fbpx

‘Stop met snoepen en snaaien –
3-daagse’
6, 7 en 8 december 2021

Stop met snoepen en snaaien 3-daagse 6, 7 en 8 december 2021

Live-workshop van 9.00 – 10.00 uur

Heb jij weleens last van snoep- en snaaimomenten? Ik zie het bij veel van mijn klanten vaak terugkomen. Snaaien, snoepen, snacken: dit is voor veel mensen een oorzaak waarom het afvallen niet (blijvend) lukt. Vaak lukt gezond eten de hele dag prima, het gaat supergoed en je bent gemotiveerd. Dan wordt het avond, het lijkt net of er een monster in je naar boven komt, je wilt alles uit de kasten graaien en het gezonde leven kan je even niets meer schelen. Je begint morgen wel weer opnieuw.

Is dit herkenbaar voor je?

Doe dan mee met de online ‘Stop met snaaien – 3-daagse’ en krijg van mij inzicht waar het door komt, en wat je eraan kunt doen. Hiermee kun je stappen zetten naar een leven waarin snaaien bij jou steeds minder vaak voorkomt.
Elke dag krijg je van mij om 9.00 uur een online workshop, waarin ik heel veel informatie, tips en tricks met je deel.

Daarnaast hoort er bij de 3-daagse een exclusieve, besloten Facebookgroep. Hier werken we aan de opdrachten en krijg je tips.

Kun je echt niet live bij de workshop zijn, dan heb je een paar dagen de tijd om de opname terug te kijken. Maar live meedoen is natuurlijk wel altijd veel waardevoller en leuker. En onder degenen die op woensdag live bij de workshop aanwezig zijn, verloot ik een mooie prijs!

Bij deze 3-daagse hoort ook een werkboek. Dit invullen zorgt voor heel veel inzichten voor jezelf en aan het einde heb je een mooi concreet actieplan.
Het is handig als je ook elke dag een beetje tijd reserveert om te werken aan de opdrachten die je van me krijgt.
Vul je het werkboek elke dag in en stuur je het elke dag voor 23.59 uur aan mij terug, dan maak je ook kans op mooie prijzen!

Wat ga je leren?
Tijdens de 3-daagse gaan we in op wat snaaien eigenlijk is en waardoor het komt dat mensen er last van hebben. Je gaat bij jezelf na welke oorzaken (emoties, prikkels, belemmerende overtuigingen) bij jou een rol spelen. En natuurlijk gaan we uitgebreid in op wat je eraan kunt doen.
Na de 3-daagse herken je bij jezelf de signalen en heb je (denk- en gedrags)technieken in handen die jou kunnen helpen om snaaien tegen te gaan.

Wil jij ook af van dat snoep- en snaaigedrag en wil je weten wat je eraan kunt doen?
Meld je dan meteen hieronder aan. Je wordt dan toegevoegd aan de community op Facebook (dus zorg dat je een account hebt op Facebook).

Exclusief VIP-ticket

Daarnaast heb je de kans om voor deze 3-daagse een exclusief VIP-ticket te boeken. Als VIP-deelnemer krijg je de gelegenheid om mij op woensdag na afloop van de laatste workshop, in een online sessie (via Zoom) met de diverse VIP’ers alle vragen te stellen die je maar hebt op dit gebied. Misschien heb je dingen gehoord waar je meer over wilt weten. Misschien wil je feedback op je opdrachten. Misschien wil je advies over jouw persoonlijke situatie. Geen vraag is te gek.
Ik help jou en de rest van de VIP-deelnemers zo goed mogelijk verder, om hier grip op te krijgen, zodat je echt weet wat je kunt doen.
Er is slechts een beperkt aantal VIP-tickets beschikbaar. Een VIP-ticket boek je ook hieronder.

PS: Als je je aanmeldt voor deze 3-daagse ontvang je ook regelmatig van mij een mail met tips en inspiratie voor gezond leven en afvallen. Wil je die waardevolle tips niet langer ontvangen, dan kun je je daar op elk gewenst moment voor uitschrijven

“Ik wil minder snoepen”

“Ik wil echt minder snoepen en veel bewuster zijn van wat ik allemaal in mijn mond stop. Kun jij me helpen?”

Chantal

Ps

PS. Je e-mailadres is veilig bij mij. Je krijgt deze downloads als cadeautje bij je aanmelding voor mijn mails met tips over hoe jij gezonder kunt leven en kunt afvallen. Je kunt je daar ook altijd weer voor afmelden als je die tips niet langer wilt ontvangen.

Cover E-book Slank denken slank doen

Ben jij die leuke enthousiaste vrouw
die wil genieten én weer lekker in haar vel wil zitten?

Vraag dan snel mijn gratis e-book aan!

Je hebt je succesvol aangemeld.