fbpx

vISION BOARD
WORKSHOP

 

Weer durven dromen over de beste versie van jezelf, hoe fijn is dat!


Met een vision board kijk jij krachtig vooruit naar jouw doelen voor 2023 als het gaat om je gezondheid, je energie, je fitheid en je lichaam!

Droom jij vaak over hoe je eruit zou kunnen of willen zien? Over hoe je je zou willen voelen? Je fitte en gezonde zelf? Lukt het maar niet om deze dromen om te zetten in plannen voor 2023? Of heb je wel plannen voor een fittere leefstijl en ook doelen, maar verlies je ze snel uit het oog? Bijvoorbeeld als er verleidingen op je pad komen, zoals een lekker glas wijn of bonbon ..
Vind je het lastig om richting te geven aan je gezonde en slanke acties?

Hoe zou het zijn als je dat vlammetje weer aan kunt wakkeren? En dat jouw dromen en doelen door je onderbewuste geprikkeld worden? En je weer gaat leven op jouw voorwaarden met jouw gezonde en fitte doelen goed voor ogen?
Dat is wat een vision board voor je doet. Vooruit durven kijken, je dromen en doelen visueel maken, vanuit je hart. Focussen.
Wat neem je mee uit 2022? Wat wil je graag anders? Naar welke waarden wil jij je dagelijkse leven inrichten?
Deze middag tijdens de workshop gaat je onderbewuste aan het werk en maak je jouw vision board. Je legt vast wat voor jou belangrijk is. Al je losse dromen en doelen worden als het ware een plan. Jouw kader voor het nieuwe jaar, dat jou het hele jaar inspireert en richting geeft! 

En behalve dat je aan het einde van de middag je vision board in handen hebt, heb je ook nog eens een heel gezellige en creatieve middag gehad!

Praktische informatie
De workshop vindt plaats op vrijdag 27 januari van 13.00 tot 15.30 uur. Kosten voor deelname bedragen € 49. Let op: schrijf je je vóór 9 januari in, dan betaal je slechts € 45!

Er is ruimte voor een beperkt aantal deelnemers. De workshop vindt plaats aan de gezellige werktafel in mijn praktijkruimte in Roggel.

Cover E-book Slank denken slank doen

Ben jij die leuke enthousiaste vrouw
die wil genieten én weer lekker in haar vel wil zitten?

Vraag dan snel mijn gratis e-book aan!

Je hebt je succesvol aangemeld.