fbpx

In 4 maanden een gezond gewicht zonder hunkeren en bunkeren

 

Programma Slank en controle over je emotie-eten

Herkenbaar?

Aan de buitenkant heb je alles zo goed voor elkaar. Je werk, je gezin, ja je bent echt die succesvolle vrouw die alles onder controle lijkt te hebben. Maar van binnen knaagt het.

Waarom lukt het je wel om al die andere dingen zo goed voor elkaar te krijgen, maar is het emotie-eten en je gewicht een eeuwige strijd! Ja, afvallen kun je best, maar het gewicht eraf houden, dat is een ander verhaal. Zodra er emoties in het spel komen, is er niets meer over van die krachtige vrouw en duik je weg in stiekem snoepen en snaaien. En ondertussen is je energie vaak ook nog ver te zoeken en sleep je je door je dag.

Eigenlijk heb je de hoop inmiddels een beetje opgegeven dat jij ooit slank kunt worden en vooral blijven. Maar het er helemaal bij laten zitten wil je ook niet, want je bent nou eenmaal geen opgever.

Je bent op zoek naar hulp.

Niet weer de zoveelste voedingscoach of diëtist die gewoon met jou aan de slag gaat met een eetschema en jou zegt wat je wel en niet mag. Maar iemand die jou begrijpt en die veel verder kijkt dan puur en alleen het eten en bewegen. Iemand die weet waar ze het over heeft en die al veel ervaring heeft in de coaching van succesvolle en drukke vrouwen die net als jij van het leven willen genieten.

“Ik voel me weer vrouwelijk en ik straal weer ..”

“Het was in de zomer van 2019 … en ik was helemaal klaar met hoe ik eruit zag en hoe ik me voelde.
Als ik mezelf zag in de spiegel, dan zag ik dat ik niet meer straalde. M’n ogen waren wat dof en ik zag er zo moe uit. Wallen ook!  Ik voelde me futloos en zonder energie. En ik voelde: er moet iets gebeuren en wel NU.
Dit is niet hoe ik ben, en dit is zeker niet hoe ik wil zijn! De maat was vol!

En nu … ik kan me gewoon niet meer voorstellen dat ik er toen zo bij zat. Op die enkele foto van toen (maar dat probeerde ik eigenlijk te vermijden) zie ik nog wel die grauwe uitstraling, maar het lijkt iets uit een ander leven.

Ik heb zoveel dingen kunnen veranderen. Dat ging heel geleidelijk, maar stapje voor stapje merkte ik dat ik lekkerder in mijn vel kwam te zitten. Ik kreeg steeds meer inzicht in waarom en wanneer ik at, ook als ik geen honger had.
De riem kon steeds een gaatje strakker. Ik voelde me sterk en zelfverzekerd, als als je dan merkt dat het lukt, dan geeft dat zo’n boost!

En zo is het ook gebeurd. Ik voel me weer vrouwelijk en ik straal weer. Die doffe blik is voorgoed weg en ik weet 100% zeker dat ie niet meer terug komt. Ik ben alleen maar blij en opgelucht dat ik de stap gezet heb.
Ik weet zeker dat heel veel andere vrouwen ook met jouw programma gebaat zijn.”
 

Suzanne 

Ik at ook stiekem koekjes

Ik kraakte de code om gezond af te vallen zonder dieet, en te stoppen met snaaibuien!

Lekker veel energie, de hele dag door. Alle dingen doen die ik graag wil doen. Alle kleren aan kunnen die ik wil. Me fit en actief voelen. Dat was wat ik altijd zo graag wilde.
Een paar jaar geleden was dat voor mij nog de ‘ver van m’n bed-show’, want ik voelde me vaak duf en had dipjes tijdens de dag. Ik stond ook regelmatig even te snaaien. Dan stond ik weer met een koekje in mijn hand of at ik een paar chocolaatjes. Geen fijn gevoel.
Ook zaten mijn kleren in die tijd net wat te strak en daar baalde ik van.
Na de geboorte van mijn jongste zoon is het mij gelukt om dit definitief aan te pakken en sinds die tijd zit ik superlekker in mijn vel. En niet door superstreng voor mezelf te zijn (juist niet!), maar door gewoon af en toe te genieten van mijn stukje vlaai en een koekje. Ik heb hier een goede weg in gevonden, zonder te diëten en vooral door te blijven genieten. Niks extreems.
Ik werd er zo blij van: ik had de code gekraakt!
Zo heb ik al heel veel mooie vrouwen mogen helpen naar hún gezonde en fijne leefstijl. Het zijn blijere, tevredener en gelukkiger personen, en dat maakt mij ook happy!

