fbpx

Heerlijk en zonder schuldgevoel genieten van je beste leven

 

Leonie online begeleiding

Herkenbaar?

Aan de buitenkant heb je alles zo goed voor elkaar. Je werk, je gezin, ja je bent echt die succesvolle vrouw die alles onder controle lijkt te hebben. Je geniet van het leven. Maar diep van binnen knaagt het.

Waarom lukt het je wel om die andere dingen zo goed voor elkaar te krijgen, maar voel je je vaak zo uitgeblust? Waarom ga je je steeds te buiten aan chocolade of wijn als je je niet goed voelt? Hoe komt dat toch? Je bent niet zo tevreden over je huidige gewicht, maar dat is eigenlijk niet het ergste. Je wil gewoon meer energie (en als de knoop van je broek dan ook nog iets losser komt te zitten is dat mooi meegenomen).  Ja, afvallen kun je best, maar het gewicht eraf houden bleek in het verleden best lastig. Want zodra je het druk hebt, heb je de neiging om toch weer voor de bijl te gaan voor iets ongezonds (en een koekje vult ook). Dan is er even niet veel over van de krachtige vrouw die je voor de buitenwereld bent.  

Eigenlijk heb je de hoop inmiddels een beetje opgegeven dat er een oplossing is. Maar het er helemaal bij laten zitten wil je ook niet, want je bent nou eenmaal geen opgever.

Je zoekt hulp.

Niet weer de zoveelste voedingscoach of diëtist die met jou aan de slag gaat met een eetschema en zegt wat je wel en niet mag. Maar iemand die jou begrijpt en die verder kijkt dan alleen het eten en bewegen. Iemand die weet waar ze het over heeft en die veel ervaring heeft in de coaching van vrouwen die net als jij van het leven willen genieten.

Suzanne (37): “Ik voel me weer vrouwelijk en ik straal weer ..”

“Het was in de zomer van 2019 … en ik was helemaal klaar met hoe ik eruit zag en hoe ik me voelde.
Als ik mezelf zag in de spiegel, dan zag ik dat ik niet meer straalde. M’n ogen waren wat dof en ik zag er zo moe uit. Wallen ook!  Ik voelde me futloos en zonder energie. Het was alsof ik in een vicieuze cirkel zat van onvrede, slecht eten, me daardoor nog slechter voelen … En ik voelde: er moet iets gebeuren en wel NU.
Dit is niet hoe ik ben, en dit is zeker niet hoe ik wil zijn! De maat was vol!

En nu … ik kan me gewoon niet meer voorstellen dat ik er toen zo bij zat. Op die enkele foto van toen (maar dat probeerde ik eigenlijk te vermijden) zie ik nog wel die grauwe uitstraling, maar het lijkt iets uit een ander leven.

Ik heb zoveel dingen kunnen veranderen. Dat ging heel geleidelijk, maar stapje voor stapje merkte ik dat ik me beter ging voelen. De fut kwam terug. En daarmee lukte het ook om beter te eten. Eigenlijk ook een vicieuze cirkel, maar dan de andere kant op. Ik snapte waarom en wanneer ik at, ook als ik geen honger had.
De riem kon steeds een gaatje strakker en dat gaf me zelfvertrouwen. En als je dan merkt dat het lukt, geeft dat zo’n boost!

Nu voel ik me veel vrouwelijker en ik straal weer. En het fijnste: ik heb weer puf om dingen te ondernemen naast mijn drukke werk. Die doffe blik is weg en ik weet zeker dat ie niet meer terug komt. Ik ben alleen maar blij en opgelucht dat ik de stap gezet heb.
Ik weet zeker dat andere vrouwen hiermee ook gebaat zijn.”
 

