fbpx

Groepscoaching online:
In 7 stappen slank en controle over
je emotie-eten

Start 6 september 2021


(laat je vrijblijvend op de wachtlijst plaatsen
en
ik hou je op de hoogte)

Herkenbaar?

 

‘Hoe kan ik nou afvallen en op mijn streefgewicht blijven als ik zo’n emotionele eter ben?’ Hoe vaak heb je jezelf die vraag gesteld de afgelopen jaren? Misschien is het je al een paar keer gelukt om goed af te vallen, maar om dat nieuwe gewicht vast te houden, dat was een ander verhaal. Telkens weer die terugval als het even moeilijk werd. Toch weer grijpen naar die dropjes, koek of chocolade als je er even doorheen zat.

Aan de buitenkant ben je succesvol, maar van binnen zit je vol schaamte omdat je een emotionele eter bent die niet goed voor zichzelf zorgt.

‘Wat kan ik nog meer proberen om het afvallen wél te laten lukken?’ Continu voel je de druk van moeten presteren en op zoek gaan naar manieren om van die ongewenste kilo’s af te komen en weer lekker in je vel te zitten. En wat je ook probeert, een dieet, weinig eten, koolhydraten weglaten, een pil of een drankje, het levert niet het lichaam op waar je van droomt.

 

 • Je voelt je onzeker. Aan de buitenkant lijkt het of je je zaakjes goed op orde hebt, maar van binnen voel je je niet goed.
 • Je bent altijd maar gefocust op je lichaam en vooral wat er niet goed aan is. Je bent boos op jezelf dat het jou niet lukt om eindelijk eens controle te krijgen over wat je naar binnen stopt en die kilo’s.
 • Je baalt als je voor de spiegel staat. Je schaamt je om je uit te kleden voor je partner en met je kinderen zwemmen? Liever niet.
 • Je denkt de hele dag aan eten en niet-eten. Je voelt onrust in je hoofd. En dat maakt juist weer dat je naar chocolade grijpt.
 • Je eet vaak stiekem, omdat je je schaamt als iemand jou ziet eten of snoepen. En wat ben je dan eigenlijk een voorbeeld voor je kinderen!
 • Je hebt een kort lontje. Je hoort jezelf snauwen tegen je partner of je kinderen. Dit is het laatste wat je wil!
 • Je kunt bijna nooit eens lekker genieten van het moment, bijvoorbeeld op een feestje of op vakantie, omdat je in je hoofd altijd maar bezig bent om te denken ‘dat kan ik beter niet eten of drinken’.
 • En je vraagt je stiekem af of je het niet gewoon maar helemaal moet opgeven: wat maakt het eigenlijk uit als je een maat groter moet (maar je vindt eigenlijk ook dat je je dit niet moet permitteren).

Toch geloof ik dat het voor jou ook mogelijk is om af te vallen en vooral ook om op gewicht te blijven, óók als je nu een emotionele eter bent.
Als je nu vaak het gevoel hebt dat je geen controle over je snoepgedrag hebt, dan ontbreekt het je waarschijnlijk aan inzicht in wat je kunt doen en concrete stappen. Je laat als je even niet lekker in je vel zit al dat lekkers controle nemen over jou, in plaats van andersom. Herkenbaar? Weet dan dat er een oplossing is: je hebt op het gebied van hoe jij denkt en doet met betrekking tot emotie-eten en snoepen gewoon nog wat te leren.

Ik zie afvallen als een reis. En zodra je beseft dat je op weg bent, en je weet dat je onderweg allerlei hobbels kunt tegenkomen én overwinnen, zoals emotie-eten en snoepzin, dan gaat er ook echt iets gebeuren. In mijn coachingsprogramma ‘In 7 stappen slank en controle over je emotie-eten’ ontdek je de route voor deze reis en kom je op je bestemming. Je leert hoe je moeilijkheden onderweg met zelfvertrouwen kunt overwinnen, zodat het ook jou lukt om af te vallen, controle te krijgen over jouw emotie-eten én op gewicht te blijven.

In elke stap leg ik precies uit wat je kunt doen, zodat je werkt aan je mindset en je denkwijze. Je oefent en leert en je weet precies wat je moet doen om los te komen van je emotie-eten en om af te vallen. Je oefent en je leert. Ik gebruik deze strategieën zelf nog altijd en heb hierdoor mijn gewicht al jaren prima onder controle! Mét ook heel regelmatig chocolade, gebak of patat.

