fbpx

Powerwalkingclub Leudal

Fit & Fun

groep mensen aan het pwerwalken

Over ons

Vind je het leuk om buiten lekker bezig te zijn en te bewegen? Om op een prettige en gezellige manier te werken aan je conditie? En om misschien ook nog wat af te vallen? Doe dan mee met de lessen Powerwalking in de omgeving van Roggel / Heythuysen (ook voor mensen in Haelen, Neer, Horn, Baexem, Panningen, Helden, Heel, Heibloem etc.).
Bij Powerwalkingclub Leudal werken twee trainers die zijn gecertificeerd bij de landelijke Powerwalkingclub (www.powerwalkingclub.com), Leonie en Rolf. Gezondheidscoach Leudal is de trotse eigenaar van Powerwalkingclub Leudal.

 

 

Powerwalking is fit & fun!

Wat is Powerwalking?
Powerwalken is ontzettend leuk (en gezellig!) om te doen. Het is een zeer intensieve manier van lopen, waarbij je wel zo’n 500 kcal per uur verbrandt. Dit wordt gecombineerd met spierversterkende oefeningen onderweg, waardoor de vetverbranding goed op gang komt. Mooi en effectief als je wilt afvallen en hartstikke goed voor je conditie! Het is trouwens geen hardlopen of bootcamp, mocht je dat soms denken. Maar levert wel hetzelfde resultaat op. En het is niet moeilijk! Het is voor mensen die graag lekker buiten fanatiek bezig zijn. Beginners en gevorderden. Mannen en vrouwen. Je werkt aan je gezondheid en hebt plezier, dat is ook belangrijk.

Kwaliteit
Als je kiest voor Powerwalkingclub Leudal, dan kies je voor kwaliteit. Leonie is gecertificeerd trainer bij de Powerwalkingclub, en zij heeft ook de opleiding Total Bodyshape Instructeur bij de bekende sportopleiding Aalo met een diploma afgerond. Daarnaast heeft ze jarenlang ervaring opgedaan als groepslesinstructeur bij Mico Lifestyle Center (onder andere stepsles, aerobic/mixx, fit & shape). Ook heeft ze enorm veel ervaring met lopen (lange afstanden) en hardlopen. Rolf heeft deze loopervaring ook en heeft daarnaast jarenlange ervaring opgedaan bij het trainen van jeugd-volley- en -voetbalteams.

Powerwalkingclub Leudal

Meld je meteen aan voor een gratis proefles!

LESROOSTER

Maandagavond van 19.00 – 20.00 uur
Woensdagavond van 19.00 – 20.00 uur
Donderdagochtend van 9.00 – 10.00 uur
Vrijdagochtend van 9.00 – 10.00 uur

Indien nodig zullen deze dagen en tijdstippen worden aangepast. Houd dus altijd de website in de gaten.

Bij regenweer gaan de lessen gewoon door.

Bij gevaarlijke/extreme weeromstandigheden (gladheid, ijzel, storm) niet. Je krijgt dan bericht via Whatsapp.

Interesse in een veiligheidshesje van Powerwalkingclub Leudal (zie afbeelding)? Vraag er even naar in de les.

Je kunt zelf bepalen wanneer je aan een les deelneemt. Dat hoeft niet altijd op dezelfde dag te zjn. Ook mag je vaker in een week komen als je dat wilt. Ik vind flexibiliteit heel belangrijk, omdat ik weet dat het fijn is dat je kunt sporten als het jou uitkomt.
Je plant jezelf in in onze Trainin-app, waar je bij aanmelding toegang tot krijgt.

Z

Kosten
Een eerste proefles is altijd GRATIS.

10-rittenkaart: € 70,00 incl BTW (4 maanden geldig vanaf de eerste training) 

15 strippenkaart: € 100,00 incl. BTW (4 maanden geldig vanaf de eerste training)

3-maanden abonnement (onbeperkt): € 125,00 incl BTW

Na een gratis proefles bieden we jou eenmalig een strippenkaart met 3 strippen. De kosten hiervoor bedragen € 28,00 incl BTW. Deze kaart is uitsluitend bedoeld als je na de proefles toch nog twijfelt of het écht iets voor je is, of je het tempo aankunt etc. Je kunt dan iets meer ervaring opdoen.

Ga je deelnemen aan de Powerwalkinglessen, dan dien je dit formulier: 2019 Powerwalkingclub Trainer Voorwaarden.pdf  ondertekend in te leveren. Dit ondertekenen doe je digitaal in onze Trainin-app.

Parkeren
Vertrekpunt van alle lessen is Winkelveld 15 in Roggel. Kom zoveel mogelijk te voet of met de fiets. Als je met de auto komt, parkeer dan svp aan de zijkant van de vijver naast het huis om zo eventuele parkeeroverlast te beperken.

Kleding
Draag gemakkelijke (sport)kleding en sportschoenen (bij voorkeur geen wandelschoenen).

Foto- en filmmateriaal
Powerwalkingclub Leudal kan foto- of videomateriaal vervaardigen tijdens trainingen of evenementen. Dit materiaal kan gepubliceerd worden op de website of andere (social) media. Het kan voorkomen dat hierop herkenbare personen zichtbaar zijn.

Interesse in kleding van de Powerwalkingclub?

 

Een t-shirt kun je hier bestellen

Een soft-shell jack kun je hier bestellen

“Voor mij geen sportschool, maar heerlijk buiten sportief bezig zijn in ‘t mooie Leudal”

Ik ervaar Leonie vanaf mijn 1e proefles Powerwalken, als een enthousiaste, toegankelijke, open, vernieuwende vakvrouw/coach! Voor mij geen sportschool, maar heerlijk buiten sportief bezig zijn in ‘t mooie Leudal. Iedere les een ander paadje, iedere les een andere spierbundel of een nieuwe uitdagende challenge! Persoonlijke aandacht en tips over gezonde voeding krijg je er gratis bij en zijn voor mij een extra stimulans. Powerwalken, (nog) een echte vrouwenaangelegenheid, maar ik daag de heren uit voor een gratis proefles. Kom op mannen!

Jacqueline Pijls uit Roggel

Na een maand ben je verslaafd aan de flow van het Powerwalken en verleg je je grenzen

Ga mee naar buiten en rek en stretch in de buitenlucht je stramme, stijve spieren. Na een maand ben je verslaafd aan de flow van powerwalken en verleg je steeds meer je grenzen onder de bezielende leiding van Leonie en Rolf. Leuke afwisselende groepen, je kunt je eigen tempo bepalen en het gaat niet om de snelste te zijn maar om het meedoen en samen bewegen. Naderhand zit je met een voldaan gevoel op de bank. Inspanning en gezelligheid gaan hand in hand.

Petra Geenen uit Roggel

“Voor iedereen ligt er een uitdaging”

Onder leiding van een super gemotiveerde coach, heerlijk sportief bezig zijn in het mooie Leudal. Jong en oud voor iedereen ligt er een uitdaging!
En daarnaast ook nog eens super gezellig!

Rosie Roumen uit Haelen

Dus… doe je gezellig mee?

Meld je meteen aan voor een gratis proefles!

Cover E-book Slank denken slank doen

Ben jij die leuke enthousiaste vrouw
die wil genieten én weer lekker in haar vel wil zitten?

Vraag dan snel mijn gratis e-book aan!

Je hebt je succesvol aangemeld.