Ik at ook stiekem koekjes

Lekker veel energie, de hele dag door. Alle dingen doen die ik graag wil doen. Alle kleren aan kunnen die ik wil. Me fit en actief voelen. Dat was wat ik altijd zo graag wilde.
Een paar jaar geleden was dat voor mij nog de ‘ver van m’n bed-show’, want ik voelde me vaak duf en had dipjes. Ik stond ook regelmatig te snaaien. Dan stond ik weer met een koekje in mijn hand of at ik een paar chocolaatjes. Geen fijn gevoel.
Ook zaten mijn kleren in die tijd net wat te strak en daar baalde ik van.
Na de geboorte van mijn jongste zoon heb ik dit definitief aangepakt en sinds die tijd zit ik superlekker in mijn vel. En niet door superstreng voor mezelf te zijn (juist niet!), maar door gewoon af en toe te genieten van mijn stukje vlaai. Ik heb hier een goede weg in gevonden, zonder te diëten en vooral door te blijven genieten. Niks extreems.
Ik werd er zo blij van.
Zo heb ik al heel veel mooie vrouwen mogen helpen naar hún gezonde en fijne leefstijl. Genieten zonder schuldgevoel. Het zijn blijere, tevredener en gelukkiger personen, en dat maakt mij ook happy!

Ook voor jou is dit mogelijk: genieten en lekker in je vel zitten, op een relaxte manier. Heerlijk toch?! Dat gun ik jou ook! 

Leonie

 

Je wil het beste uit jezelf halen: een fit, slank en energiek gevoel!

  Ook als je een levensgenieter bent kun je blijvend afvallen, zonder te diëten. 

  Het is echt mogelijk. Je kúnt weer op een gezonde manier genieten van eten en drinken en lekker in je vel komen te zitten. Ook als je een druk leven hebt. Je kunt weer blij voor de spiegel staan.  Zonder frustratie over je te volle buik, heupen of armen. En je kunt je weer lekkerder, fitter en gelukkiger voelen. Bruisend van energie. Zonder superstreng te moeten doen, of nooit meer een koekje te mogen eten, maar in een goede balans. Echt waar! Misschien denk je nu van niet, maar het kan echt!

  Ik zie afvallen als een reis.
  En als je eenmaal op weg bent, dan kom je echt op je eindbestemming. Je komt misschien onderweg  hobbels tegen, zoals drukte op je werk of thuis, stress, onrust en speciale situaties, maar die kun je overwinnen! In dit programma ontdek je de route voor deze reis en kom je op je bestemming.

  Je leert hoe je moeilijkheden onderweg met zelfvertrouwen kunt overwinnen. Zo lukt het ook jou om definitief af te vallen, weer lekker in je vel te zitten, controle te krijgen over je snoepgedrag én op gewicht te blijven. 

  Als je gaat samenwerken met mij:

  • blijf je genieten van de mooie en lekkere dingen in het leven
  • ga je wel kijken hoe je gezonde gewoontes kunt aanleren die perfect in jouw drukke leven passen
  • zie je dat je ook als je af en toe chocolade of wijn neemt, je gewoon kunt afvallen (je hoeft niet altijd op worteltjes te knagen!)
  • lukt het je om van het (stiekeme) frustrerende snoepen af te komen
  • voel je je gewoon veel beter
  • krijg je een trots en zelfverzekerd gevoel
  • lukt het je beter om je gewone dagelijkse dingen te doen: dingen voelen niet zo zwaar 
  • leer je hoe je weer gewoon naar feestjes of op vakantie kunt gaan, zonder dat je je druk moet maken dat ‘alles weer verpest is’ of dat je schuldgevoel hebt
  • heb je weer lol als je gaat winkelen (je kunt alles aan) 
  • en staat alles ook nog eens veel leuker! 
  • (en je voelt je ook steeds een beetje sexyer :-))

  Genieten en gezonder leven 

  Je werkt aan je doelen en als je wilt ben ik er, samen met andere gelijkgestemde vrouwen, voor je in een besloten online community. 

  Dit online traject is superlaagdrempelig. Je doet mee vanuit huis of de tuin. In je hangmat. Op vakantie. Op je werk. Via computer, tablet of smartphone. Dus je pakt dit probleem aan in je eigen veilige omgeving én op het moment dat het jou uitkomt, dat is ook fijn.

  En weet je? Na deze training houd je nog een jaar toegang tot alle informatie! Ook tot de eventuele nieuwe informatie die er later nog bijkomt. Handig!

  Leonie

  Wil jij…

  Op een fijne en gezonde manier afvallen, zonder dat je aan het lijnen bent?

