fbpx

Groepscoaching

Stop jouw strijd met emotie-eten en diëten.
Ik leer jou hoe je een fijne relatie met eten krijgt,
afvalt én op gewicht kunt blijven.

Compleet nieuw programma in het voorjaar van 2021!

Herkenbaar?

 • Wil je gezond afvallen zonder op dieet te gaan?
 • En wil je dan ook eens een keer je nieuwe gewicht vast kunnen houden, zonder dat je telkens weer doorslaat in emotie-eten?
 • Wil jij leren hoe je emotie-eten de baas kunt worden?
 • Wil je weer een positief gevoel over jezelf?
 • Wil je afvallen, maar niet met maaltijdvervangers, shakes, zakjes, repen of pillen?
 • Wil je gewoon met je gezin meeëten en geen aparte maaltijden klaarmaken?
 • Geen crashdieet voor even, maar een gezond gewicht voor je hele leven?
 • Wil je een stok achter de deur? En daarvoor niet van huis hoeven te gaan?
 • Wil je geen calorieën tellen, maar gewoon gezond en lekker eten en vooral genieten?
 • Wil je een goed voorbeeld geven aan je gezin?
 • Wil je gaan voor een gezonde toekomst?
 • Houd jij van resultaten boeken in een groep met gelijkgestemde mensen die hetzelfde willen als jij?
 • En wil je in een groep afvallen met online begeleiding?

Afvallen gaat mij nooit lukken.

Ik heb al zo veel geprobeerd, ik kom toch weer aan…

Zomaar wat kreten die ik regelmatig hoor als het om afvallen gaat. Als ik dit soort dingen hoor, dan zeg ik altijd ‘Praat jezelf toch niet zoveel aan’. Waarom zou het afvallen jou niet kunnen lukken, als het anderen wel lukt? Kijk eens naar de negatieve insteek en de gedachten die je hebt. Dat maak het bij voorbaat alweer de zoveelste poging, gedoemd om te mislukken.
Maar wat als je eens op een andere manier naar afvallen kijkt? Misschien was het tot nu toe nooit het goede moment? Of niet de juiste manier, paste het niet bij jou? Misschien had je niet de juiste tools in handen? Of was je mindset niet passend bij je afvaldoel? Had je geen goede begeleiding om af te kunnen vallen en deed je alles op eigen houtje? Denk daar eens over na.

Weet je, ook slanke mensen hebben feestjes. Zij gaan daar alleen op een andere manier mee om. En daar zit een belangrijk punt.
We weten allemaal best wel welk een gezond of ongezond is. En ook in grote lijnen hoeveel we er op een dag van ‘mogen’ hebben. Maar waarom is het dan zo moeilijk om je gedrag aan te passen? Zeker als er emoties in het spel zijn en je de neiging krijgt om door te schieten in emotie-eten. In teveel snoepen en snaaien.

Ik ben ervan overtuigd dat het allemaal draait om je mindset en de gedachten die jij hebt met eten, over eten, over niet eten, over je tekort gedaan voelen, over afzien, over lijnen etc. etc. En zolang je daarmee worstelt, blijf het heel lastig.

Maar wat als het je zou lukken om je mindset zodanig te veranderen dat het je nu wel lukt om je afval- en gezondheidsdoelen te bereiken? Als jij controle kunt krijgen over je emotie-eten? Voor de rest van je leven? Zonder het jojo-effect? Wat voor gevoel zou dat je geven?

Als je dat wil en je voelt dat je eraan toe bent, doe dan iets goeds voor jezelf en kom in actie! Ik kan jou hierbij helpen.
Behalve dat je lekkerder in je vel komt te zitten, zul je er ook een blijer mens van worden! En ga je een veel relaxtere toekomst tegemoet, waarbij je je niet meer steeds druk hoeft te maken over wel eten, niet eten, snoepen, doorslaan daarin, afvallen, aankomen enzovoorts …

WAT IS JE RESULTAAT?

Als je kiest voor afvallen met mijn online begeleiding in de groepscursus ‘Gezond afvallen zonder dieet’, kun je dit verwachten:

 • Je valt af op een normale manier, zonder crashdieet of afzien, maar mét lekkers
 • Je voelt je fitter en lekkerder in je vel
 • Je hebt meer zelfvertrouwen
 • Je weet hoe je op gewicht kunt blijven, ook na de afvalcursus
 • Je weet hoe je kunt omgaan met een ‘aanval’ van emotie-eten en zult er gewoon ook minder last van hebben
 • Je leert hoe het maken van de juiste keuzes jou een blijvend resultaat geeft
 • Je weet hoe je jezelf (weer) kunt motiveren, ook als het moeilijk wordt
 • Je weet dat je het kunt! Je weet wat je moet doen en dat je de vaardigheden die je leert altijd kunt blijven doen, zodat je niet meer aankomt.
 • Je krijgt fijne contacten met mensen die hetzelfde willen als jij: afvallen en gezonder leven. Zo heb je doorlopend een stok achter de deur, óók als het online afvalprogramma is afgelopen!

