fbpx

bedrijven

Lezingen en workshops ‘Gezonde leefstijl’ en ‘Powerwalking’

Op verzoek van organisaties, particulieren en verenigingen verzorg ik (kleinschalige) lezingen en/of workshops over een gezonde leefstijl. Daarnaast geef ik op verzoek Powerwalk-workshops aan medewerkers van bedrijven en organisaties. Dit is maatwerk en gaat altijd in overleg.
Een voorbeeld is de workshop ‘Gezonde leefstijl’ die ik diverse malen heb gegeven.

Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.
info@gezondheidscoachleudal.nl

“Doel bereikt”

“Op 27 november 2019 zijn wij (Enexis E&A vestiging Venlo) naar proeflokaal Limburg getogen voor een kookworkshop. Aangezien de groep dusdanig groot was om gelijktijdig te kunnen koken hebben wij Gezondheidscoach Leudal (Leonie)  benaderd om in 3 shiften een lezing over voeding te verzorgen. De lezing was bedoeld als bewustwording en geen wijzend vingertje. 

Dit is perfect uit de verf gekomen. Het gezelschap was zeer gemêleerd, sommigen waren al heel bewust bezig met gezondheid/voeding, enkelen waren i.v.m. sporten al bezig met voeding en sommigen waren nog onwetend.
Leonie speelde perfect in op de diverse niveaus en wist met een grote parate kennis ook de meest lastige vragen te beantwoorden. Ook werden wij actief betrokken bij de lezing door diverse opdrachtjes waarbij een ieder zich zeer bewust is geworden van de voeding die wij iedere dag tot ons nemen. De flessen cola en bakken knabbelnootjes bleven dan uiteindelijk dan ook onaangeraakt op de tafel staan. Tijdens het opeten van de hapjes uit de workshop werd er door menigeen terug gerefereerd naar de presentatie……. Doel bereikt!

.”

Jac Sillekens

Enexis E&A, Vestiging Venlo

“Dit was echt een eye-opener”

‘Voor de lessen van Burgerschap, dimensie Vitaal, hebben wij Gezondheidscoach Leonie Backus uitgenodigd.
Leonie heeft in mei-juni 2018, in samenspraak met ons, voor de 2de jaars studenten apothekers-, dokters- en tandartsassistenten een workshop verzorgd over gezonde leefstijl. Met name gezonde voeding werd behandeld. Ze heeft ingespeeld op de studierichting van de studenten.

In het eerste gedeelte werd er een presentatie gehouden over wat gezonde voeding inhoudt. Hier werd op een leuke interactieve manier, met behulp van een PowerPoint, bij stilgestaan. Wat het meeste indruk heeft gemaakt op de studenten, waren de suikerklontjes die voor een flesje drinken variërend van AA-drank tot water met een smaakje, moesten worden neergezet. Dit was echt een eye-opener!
In het tweede gedeelte werd de klas in groepjes verdeeld. Elk groepje kreeg een recept van een klein gerecht dat door hen moest worden klaargemaakt en na afloop aan de hele klas werd gepresenteerd. De hapjes waren heel gemakkelijk en gezond. Dit ook met het oog op zelfstandig wonen. De studenten moesten zelf de ingrediënten wegen, recept goed lezen en soms ook inventief zijn. Voor de één was dit nieuw, voor de ander was dit gesneden koek.

De ochtend werd door elke groep als leuk en leerzaam ontvangen. Complimenten over en weer naar elkaar, maar ook van de docenten die uitgenodigd waren om te komen proeven.

Complimenten voor Leonie over de heldere uitleg. Een echte aanrader voor, in ons geval, docenten die op een interactieve manier de lessen Burgerschap willen verzorgen.

Echt voor herhaling vatbaar Leonie!”

Jorinde en Carin

Gilde Academie voor Medisch Assisterenden, Venlo

Cover E-book Slank denken slank doen

Ben jij die leuke enthousiaste vrouw
die wil genieten én weer lekker in haar vel wil zitten?

Vraag dan snel mijn gratis e-book aan!

Je hebt je succesvol aangemeld.