  Niet voor eventjes afvallen, maar werken aan een langdurige gezonde leefstijl?

  Af van dat frustrerende snoepen?

  Je gewoon weer goed voelen, over jezelf en de dingen die je doet

  Relaxter omgaan met eten, ook als dat niet zo gezond is?

  Lekker genieten van gezonde én ongezonde dingen, ook als je op vakantie of op een feestje bent?

  Meer energie en minder dips?

  Voel jij…

  Dat je er echt klaar bent om te veranderen?

  Dat dat gedoe met die koekjes en M&M’s niet meer bij je past?

  Dat dat dit ‘probleem’ de komende jaren gewoon geen issue meer voor je moet zijn?

  De behoefte om nu door te pakken?

  Wéét jij…

  Dat het (weer) alleen aanmodderen je niet echt gaat helpen? Wel eventjes, maar je valt steeds weer terug

  Dat jij iemand bent die haar eigen keuzes wil maken en die niet voorgeschreven wil krijgen wat móet en mag?

  Dat het fijn en verfrissend is om eens een andere aanpak te doen dan je gewend bent?

  Dat je dit nu echt eens wilt aanpakken op een rustige manier en voor de lange termijn?

  Ben jij…

  Gemotiveerd en klaar voor resultaat?

  Eigenlijk gewoon nieuwsgierig?

  En toe aan een andere en verfrissende aanpak? 

  Heb jij…

  Echt zin om aan de slag te gaan op een manier die bij je past zodat het je nu wel gaat lukken?

  Zin om weer heerlijk ontspannen te gaan winkelen?

  Wat ga je ontdekken?

   

  • Hoe je op een gezonde en fijne manier afvalt ZONDER DIEET
  • Hoe je een ijzersterke mindset krijgt om succesvol af te vallen, zodat je niet steeds terugvalt
  • Hoe je controle krijgt over je eten en snoepen en de juiste keuzes maakt
  • Hoe je van emotie-eten afkomt door slanke gedachten en slanke acties
  • Hoe je problemen overwint.
  • Je leert weer genieten van gezonde én ongezonde voeding, ook als je op vakantie of op een feestje bent
  • Hoe je relaxter omgaat met eten, ook als het niet zo gezond is
  • Wat beweging hierin voor je doet
  • En hoe je op je streefgewicht blijft.

   WAT GA JE DOEN?

  Je krijgt in de online Sprankelend Gezond Academie toegang tot alle informatie die je nodig hebt om dit een groot succes te maken. Er zijn videolessen, werkboeken en bonusmateriaal. Alles is heel laagdrempelig en afgestemd op jouw drukke leven. Als je het bewezen stappenplan volgt, behaal je resultaat.

  Je weet op elk moment precies wat je kunt doen om gezond en lekker te eten, slanker te denken en te doen, controle te krijgen over je snoepgedrag en weer zonder schuldgevoel te genieten van gezond én ongezond eten.

  Je volgt de lessen op je eigen tempo en voert de opdrachten uit. Niet ingewikkeld, wel effectief en altijd met het oog op jouw resultaat. 

  PLET OP! DIT TRAJECT IS NIET VOOR IEDEREEN

  Je moet in actie komen om resultaat te krijgen. Dan ga je hier maximaal van profiteren en val je af.

  Het is niet alleen lezen, luisteren en geïnspireerd worden, maar vooral ook dóen. Hoe actiever je aan de slag gaat met het aangeboden materiaal, hoe zekerder de kans op succes.

  Ga jij wat je aangereikt krijgt ook daadwerkelijk toepassen? Dan is dit echt iets voor jou en ga jij ook gegarandeerd blijvend afvallen en lukt het je om van het ongewenste snoepen en snaaien af te komen.

