Elk moment is een goed moment

Op de een of andere manier hebben nogal wat mensen het idee in hun hoofd dat afvallen niet kan samengaan met iets anders. Oftewel, met je gewone leven. Het is of het één of het ander .... Klopt dit of is dit een excuus om er maar gewoon niet aan te beginnen?

Ik ben van mening dat het wél kan samengaan. Al mijn klanten leven gewoon verder hoor! En vallen toch af! En niet zo zuinig ook ...

Ja, afvallen vraagt om focus. Je gaat je leefstijl aanpassen en dat kost best wat tijd en energie, zeker aan het begin, als je je nog bepaalde nieuwe dingen moet eigen maken. Gewoontes verander je nou eenmaal niet zomaar, zeker als die er al heel lang zijn.
Maar je kunt dingen slim inpassen in je leven, zodat je toch gewoon al de dingen kunt doen die je graag doet of moet doen. En het wordt steeds makkelijker ... tot je er op den duur helemaal niet meer over hoeft na te denken.

ELK moment is een goed moment om te beginnen! ELKE dag dat je niet langer wacht om aan jezelf te werken, is een positieve dag!

En vergeet vooral niet te genieten ❤️

Wil jij ook het moment pakken om aan jezelf te gaan werken, dan wil je misschien meedoen met een van de nieuwe groepscursussen. We beginnen in september al.