Ook voor jou is dit mogelijk: genieten en lekker in je vel zitten, op een relaxte manier. Heerlijk toch?! Dat gun ik jou ook! 

Leonie

 

Je wil het beste uit jezelf halen: een fit, slank en energiek gevoel!

  Ook jij kunt afvallen en op gewicht blijven, zonder te diëten. Oók als je een echte levensgenieter bent!

  Het is echt mogelijk. Je kúnt weer op een gezonde manier genieten van eten en drinken en lekker in je vel komen te zitten. Ook met een druk leven. Je kunt weer blij voor de spiegel staan.  Zonder frustratie over je te volle buik, heupen of armen. En je kunt je weer lekkerder, fitter en gelukkiger voelen. Bruisend van energie. Zonder afzien, maar in een goede balans. En met controle over je emoties, je snoepen en snaaien en emotie-eten. Echt waar! Misschien denk je nu van niet, maar het kan echt!

  Ik zie afvallen als een reis.
  En als je eenmaal op weg bent, dan kom je echt op je eindbestemming. Je komt misschien onderweg  hobbels tegen, zoals drukte op je werk of thuis, stress, onrust en speciale situaties, maar die kun je overwinnen! In dit programma ontdek je de route voor deze reis en kom je op je bestemming.

  Je leert hoe je moeilijkheden onderweg met zelfvertrouwen kunt overwinnen. Zo lukt het ook jou om definitief af te vallen, weer lekker in je vel te zitten, controle te krijgen over je snoepgedrag én op gewicht te blijven. 

  Met dit online programma:

  • leer je goede gewoontes en een gezonde leefstijl aan en zie je dat het geen probleem is om ook elke week friet te eten, of chips, chocolade of gebak;
  • val je gegarandeerd af;
  • neem je controle over dat frustrerende snoepgedrag;
  • als je last hebt van emotie-eten dan pak je dat aan;
  • zit je veel lekkerder in je vel;
  • voel je je trots en zelfverzekerd;
  • heb je meer energie voor je dagelijkse dingen;
  • kun je weer zonder schuldgevoel of schaamte genieten van feestjes en vakanties;
  • ga je weer met plezier winkelen;
  • en kun je weer veel leukere kleren aan.

  JE LEERT JEZELF GEWOONTES AAN DIE PERFECT BIJ JOU PASSEN:

  DE MAKKELIJKSTE MANIER OM BLIJVEND JE LEEFSTIJL TE VERANDEREN

  Val af op een fijne en blijvende manier en maak een einde aan je emotie-eten!

  Helder, duidelijk en overzichtelijk

  Je werkt aan je afvaldoelen en als je wilt kun je op mij terug vallen in een besloten online community. 

  Dit online traject is superlaagdrempelig, maar geeft je wel resultaat. Je doet mee vanuit huis of de tuin. In je hangmat. Op vakantie. Op je werk. Via computer, tablet of smartphone. Dus je pakt dit probleem aan in je eigen veilige omgeving, dat is ook fijn.

  En weet je? Na deze training houd je nog een jaar toegang tot alle informatie! Ook tot de eventuele nieuwe informatie die er later nog bijkomt. Handig!

  WIL JIJ? WEET JIJ? VOEL JIJ? VIND JIJ? HEB JIJ? BEN JIJ?

  Wil jij…

  Op een fijne en gezonde manier afvallen, zonder dat je het gevoel hebt dat je ook het lijnen bent?

  Niet voor eventjes afvallen, maar eigenlijk gewoon werken aan een langdurige gezonde leefstijl?

  Af van dat frustrerende snoepen en snaaien, waardoor het je niet lukt om echt blijvend een fijn gewicht te houden?

