Bakker

Profbloggers

“Ik zit na een paar weken al op -5 kilo”

“Vandaag gaf de weegschaal me goed nieuws. Ik ben al 5 kilo afgevallen. Ik ben zo blij met deze groep. Zonder Leonie en mijn mede-afvallers had ik dit nooit volgehouden en was ik allang weer teruggevallen in het oude patroon.”

Christel

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze online groepscoaching bedoeld?

Dit programma is voor jou geschikt als:

 • Afvallen en meer energie krijgen belangrijk voor je is;
 • Je gemotiveerd bent en in actie wilt komen;
 • Je dit het liefst van huis uit doet (of vanaf je vakantie-adres of een andere locatie) en niet steeds naar mijn praktijk wilt komen;
 • Je de hele week steun van gelijkgestemden wilt hebben en elkaar wilt upliften;
 • Je graag mijn persoonlijke aandacht wilt en mij elke week live wilt spreken en vragen kunt stellen;
 • Je op zoek bent naar de stok achter de deur van mij en van de andere groepsleden;
 • Je graag achter de computer zit (of je telefoon) en gebruik wilt maken van Facebook om het programma te volgen;
 • Je zin hebt om lekker actief mee te doen en resultaat te behalen.
Hoe lang duurt het online groepscoachingsprogramma?

Het online groepscoachingsprogramma duurt 12 weken.

Voor wie is dit programma níet gEschikt?

Dit programma is NIET voor jou geschikt als:

 • Je niet actief wilt zijn;
 • Je zegt dat je slank wilt worden, maar niet de acties onderneemt die nodig zijn;
 • Je wilt afvallen maar, als het niet lukt, het aan iedereen ligt, maar niet aan jezelf;
 • Je geen discipline hebt om opdrachten mee te doen;
 • Je geen zin hebt om op Facebook te gaan.

Dus… doe je gezellig mee?

Laat je naam vast op de interesselijst plaatsen! In maart begint de nieuwe onlinegroep.

Cover E-book Slank denken slank doen

Ben jij die leuke enthousiaste vrouw
die wil genieten én weer lekker in haar vel wil zitten?

Vraag dan snel mijn gratis e-book aan!

Je hebt je succesvol aangemeld.