fbpx

Aha, jij wilt ook alles weten over een slank en dieetvrij leven, waarbij emotie-eten, snoepen en snaaien geen rol meer speelt!

Leuk dat je ook mee wilt doen!

In dit webinar geef ik je veel tips en inspiratie, zodat het ook jou lukt om weer lekker in je vel te komen zitten, zonder dat je heel streng moet doen. Je mag weer zonder schuldgevoel gaan genieten van lekkere dingen (ja, ik hou zelf ook heel erg van chocolade wink ), bijvoorbeeld tijdens je vakantie of tijdens de feestdagen, óók als dat niet zo gezond is! Ook ga ik in op snoepen en snaaien.
Kortom: ik vertel je er alles over.

Hoe werkt dit?
Als je je aanmeldt via de link op deze pagina krijg je automatisch een mail met daarin een link om gratis deel te nemen. Zorg ervoor dat je op deze link klikt vlak voordat het webinar begint (op vrijdag 22 oktober om 11:00 uur).
Vanaf dat moment opent het beginscherm van het webinar, wat live start om 11:00 uur. Je kunt via de chat in het webinar vragen stellen, terwijl ik je wegwijs maak in een gezonde leefstijl en een dieetvrij leven. Jij kunt mijn scherm zien en mij horen, maar ik jou verder niet. Je hebt daarom geen webcam of microfoon nodig! En je kunt gewoon in je joggingbroek en met je haar in een knot meedoen.

Ben jij ook klaar voor een mooie dosis motivatie en inspiratie? Doe dan lekker mee!

Dit webinar was precies wat ik nodig had en kwam voor mij op het juiste moment. Niet alleen vond ik het heel inspirerend om te horen en heb ik heel veel dingen gehoord die ik meteen zelf ga doorvoeren, maar je hebt me echt aan het denken gezet.
Ik was echt niet van plan om nu in actie te komen, maar ik heb nu besloten dat ik zeker verder met je wil werken. Want ja, je hebt helemaal gelijk, wanneer is wel een goed moment anders? Ik wil ook deze fantastische resultaten.
Dankjewel Leonie!!

Heidy Kleinsma