  Leren wat je kunt doen als je last krijgt van een snaaiaanval? Zodat je er niet meer aan hoeft toe te geven?

  Leren hoe je veel relaxter kunt omgaan met eten, ook als dat niet zo gezond is?

  Weten hoe je kunt genieten van gezonde én ongezonde voeding, ook als je bijvoorbeeld lekker op vakantie of op een feestje bent?

  Meer energie?

  Voel jij…

  Dat je echt klaar bent met je emotie-eten en dat gedoe met die koekjes en M&M’s?

  Dat je zin hebt je probleem aan te pakken?

  Wéét jij…

  Dat het (weer) alleen aanmodderen je niet echt gaat helpen? Wel eventjes, maar je komt niet tot de kern van je probleem, waardoor je steeds weer terugvalt?

  Dat jij niet iemand bent die alles voorgeschreven wil krijgen over wat móet en mag, maar die haar eigen keuzes wil maken in wat ze eet en drinkt?

  Dat het fijn en verfrissend kan zijn om eens een andere aanpak te doen dan je gewend bent?

  Dat dit iets is wat je niet voor eventjes kunt doen, maar ook op de lange termijn?

  Ben jij…

  Klaar voor resultaat?

  Eigenlijk gewoon nieuwsgierig?

  En toe aan een andere en verfrissende aanpak? Iets wat écht helemaal bij je past?

  Heb jij…

  Echt zin om ook eens een keer dat eeuwige snoepen snaaien aan te pakken, waardoor het je nu wel gaat lukken?

  Het gevoel dat je echt wilt doorpakken om blijvend resultaat te krijgen?

  Zin om echt een grote verandering door te maken in hoe je eruit ziet en hoe je omgaat met je frustrerende snoepen?

  In dit online traject Slank en Controle over je emotie-eten ontdek je:

   

  • Hoe je op een gezonde en fijne manier afvalt ZONDER DIEET
  • Hoe je een ijzersterke mindset krijgt om succesvol af te vallen, zodat je niet steeds terugvalt
  • Hoe je controle krijgt over je eten en snoepen en de juiste keuzes maakt
  • Hoe je van emotie-eten afkomt door slanke gedachten en slanke acties
  • Hoe je problemen overwint.
  • Je leert weer genieten van gezonde én ongezonde voeding, ook als je bijvoorbeeld lekker op vakantie of op een feestje bent
  • Hoe je veel relaxter omgaat met eten, ook als het niet zo gezond is
  • Wat beweging hierin voor je doet
  • En hoe je op je streefgewicht blijft.

  WAT GA JE DOEN?

  Je krijgt toegang tot alle informatie die je nodig hebt om dit een groot succes te maken.

  Je weet op elk moment precies wat je kunt doen om gezond en lekker te eten, slanker te denken en te doen, controle te krijgen over je snoepgedrag en weer zonder schuldgevoel te genieten van gezond én ongezond eten.

  Je volgt de lessen op je eigen tempo en voert de opdrachten uit. Niet ingewikkeld, wel effectief en altijd met het oog op jouw resultaat. 

  Plus, je krijgt toegang tot een besloten community. Hier kun je mij al je vragen stellen en kun je extra steun van mij krijgen. Je kunt er je ervaring delen en mijn feedback vragen.

  LET OP! DIT TRAJECT IS NIET VOOR IEDEREEN

  Je moet in actie komen om resultaat te krijgen. Dan ga je hier maximaal van profiteren en val je af.

  Het is niet alleen lezen, luisteren en geïnspireerd worden, maar vooral ook dóen. Hoe actiever je aan de slag gaat met de lessen en opdrachten, hoe zekerder de kans op succes.

  Ga jij wat je aangereikt krijgt ook daadwerkelijk toepassen? Dan is dit echt iets voor jou en ga jij ook gegarandeerd blijvend afvallen en lukt het je om van het ongewenste snoepen en snaaien af te komen.