 

ZIE HIERONDER DE DIKKE VETTE RESULTATEN VAN EERDERE DEELNEMERS DIE ZIJN AFGEVALLEN!

Ik kraakte de code om af te vallen

Een lichaam dat bruist van energie. Alle dingen doen die je graag wil doen. De kleding aan kunnen die je wil. Je fit en actief voelen. Dat was waar ik altijd van droomde. Een aantal jaren geleden leek dat nog niet voor mij weggelegd, want ik voelde best vaak een dip gedurende de dag. Totdat er een moment van verandering kwam in mijn leven. Ik ‘kraakte de code’voor mezelf om af te vallen en toch te genieten. Zonder te lijnen, zonder extreem te doen. Ik werd er zo blij van! Dát was wat ik andere mensen, zoals jij, wil leren!
De combinatie van goede voeding, beweging en ontspanning is GOUD. Ik zie mensen gewoon transformeren naar blijere, tevredener en gelukkiger personen, en dat is waar ik zo van geniet!
Ook jij kunt je mooiste leven leiden op een relaxte en fitte manier, en dat is wat ik jou ook zo gun!

Leonie

  Droom jij ook van ….

 • Jij droomt toch ook van een leven zonder overgewicht?
 • Je wil genieten van het leven zonder dat je altijd met (over)eten bezig bent?
 • Jij droomt toch ook van een leven dat niet meer beheerst wordt door eten en emotie-eten en waarbij er gewoon plek is voor dat stukje gebak of dat glas wijn?
 • Jij droomt er toch ook van om op gewicht te blijven zonder moeite?
 • Jij droomt er toch ook van om zonder gêne naar het strand te gaan of met je kinderen naar het zwembad?
 • Jij wilt toch ook gaan voor een gezonde toekomst?

Wat ga je doen in dit online afvalprogramma?

 

Het is geen dieet!
Tijdens dit online afvalprogramma ben ik drie maanden  jouw online afvalcoach, in een besloten Facebookgroep en via Zoom.  Het is niet ingewikkeld, als je bekend bent met Facebook kun je makkelijk instappen. We gaan volop aan de slag met de punten waar jij, en de andere deelnemers tegenaan lopen. Vaak een feest der herkenning!
Elke maandag krijg je van mij in de groep een opdracht om uit te voeren. Denk hierbij aan een opdracht met betrekking tot je afvaldoel, je voeding, je beweging en je mindset, die je gedurende de week zelf gaat uitvoeren. Zo zorgen we ervoor dat je lekker gaat doorpakken en dat je resultaat gaat behalen en dat dingen een onderdeel van je dagelijkse gewoonten worden. Van mij krijg je elke week feedback op de opdracht. Verder krijg je in de groep elke week de kans om mij persoonlijk vragen te stellen over de dingen waar je tegenaan loopt als het gaat om afvallen en die gezonde leefstijl. Die ga ik live beantwoorden, dus je krijgt volop persoonlijke aandacht. Je krijgt er peptalks en ondersteuning. In twaalf weken ga je afvallen en zet je stappen naar je gezonde, energieke en fitte zelf. Iemand die blij is als ze naar zichzelf kijkt. Stap voor stap en in je eigen tempo leer je nieuwe gezonde gewoontes aan. Niet alleen op het gebied van voeding, maar ook beweging, ontspanning en je mindset zijn belangrijk. Je gaat je resultaten delen en we gaan elkaar in de groep motiveren en steunen. Samen zijn we jouw stok achter de deur!
Het is echt heel tof en de ervaring leert dat het alle deelnemers is gelukt om aan het einde van het programma heel wat kilo’s lichter te zijn.
We gaan het SAMEN doen!

Sanne voor en na

“Het is me gewoon gelukt om af te vallen!”

Ik heb meerdere keren op eigen houtje geprobeerd om af te vallen. Dit helaas zonder veel resultaat. Ik heb daarom gekozen om me in te schrijven voor de online coachingsgroep ‘gezond afvallen zonder dieet’ van Leonie.

Wat ik een groot voordeel vond, is dat de cursus in groepsverband is. Je leert veel van de ervaringen en de aanpak van anderen. Ook stimuleer je elkaar!

Na deze cursus (en nog extra weken begeleiding daarna, om even de stok achter de deur te houden) kan ik met trots zeggen dat ik meer dan 15 kg ben afgevallen. Dit zonder een ‘streng’ dieet te moeten volgen. Leonie laat zien dat afvallen ook op een normale en leuke manier kan. Je leert namelijk anders denken over voeding. Hierdoor zit ik nu ook veel beter in mijn vel en heb ik meer zelfvertrouwen gekregen!

Ik ben zeer tevreden over de manier van coachen van Leonie. Ze neemt de tijd voor je en geeft je goede tips en adviezen. Ook motiveert ze je heel erg!

Kortom: een echte aanrader!

Sanne Naus

Roggel

Ja, ik eet gezond. Nee, ik ben niet op dieet.

