fbpx

Dit ben ik, Leonie, 49 jaar.
Een gewone vrouw, waarschijnlijk net zoals jij, die geniet van een glaasje wijn op een terras.
Geen killer body, geen maat 36, maar wel een gezond en sportief lichaam. Een lichaam dat altijd voor me klaar staat als ik het nodig heb, als ik er maar goed voor zorg. Een lichaam dat bruist van energie!

En dat is voor mij zoveel meer waard dan die killer body of een bepaald getal op de weegschaal.

Wat betekent dan voor mij ‘goed zorgen voor mijn lichaam’?
Dat betekent vooral luisteren naar mijn lichaam én mijn mind. Wat heb ik nodig? Voldoende slaap, beweging, ontspanning, tijd voor mezelf, sociale contacten en ook fatsoenlijk eten. Ik eet bijvoorbeeld graag groenten en fruit, maar ik eet ook graag een volkoren boterham en kwark. Of vlees en vis. Dat zijn producten die mij energie geven. Maar ik eet ook graag een stuk gebak of wat chocolade of chips. En een glas wijn of, zoals gisteren Aperol Spritz, is op z’n tijd ook lekker. Dat zijn producten die mij op zich geen energie geven, maar het feit dat ze gewoon in mijn voedingspatroon zitten geeft me wel een goed gevoel. En een goed gevoel vind ik ook heel belangrijk, want dat zorgt er weer voor dat je je vrolijker voelt en je dingen beter aankunt.

Ik hou namelijk niet van afzien. En van verboden. Dingen die ik niet ‘mag’ eten. Daar word ik opstandig en ongelukkig van. Daarom houd ik ook absoluut niet van diëten en lijnen.

Waar ik wél van houd is om me lekker te voelen. Het gevoel dat ik de hele wereld aan kan. Zin hebben in de dag als ik ‘s morgens opsta. De manier waarop ik nu balans heb in mijn leven, zowel qua voeding, beweging als ontspanning maakt dat ik dat gevoel echt meestal gewoon heb. De hele dag door. Dus ik heb nog maar zeer zelden van die vervelende ‘inkakkers’ gedurende de dag, die ik vroeger wel had. Zo ontzettend fijn!

Dipdag
En ja, net als ieder ander heb ik ook weleens een dipdag. Dat ik doorsla naar de andere kant en dat de keuze dan net wat te vaak valt op ongezonde dingen. Dat een koekje toch nét iets lekkerder is dan een banaan. Of een stuk chocolade wat harder roept dan de worteltjes. Niets menselijks is mij wat dat betreft vreemd. Maar de clou zit ‘m in of je dat kunt ombuigen, of dat je blijft hangen in dat gevoel en het idee dat je alles ‘verpest’ hebt. Mij lukt het om daar snel weer uit te komen en na een dag ben ik er eigenlijk ook wel altijd weer klaar mee. Gewoon ook omdat ik weet dat ik me veel lekkerder voel als ik wél goed eet.

Hoe wil jij je voelen?
Ik wil niets liever dan dat ook jij ontdekt hoe je je gezonde energie terug krijgt. Dat is een samenspel van voeding, beweging, ontspanning en je mindset: wat is de kracht van je gedachtes, welke gedachtes houden jou de hele dag bezig en kosten je enorm veel energie? Welke gedachtes geven je onrust?

Je kunt dit leren. Ik ben er voor je om je in de actiestand te zetten. Want dit is wat ik jou ook zo gun: rust in je hoofd, een fijn en energiek leven en weer onbezorgd kunnen genieten.

1. Regelmatig geef ik een gratis webinar en jij bent van harte welkom om erbij aanwezig te zijn. Je vindt dit onder het kopje Webinar in het menu. En, zoals dat gaat bij een webinar, je doet dit gewoon vanuit huis, je tuin, je vakantie-adres of waar je dan ook maar bent. Je hoeft alleen maar even in te loggen op je pc, smartphone of iPad. Ik ga je een heleboel inspiratie geven, dus leuk als je er ook bij bent.

2. Je kunt METEEN starten met de training Gezond afvallen zonder dieet. Op een laagdrempelige en vooral fijne manier afvallen. Meld je aan en je kunt direct beginnen. Klik hier.

3. Of ga voor het iets langere traject ‘Slank en controle over je emotie-eten’, waarbij je op een fijne en blijvend manier gezonder gaat leven, gaat afvallen én controle krijgt over je emotie-eten. Je vindt de informatie hier.

4. En wil je graag geïnspireerd worden voor gezonde(re) tussendoortjes, vraag dan mijn Inspiratiemagazine aan met meer dan 50 tips! Er staan ook recepten in. Klik hier om aan te vragen