  ALS JE KLAAR BENT, DAN …

  • Ben je afgevallen en zit je veel lekkerder in je vel
  • Voel je je opgelucht! Je hoeft niet meer te grijpen naar chocolade of koekjes als het even tegenzit. Je weet hoe je hier anders mee om kunt gaan
  • Snap je niet waarom je had getwijfeld om mee te doen. Het heeft je zoveel gebracht
  • Krijg je complimentjes
  • Heb je meer energie en voel je je blijer
  • Heb je geleerd op welke manier je je nieuwe lagere gewicht kunt vasthouden
  • Zit je lekker in de flow
  • Vragen mensen je wat je in hemelsnaam hebt gedaan voor zo’n resultaat
  • Geniet je ook van je stukje vlaai of chocolade zonder dat je bang hoeft te zijn om weer aan te komen
  • Voel je je veel zelfverzekerder en ‘lichter’ in je hoofd. Die onrust is veel minder of zelfs weg
  • Weet je hoe je de dingen die je hebt geleerd telkens weer kunt inzetten, ook ná het programma. En als je even twijfelt kun je nog alles terugkijken.
  • Weet je precies welke voeding goed bij je past en hoe je die voor je kunt laten werken (zonder dat het saai is of té gezond, want alleen maar worteltjes wil niemand!)
  • Heb je een goede basis gelegd voor een nieuwe gezonde leefstijl voor de rest van je leven: een leefstijl in balans mét ook die lekkere dingen
  • Voel je je gewoon veel relaxter (ok, ook een beetje sexyer) en gelukkiger!

  MIJN EETGEDRAG BLIJVEND AANGEPAST

   

  Het online programma van Leonie heeft me geholpen om mijn eetgedrag blijvend aan te passen. Het is me gelukt om met dit programma af te vallen en Leonie zit nog steeds in mijn hoofd: aanmoedigend, eerlijk, nuchter, recht door zee en vooral geen moeilijk gedoe!

  Patricia Zoer

  Ghana-coach, Moon and Star Guesthouse, Ghana

  Jouw investering voor dit mooie programma:

  347 euro (incl. BTW)

  Je volgt het op je eigen tempo | 7 modules | 24/7 online beschikbaar | video’s en downloads | besloten community | laagdrempelig en zonder fratsen | meteen starten | als je alles uitvoert krijg je gegarandeerd resultaat

  Nu inschrijven is meteen starten!

  IK HEB ER ALLEEN MAAR WINST UITGEHAALD

  Niet helemaal tevreden zijn met je lijf, hoe dat ene jurkje je de laatste tijd nog past. Hoe veel moeite het kost om fit de dag door te komen. Het eigenlijk wel weten waar het door komt. Het eigenlijk heus wel met je boerenverstand weten wat gezond is en wat niet….of toch niet helemaal? Er verandert tenminste weinig of niks.

  Heb aan Leonie gevraagd of het wel iets voor mij is. Wat ga ik dan horen wat ik nog niet weet dan? Ik ga geen honger lijden of mezelf alles ontzien. Tellen of meten. Volgens Leonie moest ik de stap maar gewoon nemen en zou ik er zeker geen spijt van krijgen. Er zou alleen maar winst uit komen

  En ja, ze had gelijk! Bewustwording, de adviezen, de handvaten, steuntje in de rug, motivatie, zelfvertrouwen, realistisch zijn.
  Nadat het programma was afgelopen merkte ik dat ik weer wat slordig werd. Maar door de handvaten die ik gekregen had kan ik dit weer snel herpakken.
  Ik heb er alleen maar winst uit gehaald, in meerdere opzichten!
  Mirjam Thiesen uit Roggel

  Veelgestelde vragen

  Is dit iets voor mij?

  Dit is iets voor jou als:

  • Blijvend afvallen en meer energie krijgen belangrijk voor je is;
  • Je wilt afrekenen met je snoepen en je snaaien, je oude patronen wilt doorbreken en een gezonde leefstijl wilt aanleren die volledig bij jou en je doelen past;
  • Je gemotiveerd bent, leiderschap wilt tonen, coachbaar bent en in actie wilt komen;
  • Je de discipline en motivatie hebt om de opdrachten te doen;
  • Je het prettig vindt om online aan de slag te gaan, zodat je niet afhankelijk bent van plaats en tijd.
  Welk resultaat mag ik verwachten?