  ALS JE KLAAR BENT, DAN …

  • Ben je afgevallen en zit je veel lekkerder in je vel
  • Voel je je opgelucht! Je hoeft niet meer te grijpen naar chocolade of koekjes als het even tegenzit. Je weet hoe je hier anders mee om kunt gaan
  • Snap je niet waarom je had getwijfeld om mee te doen. Het heeft je zoveel gebracht
  • Krijg je complimentjes
  • Heb je meer energie en voel je je blijer
  • Weet je hoe je je nieuwe gewicht kunt vasthouden
  • Vragen mensen je wat je in hemelsnaam hebt gedaan 
  • Geniet je ook van je stukje vlaai of chocolade zonder dat je bang hoeft te zijn om weer aan te komen
  • Voel je je veel zelfverzekerder en ‘lichter’ in je hoofd. Die onrust is veel minder of zelfs weg
  • Weet je hoe je wat je hebt geleerd steeds weer kunt inzetten, ook ná het programma. Als je even twijfelt kun je terugkijken.
  • Weet je precies welke voeding goed bij je past en hoe je die voor je kunt laten werken (zonder dat het saai is of té gezond, want alleen maar worteltjes wil niemand!)
  • Heb je de basis gelegd voor een nieuwe gezonde leefstijl voor de rest van je leven: een leefstijl in balans mét ook lekkere dingen
  • Voel je je gewoon veel relaxter (ok, ook een beetje sexyer) en gelukkiger!

  MIJN EETGEDRAG BLIJVEND AANGEPAST

   

  Het online programma van Leonie heeft me geholpen om mijn eetgedrag blijvend aan te passen. Het is me gelukt om met dit programma af te vallen en Leonie zit nog steeds in mijn hoofd: aanmoedigend, eerlijk, nuchter, recht door zee en vooral geen moeilijk gedoe!

  Patricia Zoer

  Ghana-coach, Moon and Star Guesthouse, Ghana

  Jouw investering voor dit mooie programma:

  347 euro (incl. BTW)

  Je volgt de lessen op je eigen tempo | 7 modules | 24/7 online beschikbaar | videolessen, werkboek en downloads | laagdrempelig en zonder fratsen | meteen starten | als je alles uitvoert krijg je gegarandeerd resultaat |

  Nu inschrijven is meteen starten!

  IK HEB ER ALLEEN MAAR WINST UITGEHAALD

  Niet helemaal tevreden zijn met je lijf, hoe dat ene jurkje je de laatste tijd nog past. Hoe veel moeite het kost om fit de dag door te komen. Het eigenlijk wel weten waar het door komt. Het eigenlijk heus wel met je boerenverstand weten wat gezond is en wat niet….of toch niet helemaal? Er verandert tenminste weinig of niks.

  Heb aan Leonie gevraagd of het wel iets voor mij is. Wat ga ik dan horen wat ik nog niet weet dan? Ik ga geen honger lijden of mezelf alles ontzien. Tellen of meten. Volgens Leonie moest ik de stap maar gewoon nemen en zou ik er zeker geen spijt van krijgen. Er zou alleen maar winst uit komen

  En ja, ze had gelijk! Bewustwording, de adviezen, de handvaten, steuntje in de rug, motivatie, zelfvertrouwen, realistisch zijn.
  Nadat het programma was afgelopen merkte ik dat ik weer wat slordig werd. Maar door de handvaten die ik gekregen had kan ik dit weer snel herpakken.
  Ik heb er alleen maar winst uit gehaald, in meerdere opzichten!
  Mirjam Thiesen uit Roggel

  Veelgestelde vragen

  Is dit iets voor mij?

  Dit is iets voor jou als:

  • Blijvend afvallen en meer energie krijgen belangrijk voor je is;
  • Je wilt afrekenen met je snoepen en je snaaien, je oude patronen wilt doorbreken en een gezonde leefstijl wilt aanleren die volledig bij jou en je doelen past;
  • Je gemotiveerd bent, leiderschap wilt tonen, coachbaar bent en in actie wilt komen;
  • Je de discipline en motivatie hebt om de opdrachten te doen;
  • Je het prettig vindt om online aan de slag te gaan, zodat je niet afhankelijk bent van plaats en tijd.
  Welk resultaat mag ik verwachten?