“Meer dan 18 kilo afgevallen en het was relatief makkelijk omdat ik alles mocht eten”

“Leonie heeft me echt fantastisch geholpen. Dankzij haar fijne no-nonsens-begeleiding ben ik inmiddels ruim 18 kilo kwijt. Dat is meer dan ik vooraf ooit gedacht had. En het was ook relatief makkelijk, omdat ik alles mocht eten. Leonie heeft me echt geleerd om mijn eigen smoesjes door te prikken. Ook motiveerde ze me elke keer weer als ik er doorheen zat of besloot dat ik nu wel klaar was (terwijl ik eigenlijk wel wist dat dat niet zo was).
En de grootste gift is nog wel dat ik – ondanks dat ik klaar ben met haar programma – nog altijd afval. Omdat ze me de tools heeft gegeven om het zelf ook vol te houden. En daar ben ik echt zo dankbaar voor.”

Sjoukje Bakker, Den Haag

Profbloggers

voor- en na foto Sjoukje Bakker

 “Het is mij supergoed bevallen. In 8 weken ben ik exact 5 kg afgevallen”

“Het is een besloten groep en je krijgt ook van de andere deelnemers tips. Ook worden er bij de live Q&A vragen gesteld waar je zelf nog niet zo 1, 2, 3 aan gedacht hebt. Ik heb nu ‘s avonds niet meer de behoefte om nog iets te pakken. Ook blijkt dat je overdag veel meer kunt/mag eten. Ik betrapte me erop dat ik soms te weinig at. Ik zou iedereen aanraden om aan deze online cursus deel te nemen. Je leert van elkaar, je hoeft de deur niet uit en met een groep werkt het ook nog eens erg motiverend. Ik geef de cursus een dikke 10”.

Gonnie Heijmans, Helden

“Dit was een investering in mezelf waar ik heel blij van ben geworden”

Wat mij alleen niet lukte was bij de groep ‘gezond afvallen zonder dieet’ niet eens zo moeilijk: 5 kg afvallen!!! Er gaat een knop om, je raakt gemotiveerd door alle andere deelnemers en Leonie zorgt voor de juiste info en peptalks. Ik ben weer gaan sporten, kan kleren aan die al heel lang in mijn kast lagen en voel me beter dan ooit. Dit was een investering in mezelf waar ik heel blij van ben geworden!!!

Joyce Wilms uit Baexem

Groenatelier Wilms

Veelgestelde vragen

Voor wie is afvallen in een groep met online begeleiding geschikt?
Dit programma is voor jou geschikt als:

 • Afvallen en meer energie krijgen belangrijk voor je is;
 • Je gemotiveerd bent en in actie wilt komen;
 • Je dit het liefst van huis uit doet (of vanaf je vakantie-adres of een andere locatie) en niet steeds naar mijn praktijk wilt komen;
 • Je de hele week steun van gelijkgestemden wilt hebben en elkaar wilt upliften;
 • Je graag mijn persoonlijke aandacht wilt en mij elke week live wilt spreken en vragen kunt stellen;
 • Je op zoek bent naar de stok achter de deur van mij en van de andere groepsleden;
 • Je graag achter de computer zit (of je telefoon) en gebruik wilt maken van Facebook en Zoom om het programma te volgen;
 • Je de discipline en motivatie hebt om de opdrachten te doen;
 • Je zin hebt om lekker actief mee te doen en resultaat te behalen.
Welk resultaat mag ik verwachten?

VOORJAAR 2021 COMPLEET NIEUW PROGRAMMA!!!

 • Je valt af op een normale manier, zonder crashdieet of afzien, maar mét lekkers
 • Je voelt je fitter en lekkerder in je vel
 • Je hebt meer zelfvertrouwen
 • Je krijgt controle over je emotie-eten
 • Je weet hoe je op gewicht kunt blijven, ook na de cursus
 • Je leert hoe het maken van de juiste keuzes jou een blijvend resultat geeft
 • Je weet hoe je jezelf (weer) kunt motiveren, ook als het moeilijk wordt
 • Je weet dat je het kunt. Je weet wat je moet doen en dat je de vaardigheden die je leert altijd kunt blijven doen, zodat je niet meer aankomt
 • Je krijgt fijne contacten met mensen die hetzelfde willen als jij. Zo heb je doorlopend een stok achter de deur, ook als het traject is afgelopen
Hoe lang duurt het online groepscoachingsprogramma?

In het voorjaar 2021 komt er een compleet nieuw programma!

Voor wie is dit online programma om af te vallen níet geschikt?

Dit online afvalprogramma is NIET voor jou geschikt als:

 • Je niet actief wilt zijn;
 • Je zegt dat je slank wilt worden, maar niet de acties onderneemt die nodig zijn;
 • Je wilt afvallen maar, als het niet lukt, het aan iedereen ligt, maar niet aan jezelf;
 • Je geen discipline hebt om opdrachten mee te doen;
 • Je geen zin hebt om op Facebook te gaan.
Wat is mijn investering?

In het voorjaar 2021 een compleet nieuw programma!!!

Twaalf weken lang knallen samen met een groep gelijkgestemden onder mijn begeleiding.  Je gaat afvallen op een gezonde manier, zonder honger te lijden, je gaat je lekkerder en energieker voelen. En dat zonder allemaal dieetgedoe.

Dus… doe je gezellig mee?