  Als je lekker actief aan de slag gaat en je openstelt voor het programma en de acties doet die nodig zijn, dan

  • val je af op een fijne en normale manier, zonder crashdieet of afzien, maar mét lekkers
  • voel je je fitter en lekkerder in je vel
  • heb je weer meer zelfvertrouwen en zal je kleding weer stukken lekkerder zitten
  • kun je controle krijgen over je snoepen en snaaien als je daar nu last van hebt
  • weet je hoe je op gewicht kunt blijven, ook na het programma
  • leer je hoe het maken van de juiste keuzes jou een blijvend resultaat geeft
  • weet je hoe je jezelf (weer) kunt motiveren, ook als het moeilijk wordt
  • weet je dat je het kunt. Je weet wat je moet doen (ook als je een wat ‘mindere’ dag hebt) en dat je de vaardigheden die je leert altijd kunt blijven doen, zodat je niet meer aankomt.
  Hoe lang duurt dit?

  In principe kun je de lessen binnen 4 maanden afronden. Maar je houdt gewoon 1 jaar toegang tot de lessen, dus je kunt blijven herhalen en oefenen, net zo lang tot je je nieuwe gewoontes hebt eigen gemaakt die goed bij jou passen. Je hebt dus alle tijd om ermee aan de slag te gaan.

  Voor wie is dit traject níet geschikt?

  Dit online programma is NIET voor jou geschikt als:

  • Je niet actief aan de slag wilt gaan;
  • Je geen leiderschap toont en geen verantwoordelijkheid neemt;
  • Je zegt dat je slank wilt worden, maar niet de acties onderneemt die nodig zijn;
  • Je wilt afvallen maar, als het niet lukt, het aan iedereen ligt, maar niet aan jezelf;
  • Je geen discipline hebt om opdrachten mee te doen;
  • Je geen zin hebt in een online programma.
  Ik heb het al zo druk. Kan ik dit wel combineren met mijn werk en gezin?

  Ja, heel makkelijk zelfs, omdat alles online is. En je het meeste op je eigen moment, in je eigen tempo volgt. Op de plek(ken) die jij prettig vindt.
  Daarnaast is iedere les onderverdeeld in verschillende blokken waardoor je de les ook in delen kunt volgen. Op je tablet, telefoon of computer. 
  En ik heb ook klanten die aan de vragenuurtjes meedoen tijdens het wandelen of die de opname dan terugluisteren. Je bent hier heel flexibel in.

  KAN IK ECHT RESULTAAT KRIJGEN?

  Ja, zeer zeker. Uit onderzoek blijkt dat het zo’n 60 tot 100 dagen duurt om je nieuwe gewoontes eigen te maken, dus je zult hierin zeker belangrijke stappen zetten. Afhankelijk van hoe lang je al ‘last’ hebt van bepaalde dingen worden patronen doorbroken.
  Hoe dan ook heb je, als je goed meedoet met het programma, al vanaf de eerste week resultaat.

  IK BEN SUPERBLIJ DAT IK MEEGEDAAN HEB

  Ik deed begin maart dit jaar mee aan een webinar van Leonie. Ik deed mee omdat ik als Natuurgeneeskundig therapeut geïnteresseerd ben in voeding en gezondheid en omdat ik vanwege de lockdown ook tijd overhad om allerlei webinars te volgen. Daarnaast was ik als ondernemer ook wel nieuwsgierig naar hoe Leonie dat allemaal aanpakt.

  Wat mij aansprak tijdens het webinar is de ‘no-nonsense’ aanpak van Leonie. Gewoon gezond eten, goed voor jezelf zorgen door gezond en lekker te eten, regelmatig te bewegen en op tijd te ontspannen en je rust te nemen. Wauw… iemand die niet bezig is met calorieën tellen en vreemde eetgewoontes en die ook let op je “ontspanning en rustmomenten”. Ik was onder de indruk van de eenvoud. Én ik werd enthousiast van Leonie zelf.

