fbpx

Het afgelopen jaar ben ik nogal druk geweest met de ontwikkeling van mijn bedrijf, maar zeker ook met mijn persoonlijke ontwikkeling. Iets wat mezelf, maar ook mijn bedrijf enorm ten goede is gekomen. Mede daardoor heeft Gezondheidscoach Leudal zo kunnen groeien en heb ik al veel mensen kunnen en mogen coachen op het gebied van afvallen, leefstijl en mindset. En zijn er ook nieuwe kansen op mijn pad gekomen.

Wat ik zoal gedaan heb?

Ik heb cursussen gevolgd, heel gave boeken gelezen, inspirerende podcasts beluisterd, films gekeken, ben gestart met yoga en meditatie (ja echt, en ik heb altijd gedacht dat dit ABSOLUUT niets voor mij is 😉).
En ik heb FANTASTISCHE mensen ontmoet die mij een enorme boost geven, zowel binnen de powerwalkingclub als binnen een community met inspirerende ondernemende vrouwen waar ik ook deel van mag uitmaken.
En dan heb ik het nog niet eens over mijn klanten, zowel in de coachingspraktijk als voor de powerwalkinglessen!!
En jullie, mijn trouwe klanten die mij vaak van die mooie reacties geven.❤

Ik ben zo ENORM DANKBAAR voor alles en iedereen die de laatste tijd op mijn pad is gekomen. Misschien begint dit wat afgezaagd te worden omdat ik dit al vaker heb geuit, maar dit is echt hoe ik het voel. Tot onderin mijn tenen.
Ik vind het zo ontzettend bijzonder hoe mijn afgelopen jaar is verlopen, dat ik dit toch even hier wil delen.

Iedereen die hier een bijdrage aan levert en mij hierin steunt en mij het vertrouwen geeft: unne dieke MERCI!!!