Ik at ook stiekem koekjes

Ik kraakte de code om gezond af te vallen zonder dieet, en te stoppen met snaaibuien!
Een lichaam dat bruist van energie. Alle dingen doen die ik graag wil doen. De kleding aan kunnen die ik wil. Me fit en actief voelen. Dat was waar ik altijd van droomde. Een aantal jaren geleden leek dat nog niet voor mij weggelegd, want ik voelde best vaak een dip gedurende de dag. En er waren ook allerlei momenten dat ik zin had om te snaaien. Dan stond ik weer met een koekje in mijn hand of at ik een paar chocolaatjes. Totdat er een moment van verandering kwam in mijn leven. Ik ‘kraakte de code’ voor mezelf om af te vallen zonder op dieet te gaan en toch te genieten. En ook met heel regelmatig een koekje en vooral gebak (want daar hou ik zo ontzettend van!) Zonder te lijnen, zonder extreem te doen. Ik werd er zo blij van!
De combinatie van een sterke mindset, goede voeding, beweging en ontspanning is GOUD. Ik zie mensen gewoon transformeren naar blijere, tevredener en gelukkiger personen, en dat is waar ik zo van geniet!
Ook jij kunt je mooiste leven leiden op een relaxte, slanke en fitte manier, en dat is wat ik jou ook zo gun! Zo ben je niet alleen die succesvolle vrouw aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant.

Leonie

Met ‘In 7 stappen slank en controle over je emotie-eten’ ontdek je:

 

Hoe je een ijzersterke mindset kunt krijgen om succesvol af te vallen

Hoe je controle krijgt over je eetpatroon en de juiste keuzes maakt

Hoe je van emotie-eten kunt afkomen door slanke gedachten en slanke acties

Hoe je problemen kunt overwinnen en kunt genieten van gezonde én ongezonde voeding, ook als je bijvoorbeeld lekker op vakantie of op een feestje bent

Hoe je veel relaxter kunt omgaan met eten, ook als het niet zo gezond is

Wat beweging hierin voor je doet

En hoe je op je streefgewicht kunt blijven.

Het programma Gezond afvallen zonder dieet, de voorganger van dit 7-stappen programma, heeft me geholpen om mijn eetgedrag blijvend aan te passen. Leonie legde de vinger op de zere plek en hield me bij de les. Het is me gelukt om met dit programma af te vallen en Leonie zit nog steeds in mijn hoofd: aanmoedigend, eerlijk, nuchter, recht door zee en vooral geen moeilijk gedoe!

Patricia Zoer

Ghana-coach, Moon and Star Guesthouse, Ghana

ZO GAAN WE TE WERK

Het programma is een zorgvuldig opgebouwd stappenplan, waarbij we 7 stappen doorlopen.
De eerste 2 stappen staan vooral in het teken van je voeding en je eetpatroon optimaliseren. Van daaruit hebben we de basis gelegd voor een gezonde leefstijl en gaan we aan de slag met de leiding nemen over jouw relatie met eten, jouw eigen gezonde slanke mindset én gedrag en het doorbreken van oude patronen en gedachtes. We kijken naar lastige situaties en hoe je die kunt overwinnen. En als laatste zetten we de stap naar op gewicht blijven.

Gedurende 4 maanden ontvang je gedoseerd het lesmateriaal: video’s, stappenplannen en opdrachten. Je weet op elk moment precies wat je kunt doen om gezond en lekker te eten, slanker te denken en te doen, controle te krijgen over je emotie-eten en weer zonder schuldgevoel te genieten van gezond én ongezond eten.

Plus, je krijgt toegang tot onze Community. In deze Community ben ik zelf heel vaak persoonlijk aanwezig om jou te helpen en te coachen. Ik vind persoonlijke aandacht namelijk heel belangrijk. Er zijn wekelijks groepscoachingssessies via Zoom.
En verder vind je er een geweldige groep gelijkgestemde vrouwen die jou dolgraag willen inspireren en verder helpen. Zodra je de stappen die je leert hebt toegepast, kun je hier je ervaring delen en feedback vragen. Je krijgt altijd nieuwe suggesties en ideeën, waardoor je nog verder kan verbeteren. En als je er even doorheen zit, krijg je hier je steun, van mij en van de anderen. Ook profiteer je van de enorme positieve vibe in de groep. Je ervaart support en een enorm hoge gunfactor naar elkaar. En jouw successen? Die vieren we elke week online op Success Friday!