  Toen ik de webinar inplande had ik helemaal niet het gevoel dat de tijd ‘rijp’ was om te werken aan mijn lijn. Ik had met een collega-therapeut eens gewerkt aan de ‘eetbehoefte’ die ik ’s avonds had… en ik was wel wat zwaarder dan ik wou, maar ik was niet superontevreden. Maar…. de webinar me wel aan het denken….

  Wanneer is de tijd wél rijp??
  – als ik meer geld heb?
  – als ik meer tijd heb?
  – Als ik in plaats van “matig tevreden” (een 6) naar een “superontevreden” (een 3) zou gaan?
  – als ik in plaats van “wat te zwaar” richting “obesitas” dreig te gaan??

  Tja… er ontstond een mind-shifting… maar ook… “lukt het me wel?” en “ben ik dan gemotiveerd genoeg?” en “krijg ik dat in mijn agenda gepropt?”
  Leonie nam tijd voor me om daar even over te sparren. En daarop heb ik besloten mee te doen.
  EN NU BEN IK SUPERBLIJ DAT IK MEEGEDAAN HEB!!

  Leonie’s programma kun je op eigen tijd volgen. Het vraagt natuurlijk discipline om de lessen niet alleen te ‘bekijken’ maar ook de opdracht uit te voeren. Het zijn 7 modules die logisch zijn opgebouwd. Het start met na te denken wat je graag wil. Hoe wil jij leven? Hoe wil jij bewegen en eruit zien? Om vervolgens jouw bewust te maken van je gedachten en gewoontes. En van wat je in het dagelijks leven tegen komt wat je van je doel vandaan houdt. Leuke, praktische tips. Die mij bewust maken hoe ik eet, wanneer ik eet, waarom ik eet.
  Mijn persoonlijk struikelblok was dat ik naast mijn gezonde eten nog graag ‘lekkere’ (onnodige) dingen at. Vooral ’s avonds. Door samen met een collega E.E.N.® therapeut het ‘waarom’ te hebben onderzocht, en hieraan te hebben gewerkt, was de emotie-laag ervan af. Maar… ik zat nog met een gewoontepatroon en gedachten als “ik ben nu eenmaal Bourgondisch”.  Leonie liet mij inzien dat het heel eenvoudig was: de gewoonte doorbreken, en voldoende lang een nieuwe gewoonte toepassen! (en ze relativeert ook hoor… ‘eenvoudig’ is nog niet ‘gemakkelijk’)

  Ik heb er veel van geleerd. Vooral voorbereid zijn, bewust zijn en keuzes maken. Mijn resultaat is groter dan ik van tevoren had verwacht, en dan zonder veel gedoe. Voor mij was het vaak “aan” of “uit”: snoepen, genieten, wijntjes, kaasjes, borreltje of niets. Nu heb ik geleerd dat ik kan genieten en mezelf kan remmen in de modus “alles”. Het is blijven oefenen en blijven alert zijn op oude gewoontes, maar daar heb ik nu wel de handvaten voor.

  Dus: Wil je graag fitter en gezonder zijn? Én ben jij bereid om je verantwoordelijkheid daarvoor te nemen? Ben je bereid om zélf daar dingen voor te doen en te laten?
  Dan is dit je ideale pad en kan ik je Leonie van HARTE aanbevelen!!
  Wil je letterlijk elke week gewogen en gemeten worden, dagelijks calorieën tellen, blijven geloven dat je er nu eenmaal niks aan kunt doen en de verantwoordelijkheid bij een ander leggen?? Dan moet je op zoek naar iets anders.

  Sjannie Kurstjens

  (E.E.N. ® Therapeut.) , Praktijk voor Natuurgeneeskunde, Neer

  “Ik weet waar ik was een aantal jaren geleden, als het gaat om mijn energielevel, mijn snoepgedrag en mijn gewicht, en ik weet waar ik nu ben. Ik zou voor geen geld meer terug willen. Ik gun dit iedereen!
  Mijn doel is om zoveel mogelijk vrouwen hiermee te helpen.
  En als jij je aanmeldt, dan doe ik een vreugdedansje, want dan weet ik dat ik ook jou mag gaan begeleiden naar de beste versie van jezelf!”

  Liefs, Leonie
  Leonie

  Dus… ga je ook meteen aan de slag?