fbpx

Afgelopen week zei iemand tegen mij “jij hebt altijd energie voor 10”. Haha, een mooi compliment, maar ik zou willen dat dat werkelijk zo is. Ik geef toe, meestal zit ik vrij hoog in mijn energie, maar ook ik heb weleens een offday hoor ­čśĆ..

Vandaag is zo’n dag. Vol twijfels: ben ik goed bezig, pak ik de dingen goed aan, alles uitvogelen waar je als ondernemer mee te maken hebt (administratie, website, klantenwerving, zichtbaarheid, social media, mails beantwoorden etc etc en dan heb ik het nog niet eens over de inhoudelijke kant van mijn individuele en groepscoaching en nu de aanstaande powerwalktraingen).
De inhoud is echt waar mijn hart ligt. Mensen helpen, coachen, enthousiasmeren, begeleiden, blij maken! En al die andere dingen krijg je er dan zomaar bij, haha. Opeens moet ik (soort van) overal verstand van hebben en vandaag voelt dit opeens enorm overweldigend!

Mijn remedie? Lijstjes maken, dingen een voor een oppakken, mezelf herpakken, mijn gevoel van vertrouwen opnieuw boven halen en vooral goed voor mezelf zorgen. Rust pakken, hoofd leegmaken, goed eten en drinken, lekker naar buiten voor een portie zuurstof, een fijne podcast beluisteren en verder lezen in een inspirerend boek waar ik in bezig ben.
En morgen ben ik vast weer de oude en ga ik er weer lekker tegenaan.

Hoe zorg jij voor jezelf als je een wat mindere dag hebt?