Zo heb je na de groepscoaching de basis gelegd voor jouw gezonde relatie met eten, zonder nog door te slaan in emotie-eten, snoepen en snaaien.

LET OP! DIT PROGRAMMA IS NIET VOOR IEDEREEN

Ik wil hier heel helder over zijn. Je hebt vast wel eens gehoord: doe je wat je deed, krijg je wat je kreeg. Alleen vrouwen die, ondanks gevoelens van onzekerheid, bereid zijn om anders te gaan doen zullen maximaal profiteren van ‘In 7 stappen slank en controle over je emotie-eten’. Ik doe er alles aan om je zo goed mogelijk hierin te begeleiden. Van jou verwacht ik een actieve bijdrage: alleen dan ga je het resultaat behalen waar je naar streeft.

En ik ben pas tevreden als jij mooie resultaten gaat behalen. Dat is mijn drive. Mijn vraag aan jou is dan ook: neem jij je lichaam en je leven serieus? Neem jij de verantwoordelijkheid om wat je straks krijgt aangereikt ook daadwerkelijk toe te passen? Dan ben je van harte welkom om mee te doen. Dan weet ik zeker dat het ook jou gaat lukken om blijvend af te vallen en controle te krijgen over je emotie-eten.

De nieuwe groep start 6 september 2021

Sanne voor en na

“Blijvend 15 kg afgevallen en meer zelfvertrouwen”

Ik heb meerdere keren op eigen houtje geprobeerd om af te vallen. Dit helaas zonder veel resultaat. Ik heb daarom gekozen om mee te doen met de online coaching van Leonie.

Na dit programma kan ik met trots zeggen dat ik meer dan 15 kg ben afgevallen én dit eraf heb gehouden. Dit zonder een ‘streng’ dieet te moeten volgen. Leonie laat zien dat afvallen ook op een normale en leuke manier kan. Je leert namelijk anders denken over voeding. Hierdoor zit ik nu ook veel beter in mijn vel en heb ik meer zelfvertrouwen gekregen!

Kortom: een echte aanrader!

Sanne Naus

Roggel

Veelgestelde vragen

Voor wie is dit programma geschikt?

Dit programma is voor jou geschikt als:

 • Blijvend afvallen en meer energie krijgen belangrijk voor je is;
 • Je wil afrekenen met emotie-eten, je oude patronen wilt doorbreken en een leefstijl wilt aanleren die volledig bij jou en je doelen past;
 • Je gemotiveerd bent, leiderschap wilt tonen en in actie wilt komen;
 • Je steun van gelijkgestemden wilt hebben en elkaar wilt upliften;
 • Je graag mijn persoonlijke aandacht wilt en mij elke week live wilt spreken en vragen kunt stellen;
 • Je op zoek bent naar de stok achter de deur van mij en van de andere groepsleden;
 • Je de discipline en motivatie hebt om de opdrachten te doen.
Welk resultaat mag ik verwachten?
 • Je valt af op een normale manier, zonder crashdieet of afzien, maar mét lekkers
 • Je voelt je fitter en lekkerder in je vel
 • Je hebt meer zelfvertrouwen
 • Je krijgt controle over je emotie-eten
 • Je weet hoe je op gewicht kunt blijven, ook na het programma
 • Je leert hoe het maken van de juiste keuzes jou een blijvend resultaat geeft
 • Je weet hoe je jezelf (weer) kunt motiveren, ook als het moeilijk wordt
 • Je weet dat je het kunt. Je weet wat je moet doen en dat je de vaardigheden die je leert altijd kunt blijven doen, zodat je niet meer aankomt
 • Je krijgt fijne contacten met mensen die hetzelfde willen als jij. Zo heb je doorlopend een stok achter de deur, ook als het traject is afgelopen
Hoe lang duurt dit programma?

Het programma duurt 4 maanden

Voor wie is dit programma om af te vallen níet geschikt?

Dit online programma is NIET voor jou geschikt als:

 • Je niet actief wilt zijn;
 • Je geen leiderschap toont en geen verantwoordelijkheid neemt;
 • Je zegt dat je slank wilt worden, maar niet de acties onderneemt die nodig zijn;
 • Je wilt afvallen maar, als het niet lukt, het aan iedereen ligt, maar niet aan jezelf;
 • Je geen discipline hebt om opdrachten mee te doen.

Dus… doe je mee?