fbpx

Training 40 km wandeltocht Venloop 2021

Doe je mee met deze uitdaging?

Vorig jaar zijn we vol enthousiasme begonnen met een trainingsgroep voor de 40 kilometer wandeltocht tijdens de Venloop in 2020. Wat een geweldige groep mensen, wat een flow!
Helaas gooide Corona net op het laatste moment roet in het eten, waardoor het ‘moment suprême’, de tocht zelf, niet doorging.
Ontzettend jammer. Maar … we laten ons niet uit het veld slaan en gaan deze uitdaging in 2021 opnieuw aan!

Omdat sommige lopers die getraind hadden voor 2020 alsnog hun uitdaging willen volbrengen.
En omdat er inmiddels anderen zijn die ook zin hebben gekregen om uit hun comfortzone te komen om deze uitdaging samen met een groep andere lopers aan te gaan. Die ook het vertrouwen hebben dat ze, ook al zien ze er tegenop, dit samen met de anderen kunnen volbrengen, door elkaar te steunen en te motiveren.
Wil jij dat ook? Dat trotse gevoel na het volbrengen van een lange wandeltocht? Wil je met z’n allen samen over de finish? En zoek je ook de gezelligheid van een groep?

Kortom: wil je meedoen met deze vijf maanden-trainingsperiode, met als kers op de taart de 40 km wandelen bij de Venloop 2021 op zaterdag 27 maart? Dan meld je snel aan. 

De training

  • De training start op 1 november 2020.
  • We gaan ervan uit dat je zelf minimaal 1x per week deelneemt aan een reguliere Powerwalktraining, om hiermee aan je conditie te werken.
  • Eén keer per maand is er op woensdagavond om 19.30 uur, naast de reguliere woensdagles, een wat langere looptraining (geen oefeningen). Tijdens deze training is er extra aandacht voor looptechniek, krijg je extra kilometers in je benen, is er volop gelegenheid tot vragen stellen (bijvoorbeeld als het gaat om materialen, voeding, drinken etc), leer je je mede-Venloopers goed kennen en werk je extra aan conditie en snelheid.
  • Eén keer maand is er op zondagochtend een langere wandeltocht. Hier zit qua afstand een opbouw in, zodat we samen echt toewerken naar die 40 kilometer in maart 2021.

De training is volledig gericht op het kunnen lopen (wandelen) van een lange afstand (er zijn tijdens de extra trainingstochten dus geen oefeningen onderweg). 

Ja, dit is voor mij echt een uitdaging, dit wil ik!
Meedoen is een investering in jezelf.
De conditie, de uitdaging, het trotse gevoel van de prestatie, de gezelligheid …
Zoals aangegeven gaan we ervan uit dat je in ieder geval elke week minimaal één keer deelneemt aan een reguliere powerwalkles. Dit kost je gewoon één strip. Verder kost ook deelname aan de maandelijkse extra les in de avonduren én op zondag je een strip van je strippenkaart. Dus of het een les is van één uur, of van meer uren, het kost je slechts één strip (voor abonnementhouders is dit inclusief).
Daarnaast betaal je gedurende de trainingsperiode van 5 maanden eenmalig een bedrag van € 99,75 incl. BTW. Dit is voor de extra uren begeleiding, adviezen, tips (ook voor geschikte voeding bij het lopen) etc.. Dit bedrag is óók inclusief de gezamenlijke inschrijving voor de Venloop, die Powerwalkingclub Leudal dan voor je regelt.

Mijn vriendin, partner, zus, dochter, vriend, buurman wil ook meedoen!
Dit kan. Ook hij/zij mag deelnemen aan deze vijf maanden-trainingsperiode. Een niet-lid van Powerwalkingclub Leudal meldt zich (tijdelijk) aan als lid, schaft een Venloop-strippenkaart aan en betaalt ook eenmalig € 99,75 en krijgt daarvoor ook alle trainingslessen, tips, adviezen die jij krijgt, én ook de gezamenlijke inschrijving voor de Venloop.

Dus …. lijkt het jou een uitdaging om een keer mee te doen met een wandeltocht van 40 kilometer? Zie je het anderen doen, maar denk je dat dat voor jou niet is weggelegd, omdat je het niet zou kunnen (maar zou je het stiekem wel heel graag willen?). Durf je het niet alleen, maar heb je er eigenlijk toch wel zin in?
Dan doe mee met onze groepstraining voor de Venloop 2021!

Denk je: dit wil ik?
Geef dit dan zo snel mogelijk door via leonie@gezondheidscoachleudal.nl
Na de inventarisatie, als we weten hoeveel belangstelling er is, krijg je de verdere informatie.

Bij voldoende animo gaan we de Venloop-training opstarten.

Wij zouden het supertof vinden als we weer met een flinke groep kunnen gaan deelnemen!
Wij gaan graag samen met jullie deze mooie en vooral sportieve uitdaging aan.

Geloof in jezelf, dat jij het ook kunt! Samen gaan we over de finish! 💪🏻💪🏻

“Lekker buiten, mooie routes”

“Lekker buiten, mooie routes en met een groep/vaste tijden maar toch flexibel door de 5 momenten in een week en het werken met een strippenkaart. Ideaal voor een student waardoor je niet standaard op een vaste dag kunt maar toch de drive van de groep/vaste tijden nodig heb. 👍🏻
Lekker wandelen op een stevig tempo met spierversterkende oefeningen. Goed voor de conditie en in mijn geval lichte hypermobiliteit. 2 in 1. 💪🏻
Na bijna 10 lessen merk ik al zo veel verandering wat mooi is meegenomen in mijn dagelijkse dingen.
Ik ga zeker nog even door in deze (af en toe te gezellige 🤣) groep. ❤️”

Christel Pisters uit Baexem

Cover E-book Slank denken slank doen

Ben jij die leuke enthousiaste vrouw
die wil genieten én weer lekker in haar vel wil zitten?

Vraag dan snel mijn gratis e-book aan!

Je hebt je succesvol aangemeld.