fbpx

online:
Gezond afvallen zonder dieet

Herkenbaar?

 

‘Hoe kan ik nou op een gewone en fijne manier afvallen en op mijn streefgewicht blijven zonder dat ik een heel streng dieet moet volgen? Of zonder dat ik aan de gang moet met pillen, poeders of andere maaltijdvervangers?’ Hoe vaak heb je jezelf die vragen gesteld de afgelopen jaren? Misschien is het je al een paar keer gelukt om goed af te vallen, maar om dat nieuwe gewicht vast te houden, dat was een ander verhaal. Telkens weer die terugval als het dieet was afgelopen en als je weer gewoon ging eten. Want na die weken afzien snakte je ook wel weer naar gewoon eten, samen met de rest van je gezin of bij je ouders, gewoon weer die boterham of eens wat lekkers. 

En eigenlijk ben je er eigenlijk ook wel klaar mee. Je hebt er al zoveel effort en handen met geld ingestoken … je wilt nou eindelijk weleens een normale en relaxte relatie met eten.
 

 • Je voelt je onzeker en baalt dat het je, ondanks je pogingen, gewoon maar niet wil lukken om  een goede balans te vinden in je eetpatroon.
 • Je bent altijd maar gefocust op je lichaam en vooral wat er niet goed aan is. Je bent boos op jezelf dat het jou niet lukt om eindelijk eens controle te krijgen over wat je naar binnen stopt en die kilo’s.
 • Je baalt als je voor de spiegel staat. Je schaamt je om je uit te kleden voor je partner en met je kinderen zwemmen? Liever niet.
 • Eten met je gezin of bij je (schoon)ouders is al lang geen lolletje meer. Je maakt je er vooral druk over dat je dan niet gewoon mee kunt eten.
 • Je kunt bijna nooit eens lekker genieten van het moment, bijvoorbeeld op een feestje of op vakantie, omdat je in je hoofd altijd maar bezig bent om te denken ‘dat kan ik beter niet eten of drinken’.
 • En je vraagt je stiekem af of je het niet gewoon maar helemaal moet opgeven: wat maakt het eigenlijk uit als je een maat groter moet (maar je vindt eigenlijk ook dat je je dit niet moet permitteren).

Toch geloof ik dat het voor jou ook mogelijk is om af te vallen en vooral ook om op gewicht te blijven.
Als je al heel vaak een afvalpoging hebt gedaan, en je hebt daarbij allerlei diëten gevolgd en middeltjes gebruikt, dan kan het zomaar zijn dat je geen idee meer hebt wat nou eigenlijk gezond is en wat bij je past. Je bent zelfs bang geworden om gewoon te eten, omdat je denkt dat je daarmee meteen kilo’s aankomt. Je voelt je slap omdat je nu niet goed eet, maar je durft het gewoon niet aan om op eigen houtje anders te gaan eten, simpelweg omdat je niet weet hoe.
En toch zie je ook wel dat het zo niet verder kan, want je voelt je er gewoon niet goed bij. Thuis eten gaat nog wel, want dan maak je gewoon je eigen potje klaar en valt het minder op. Maar eten in gezelschap is eerder een last dan dat het nog leuk is. Want iedereen ziet hoe en wat jij eet (of niet eet), levert commentaar en gezellig is het al lang niet meer.
Dus eigenlijk wil je het heel graag anders, want je ziet ook wel dat je dit niet nog jaren gaat volhouden zo.

In mijn basistraining Gezond afvallen zonder dieet maak ik je onder andere wegwijs in een gezond eetpatroon. Je leert welke dingen je met een gerust hart kunt eten en hoe je je met gewone eerlijke voeding uit de supermarkt lekkerder kunt gaan voelen. Je leert een nieuwe leefstijl aan en valt af.
Daarnaast werk je aan de basis van een slanke mindset en krijg je inzicht in praktische dingen die je meteen kunt toepassen richting die gezonde leefstijl. 
Het is een training die je op eigen gelegenheid en tempo kunt volgen en waar je de rest van je leven plezier van hebt.

In elke stap leg ik precies uit wat je kunt doen, zodat je werkt aan je mindset en je denkwijze. Je oefent en leert en je weet precies wat je kunt doen om een gezonde leefstijl te ontwikkelen die goed bij je past. Ik, en een heleboel van de klanten die ik al heb mogen begeleiden, gebruiken deze strategieën nog altijd. Ik heb hierdoor mijn gewicht al jaren prima onder controle! Mét ook heel regelmatig chocolade, gebak of patat.

