Ontevreden zijn over jezelf

Wat maakt dan dat je dat niet aanpakt? Geen tijd, de herfst, donkere avonden, geen geld, geen zin, geen vertrouwen hebben in jezelf, feestjes of vakantie in het vooruitzicht .....??
Het begint al met een duidelijk doel. Er 'iets aan willen doen' is een vage uitspraak ... dat gaat je niks opleveren. Wat ga je doen en hoe ga je dat doen? Misschien lukt je dat zelf, misschien heb je daar een beetje hulp bij nodig.
Maar waarom wachten? Stel nou dat je vandaag meteen korte metten maakt met al die twijfels, stopt met smoesjes en meteen aan de gang gaat met jezelf.
Wauw, beeld je eens in hoe je er dan over 3 maanden bij zit!! ❤️ Hoe voel je je? Wat heb je dan aan?

Vandaag beginnen is meteen gaan voor resultaat en je fantastisch voelen omdat je het gaat aanpakken .... over 3 maanden beginnen (bijvoorbeeld 1 januari) geeft je in ieder geval de zekerheid dat je de komende tijd ontevreden blijft over jezelf en dat het misschien nog wel erger wordt! Is dat wat je wil?

En weet je wat nou het allermooiste is? Dat je het gewicht kunt hebben wat je wilt, maar ook kunt vasthouden! Dat het echt mogelijk is om, ook tijdens de feestdagen bijvoorbeeld, niet aan te komen. Zonder je alles te ontzeggen.

Wat kies jij? Meteen actie en resultaat? Of toch maar weer uitstellen en onvrede houden over jezelf?

Fijne dag allemaal! Vergeet niet te genieten van je weekend. 😘