Gezondheidscoach Leudal bestaat één jaar!

- ik wilde graag mensen gaan helpen om gezonder te gaan leven en daarvoor de kennis inzetten die ik zelf de afgelopen jaren had opgedaan op het gebied van voeding, mindset en beweging. In opleiding en cursussen, maar ook door er heel veel over te lezen en met mensen erover te praten.
- ik wilde graag mijn passie en enthousiasme overbrengen.
- ik wilde graag mensen aanzetten tot meer beweging. Vooral ook omdat beweging je zo'n goed gevoel geeft!! Je voelt je fitter, het maakt je hoofd leeg, je voelt je goed over jezelf, je figuur verbetert etc.
Ik heb dit zelf allemaal de laatste jaren ook ervaren. Toen ik 11 jaar geleden na een ongelukkige val helemaal opnieuw heb moeten leren lopen, heb ik me voorgenomen om alles op alles te zetten om (weer) te kunnen bewegen en sporten. En dat is echt supergoed gelukt. En het heeft me zoveel gebracht! (nog steeds elke dag trouwens! 💕)

Dat waren de pijlers dan ook waarmee ik aan de slag wilde. En zo ging het gebeuren.

Een jaar later .....
Het is zo fijn om mensen te kunnen helpen en te begeleiden naar een gezonde leefstijl. Ik haal er zoveel energie uit en ik geef zelf alles wat ik in huis heb op dit gebied. En het is gewoon heerlijk als ik dan van klanten terugkrijg dat zij dit ook zo ervaren. Echt, ik kan er gewoon heel ontroerd van worden als ik een klantreactie terugkrijg zoals op deze foto van Yvonne 💕

En eerlijk is eerlijk, als afvallen het eerste doel is, lukt dat in de meeste gevallen goed. Maar heel af en toe spelen er bij een klant dingen waardoor het afvallen effe niet zo lekker gaat. Ook dat komt soms voor. Om eens wat te noemen: stress en slecht slapen zijn dingen die het afvallen echt lastiger maken. En als het dan even niet lukt, baal ik daar (bijna) net zo van als mijn klant. Maar aan de andere kant het positieve nieuws: al mijn klanten zetten heel goede en gezonde stappen, waarmee ze gezonder zijn gaan leven. En dat is zo mooi en ook dat krijg ik terug! Dat zijn dingen / gewoontes die ze een leven lang met zich meedragen.
Ik zeg altijd: het gewicht is uiteindelijk maar een getal op de weegschaal. Hoe je je voelt: fit, energiek, lekker in je vel, gezond, actief, klachtenvrij, of je de hele wereld aankunt .... dat is in mijn ogen zoveel belangrijker dan dat ene getal op die weegschaal!
Daarom een compliment aan al mijn lieve klanten, degenen die (heel veel!) afgevallen zijn, degenen die een beetje afgevallen zijn of degenen die nog middenin een traject zitten: jullie zijn stuk voor stuk goed bezig (geweest) en daarmee grote toppers!!!!

Bedankt voor jullie vertrouwen! 😘