fbpx

Gratis Masterclass

Gezond afvallen zonder dieet

Ontdek hoe je eindelijk kan afvallen
door heerlijk te eten zonder schaamte of schuldgevoel

30 minuten, na aanvraag meteen bekijken

VRAAG HIERONDER DE GRATIS MASTERCLASS  – ​GEZOND AFVALLEN ZONDER DIEET – AAN EN BEKIJK HEM METEEN
0ver hoe je lekker kunt eten én kunt afvallen, zonder schaamte of schuldgevoel

 VRAAG AAN DOOR ONDERSTAAND FORMULIER IN TE VULLEN

 

Hoe deze Masterclass je kan helpen:

  • Je ontdekt dat het mogelijk is om op een blijvende manier af te vallen, zonder poeders, pillen of andere gekke fratsen en zonder dat het heel moeilijk of zwaar hoeft te zijn
  • Dat afvallen geen lijdensweg is
  • En dat je na het afvallen niet terug hoeft te vallen in oud gedrag, waardoor de kilo’s er in no-time weer bij zitten.

Wie is Leonie? 

Leonie is sinds 2017 zelfstandig ondernemer als Gezondheidscoach Leudal.

Als coach voor een gezonde leefstijl, mindset, afvallen en beweging heeft zij de afgelopen jaren honderden vrouwelijke levensgenieters begeleid bij het afvallen, het aanleren van een gezond voedingspatroon en het omgaan met snoepen en snaaien.

Leonie ontdekte dat een gezonde leefstijl, afvallen én genieten (ook als dat niet zo gezond is :-)) uitstekend samengaan. Ze gelooft dat succesvol afvallen en een gezonde leefstijl niet alleen kennis vereisen (die kennis is er vaak al), maar ook skills, een succesmindset, leiderschap en het vermogen om een bewezen systeem te volgen.

Het programma Gezond afvallen zonder dieet van Leonie helpt vrouwen om een gezonde leefstijl te creëren en weer lekker in hun vel te komen zitten. Geen streng dieet, geen focus op de weegschaal, wel focus op een lekker gevoel.
Leonie is op een missie en gelooft dat alle vrouwen het verdienen om zich fit en energiek te voelen en blij te zijn met zichzelf, met een lichaam dat bruist van energie.

Waarom? Als vrouwen zich goed in hun vel voelen, dan voelen ze zich vaak veel zelfverzekerder en hebben ze meer energie voor hun dagelijkse leven, hun gezin en hun werk.
Ga maar na, als jij lekker in je vel zit, dan straal je dat ook uit naar anderen.
Ik gun jou dat blije, trotse en tevreden gevoel!

Ontdek Gezond afvallen zonder dieet en leer hoe je met een sterke mindset een gezonde en slanke leefstijl krijgt (zelfs als je al een heleboel ‘geprobeerd’ hebt) …

Dit was een investering in mezelf waar ik heel blij van ben geworden

Wat mij alleen niet lukte was bij ‘Gezond afvallen zonder dieet’ niet eens zo moeilijk: 5 kg afvallen!!! Er gaat een knop om en je raakt gemotiveerd. Ik ben weer gaan sporten, kan kleren aan die al heel lang in mijn kast lagen en voel me beter dan ooit. Dit was een investering in mezelf waar ik heel blij van ben geworden!!!

Joyce Wilms

Baexem, Groenatelier Joyce Wilms

LEKKER IN JE VEL

Disclaimer: resultaten kunnen variëren. Zoals bij elk educatief product, zijn de resultaten die je met Gezond afvallen zonder dieet bereikt, uiteindelijk jouw verantwoordelijkheid. Tijdens deze gratis Masterclass, bied ik je de mogelijkheden aan om verder te werken aan je gezonde leefstijl, je vaardigheden op dit gebied en je mindset, door middel van een betaalde programma, maar dit programma is volledig optioneel en je krijgt hoe dan ook veel waardevolle content in deze gratis Masterclass.

Ik kijk er naar uit je te ondersteunen bij jouw leefstijldoelen!

Cover E-book Slank denken slank doen

Ben jij die leuke enthousiaste vrouw
die wil genieten én weer lekker in haar vel wil zitten?

Vraag dan snel mijn gratis e-book aan!

Je hebt je succesvol aangemeld.