  Als je lekker actief aan de slag gaat en je openstelt voor het programma en de acties doet die nodig zijn, dan

  • val je af op een fijne en normale manier, zonder crashdieet of afzien, maar mét lekkers
  • voel je je fitter en lekkerder in je vel
  • heb je weer meer zelfvertrouwen en zal je kleding weer stukken lekkerder zitten
  • kun je controle krijgen over je snoepen en snaaien als je daar nu last van hebt
  • weet je hoe je op gewicht kunt blijven, ook na het programma
  • leer je hoe het maken van de juiste keuzes jou een blijvend resultaat geeft
  • weet je hoe je jezelf (weer) kunt motiveren, ook als het moeilijk wordt
  • weet je dat je het kunt. Je weet wat je moet doen (ook als je een wat ‘mindere’ dag hebt) en dat je de vaardigheden die je leert altijd kunt blijven doen, zodat je niet meer aankomt.
  Hoe lang duurt dit?

  In principe kun je de lessen binnen 4 maanden afronden. Maar je houdt gewoon 1 jaar toegang tot de lessen, dus je kunt blijven herhalen en oefenen, net zo lang tot je je nieuwe gewoontes hebt eigen gemaakt die goed bij jou passen. Je hebt dus alle tijd om ermee aan de slag te gaan.

  Voor wie is dit níet geschikt?

  Dit is NIET voor jou geschikt als:

  • Je niet actief aan de slag wilt gaan;
  • Je geen verantwoordelijkheid neemt;
  • Je zegt dat je slank wilt worden, maar niet de acties onderneemt die nodig zijn;
  • Je wilt afvallen maar, als het niet lukt, het aan iedereen ligt, maar niet aan jezelf;
  • Je geen discipline hebt om opdrachten mee te doen;
  • Je geen zin hebt in een online programma.
  Ik heb het al zo druk. Kan ik dit wel combineren met mijn werk en gezin?

  Ja, heel makkelijk zelfs, omdat alles online is. En je het meeste op je eigen moment, in je eigen tempo volgt. Op de plek(ken) die jij prettig vindt.
  Daarnaast is iedere les onderverdeeld in verschillende blokken waardoor je de les ook in delen kunt volgen. Op je tablet, telefoon of computer. 
  En ik heb ook klanten die aan de vragenuurtjes meedoen tijdens het wandelen of die de opname dan terugluisteren. Je bent hier heel flexibel in.

  KAN IK ECHT RESULTAAT KRIJGEN?

  Ja, zeer zeker. Uit onderzoek blijkt dat het zo’n 60 tot 100 dagen duurt om je nieuwe gewoontes eigen te maken, dus je zult hierin zeker belangrijke stappen zetten. Afhankelijk van hoe lang je al ‘last’ hebt van bepaalde dingen worden patronen doorbroken.
  Hoe dan ook heb je, als je goed meedoet met het programma, al vanaf de eerste week resultaat.

  IK BEN SUPERBLIJ DAT IK MEEGEDAAN HEB

  Ik deed begin maart dit jaar mee aan een webinar van Leonie. Ik deed mee omdat ik als Natuurgeneeskundig therapeut geïnteresseerd ben in voeding en gezondheid en omdat ik vanwege de lockdown ook tijd overhad om allerlei webinars te volgen. Daarnaast was ik als ondernemer ook wel nieuwsgierig naar hoe Leonie dat allemaal aanpakt.

  Wat mij aansprak tijdens het webinar is de ‘no-nonsense’ aanpak van Leonie. Gewoon gezond eten, goed voor jezelf zorgen door gezond en lekker te eten, regelmatig te bewegen en op tijd te ontspannen en je rust te nemen. Wauw… iemand die niet bezig is met calorieën tellen en vreemde eetgewoontes en die ook let op je “ontspanning en rustmomenten”. Ik was onder de indruk van de eenvoud. Én ik werd enthousiast van Leonie zelf.

  Toen ik de webinar inplande had ik helemaal niet het gevoel dat de tijd ‘rijp’ was om te werken aan mijn lijn. Ik had met een collega-therapeut eens gewerkt aan de ‘eetbehoefte’ die ik ’s avonds had… en ik was wel wat zwaarder dan ik wou, maar ik was niet superontevreden. Maar…. de webinar me wel aan het denken….

