Focus op de mooie dingen

Doe het dan vanaf morgen eens anders. Kijk naar de dingen die je wel mooi vindt aan jezelf. Je lach, je haren, je ogen, je borsten, je handen ... En ben oprecht blij met die sterke kanten van jezelf! En geef jezelf een compliment daarvoor! Je bent prachtig!
Niemand is perfect en dat hoeft ook niet. Iedereen heeft wel iets waar hij of zij niet tevreden over is. De clou is om hier op een andere manier naar te kijken.❤️

En ben je nou echt ontevreden over iets waar je zelf werk van kunt maken, is je gezondheid in het geding of liggen diabetes en hoge bloeddruk op de loer? Of heb je bijvoorbeeld knieklachten door je overgewicht? Dan doe er iets aan! Blijf er niet over klagen naar anderen, of er voor jezelf in hangen, maar pak het op!! Het geeft je een fijn en trots gevoel. Het gevoel dat jij de regie hebt. Het geeft je energie! En het geeft je een betere gezondheid.

En wil je daar graag wat hulp of coaching bij, dan kan ik je misschien verder helpen. Maak gerust eens een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.