fbpx

Wat is de volgende stap die ik mag zetten in mijn bedrijf?
Dat is de vraag die ik mij regelmatig stel. Niet omdat het niet oké is met waar ik op dit moment ben, wél omdat ik het fijn vindt om persoonlijk en bedrijfsmatig te blijven groeien. ‘Vreugdevolle groei’ noemt Abraham Hicks dat zo mooi.

Toen ik mijn bedrijf startte, had ik als één van de doelen: zoveel mogelijk mensen in en om Leudal laten weten dat ik er ben. Zodat ik ook zoveel mogelijk mensen kan helpen. Vandaar ook trouwens het ‘Leudal’ in mijn bedrijfsnaam.

Inmiddels ligt deze ambitie een heel stuk hoger. Zeker sinds ik het online ondernemen heb ontdekt, is er een wereld voor me open gegaan. En heb ik ontdekt dat ik veel meer mensen kan helpen als ik groter en verder dan Leudal denk.
Inmiddels heb ik twee keer een online groepscursus gedraaid. Mét daarin zelfs deelnemers uit Den Haag. Niet alleen vind ik dat ontzettend leuk om te doen, maar het blijkt ook nog eens heel goed te werken. Zeker voor deelnemers die, zoals gisteren iemand tegen mij zei ‘al een boekenkast vol hebben’ en al heel veel dingen weten. Maar het dan tóch zelf niet voor elkaar krijgen. Omdat ze de accountability, de stok achter de deur en de steun missen. En dat is toch ook wel een van de grote voordelen van deze online groepscursus. Je doet het niet alleen, maar samen, waardoor de resultaten echt beter zijn.
En wat ik hier dus zelf ook zo tof aan vind, is dat ik nu veel breder kan kijken. Buiten de gemeentegrenzen van ‘mijn’ Leudal. Dat ik door mijn online-business mensen in heel Nederland kan helpen. En zo kan ik nog meer impact maken om mijn missie te verspreiden: om jou weer op een gezonde manier te laten genieten van eten en drinken. Om je weer lekker in je vel te laten zitten, zodat je blij voor de spiegel kunt staan. Zonder frustratie over je te volle buik, heupen of armen. En dat je je weer lekkerder, fitter en gelukkiger gaat voelen. Bruisend van energie. Zonder afzien, maar in een goede balans. Een totaalplaatje: voeding, beweging, mindset, maar ook ontspanning.

Dat is waar ik voor sta, dat is waar ik voor ga.

Zoals mijn voormalige coach altijd zei: ‘je hebt verdomme wat te doen in deze wereld. Doe het!’