  Wanneer is de tijd wél rijp??
  – als ik meer geld heb?
  – als ik meer tijd heb?
  – Als ik in plaats van “matig tevreden” (een 6) naar een “superontevreden” (een 3) zou gaan?
  – als ik in plaats van “wat te zwaar” richting “obesitas” dreig te gaan??

  Tja… er ontstond een mind-shifting… maar ook… “lukt het me wel?” en “ben ik dan gemotiveerd genoeg?” en “krijg ik dat in mijn agenda gepropt?”
  Leonie nam tijd voor me om daar even over te sparren. En daarop heb ik besloten mee te doen.
  EN NU BEN IK SUPERBLIJ DAT IK MEEGEDAAN HEB!!

  Leonie’s programma kun je op eigen tijd volgen. Het vraagt natuurlijk discipline om de lessen niet alleen te ‘bekijken’ maar ook de opdracht uit te voeren. Het zijn 7 modules die logisch zijn opgebouwd. Het start met na te denken wat je graag wil. Hoe wil jij leven? Hoe wil jij bewegen en eruit zien? Om vervolgens jouw bewust te maken van je gedachten en gewoontes. En van wat je in het dagelijks leven tegen komt wat je van je doel vandaan houdt. Leuke, praktische tips. Die mij bewust maken hoe ik eet, wanneer ik eet, waarom ik eet.
  Mijn persoonlijk struikelblok was dat ik naast mijn gezonde eten nog graag ‘lekkere’ (onnodige) dingen at. Vooral ’s avonds. Door samen met een collega E.E.N.® therapeut het ‘waarom’ te hebben onderzocht, en hieraan te hebben gewerkt, was de emotie-laag ervan af. Maar… ik zat nog met een gewoontepatroon en gedachten als “ik ben nu eenmaal Bourgondisch”.  Leonie liet mij inzien dat het heel eenvoudig was: de gewoonte doorbreken, en voldoende lang een nieuwe gewoonte toepassen! (en ze relativeert ook hoor… ‘eenvoudig’ is nog niet ‘gemakkelijk’)

  Ik heb er veel van geleerd. Vooral voorbereid zijn, bewust zijn en keuzes maken. Mijn resultaat is groter dan ik van tevoren had verwacht, en dan zonder veel gedoe. Voor mij was het vaak “aan” of “uit”: snoepen, genieten, wijntjes, kaasjes, borreltje of niets. Nu heb ik geleerd dat ik kan genieten en mezelf kan remmen in de modus “alles”. Het is blijven oefenen en blijven alert zijn op oude gewoontes, maar daar heb ik nu wel de handvaten voor.

  Dus: Wil je graag fitter en gezonder zijn? Én ben jij bereid om je verantwoordelijkheid daarvoor te nemen? Ben je bereid om zélf daar dingen voor te doen en te laten?
  Dan is dit je ideale pad en kan ik je Leonie van HARTE aanbevelen!!
  Wil je letterlijk elke week gewogen en gemeten worden, dagelijks calorieën tellen, blijven geloven dat je er nu eenmaal niks aan kunt doen en de verantwoordelijkheid bij een ander leggen?? Dan moet je op zoek naar iets anders.

  Sjannie Kurstjens

  (E.E.N. ® Therapeut.) , Praktijk voor Natuurgeneeskunde, Neer

  “Ik weet waar ik was een aantal jaren geleden, als het gaat om mijn energielevel, mijn snoepgedrag en mijn gewicht, en ik weet waar ik nu ben. Ik zou voor geen geld meer terug willen. Ik gun dit iedereen!
  Mijn doel is om zoveel mogelijk vrouwen hiermee te helpen.
  En als jij je aanmeldt, dan doe ik een vreugdedansje, want dan weet ik dat ik ook jou mag gaan begeleiden naar de beste versie van jezelf!”

  Liefs, Leonie
  Leonie

  Dus… ga je ook meteen aan de slag?

  Cover E-book Slank denken slank doen

  Ben jij die leuke enthousiaste vrouw
  die wil genieten én weer lekker in haar vel wil zitten?

  Vraag dan snel mijn gratis e-book aan!

  Je hebt je succesvol aangemeld.