fbpx

nieuw in Roggel:

Reset your body – programma

Voor enthousiaste en gemotiveerde vrouwen in Leudal en omgeving die aan de slag willen met:

  • Meer vitaliteit
  • Een gezonder leven
  • Meer beweging
  • Een betere conditie
  • Afvallen
  • Meer kracht en POWER
  • Meer zelfvertrouwen
  • Een sterke mindset
  • Een blijvende gedragsverandering
  • En meer ….

bieden Personal Training GOals en Gezondheidscoach Leudal het volgende complete programma ‘RESET YOUR BODY’:

* 12 weken Personal Training bij jou thuis.
Elke week een heerlijke persoonlijke workout onder begeleiding van een enthousiaste en deskundige trainer die jou motiveert en jou helpt om je training zo effectief mogelijk te maken. Het wordt leuk, FUN en heel misschien een beetje afzien 😉, maar hé, je wilt natuurlijk ook je doel bereiken,

*12 weken Coaching op voeding en gedrag, online via Zoom (of, als het weer mag in de praktijk in Roggel).
Elke week een motiverende sessie met een enthousiaste en ervaren coach die jou advies op maat geeft, jou een gezond voedingspatroon aanleert dat écht bij jou past (zonder gekke fratsen, poeders of pillen), met jou kijkt waar je valkuilen en moeilijke momenten zitten en samen met jou werkt aan goede gezonde gewoontes. Zo ga jij met heel veel nieuwe inzichten én gewoontes en een nieuw en fitter lijf komende zomer vol vertrouwen je vakantie, etentjes en barbecues tegemoet. Heerlijk als dit weer kan en mag en jij superlekker in je vel zit! 

Je krijgt in dit pakket alle persoonlijke begeleiding en aandacht die je nodig hebt om je weer TOPfit te gaan voelen. Wij geven je de coaching, motivatie en peptalks, wij zijn samen jouw stok achter de deur en jij gaat het doen! En het gaat je lukken!

Deze coaching is niet voor iedereen!
Dit is voor gedreven en gemotiveerde vrouwen die écht met zichzelf aan de slag willen. Die commitment hebben om enthousiast aan de slag te gaan om de beste versie van zichzelf te worden. Die niet blijven hangen in onvrede over zichzelf en hun gedrag, maar die zin hebben in ACTIE en daarbij op een leuke FUN-manier door ons gecoacht willen worden.

In de proefperiode is er plek voor 4 enthousiaste vrouwen die hier echt zin in hebben. Die willen werken aan een fit, slank en krachtig lichaam.
Zij starten voor de pilotprijs van €1497,00 incl. BTW. Hiervoor krijg je dus 12 keer Personal Training en 12 keer persoonlijke coaching op Voeding en Gedrag.

Wil jij meteen al een van deze vier plekken claimen, of wil je meer informatie, dan neem gauw even contact op met Jeremy (Personal Training GOals, personaltraininggoals@gmail.com) of Leonie (Gezondheidscoach Leudal, leonie@gezondheidscoachleudal.nl)

Cover E-book Slank denken slank doen

Ben jij die leuke enthousiaste vrouw
die wil genieten én weer lekker in haar vel wil zitten?

Vraag dan snel mijn gratis e-book aan!

Je hebt je succesvol aangemeld.