Ik ging ook afvallen

zonder dieet

Ik kraakte de code om gezond af te vallen zonder dieet. 
Een lichaam dat bruist van energie. Alle dingen doen die ik graag wil doen. De kleding aan kunnen die ik wil. Me fit en actief voelen. Dat was waar ik altijd van droomde. Een aantal jaren geleden leek dat nog niet voor mij weggelegd, want ik voelde best vaak een dip gedurende de dag. En er waren ook allerlei momenten dat ik zin had om te snaaien. Dan stond ik weer met een koekje in mijn hand of at ik een paar chocolaatjes. Totdat er een moment van verandering kwam in mijn leven. Ik ‘kraakte de code’ voor mezelf om af te vallen zonder op dieet te gaan en toch te genieten. En ook met heel regelmatig een koekje en vooral gebak (want daar hou ik zo ontzettend van!) Zonder te lijnen, zonder extreem te doen. Ik werd er zo blij van!
De combinatie van een sterke mindset, goede voeding, beweging en ontspanning is GOUD. Ik zie mensen gewoon transformeren naar blijere, tevredener en gelukkiger personen, en dat is waar ik zo van geniet!
Ook jij kunt je mooiste leven leiden op een relaxte, slanke en fitte manier, en dat is wat ik jou ook zo gun! Zo ben je niet alleen die mooie vrouw aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant.

Leonie

Met de basistraining Gezond afvallen zonder dieet ontdek je:

 

Hoe een gezond eetpatroon eruit ziet en hoe je dit zo kunt maken dat het écht bij jou past

Hoe je controle krijgt over je eetpatroon en de juiste keuzes maakt, zodat je kunt afvallen

Hoe je je ideale gewicht kunt bereiken zonder het gevoel dat je aan het diëten bent

Hoe je een ijzersterke mindset kunt krijgen om succesvol af te vallen

Hoe je problemen kunt overwinnen en kunt genieten van gezonde én ongezonde voeding, ook als je bijvoorbeeld lekker op vakantie of op een feestje bent

Hoe je veel relaxter kunt omgaan met eten, ook als het niet zo gezond is

Wat beweging hierin voor je doet.

Hoe zou het het voor je zijn als je dit bereikt hebt? Stel je eens voor dat je niet meer steeds in gevecht hoeft met eten en met jezelf. Stel je eens voor: een leven zonder lijnen, diëten, frustratie … Zie het eens voor je! Je hebt de regie terug. Je voelt je heerlijk. Je bent fit, energiek, blij en tevreden met jezelf.

Ik durf weer in bikini”

Dankzij Gezondheidscoach Leudal heb ik de knop weer gevonden! De training Gezond afvallen zonder dieet van Leonie is zeer inspirerend, met goede bruikbare tips. Met veel plezier en motivatie heb ik deelgenomen. Dank je wel Leonie, nu durf ik zelfs weer in bikini deze zomer

José Verbugt

Kessel

ZO WERKT HET

Het programma is een zorgvuldig opgebouwd stappenplan. De eerste stappen staan vooral in het teken van je voeding en je eetpatroon optimaliseren. Van daaruit is de basis gelegd voor een gezonde leefstijl en ga je aan de slag met de leiding nemen over jouw relatie met eten, jouw eigen gezonde slanke mindset én gedrag en het doorbreken van oude patronen en gedachtes. Je kijkt naar lastige situaties en hoe je die kunt overwinnen. Daarnaast is er ook aandacht voor beweging.

Je ontvangt gedoseerd het lesmateriaal: video’s, een werkboek en opdrachten. Je leert precies wat je kunt doen om gezond en lekker te eten, slanker te denken en te doen en weer zonder schuldgevoel te genieten van gezond én ongezond eten.

Je kunt METEEN beginnen met deze training en volgt deze helemaal op je eigen tempo. Je hoeft je agenda niet vrij te houden en het maakt ook niet uit waar je bent. Bij dit programma zit geen begeleiding.

LET OP! DIT PROGRAMMA IS NIET VOOR IEDEREEN

Ik wil hier heel helder over zijn. Je hebt vast wel eens gehoord: doe je wat je deed, krijg je wat je kreeg. Alleen vrouwen die, ondanks gevoelens van onzekerheid, bereid zijn om anders te gaan doen zullen maximaal profiteren deze basistraining. Het is niet alleen lezen, luisteren naar de videotrainingen en geïnspireerd worden, maar vooral in actie komen. Neem jij de verantwoordelijkheid om wat je straks krijgt aangereikt ook daadwerkelijk toe te passen? Dan ben je van harte welkom om mee te doen. Dan weet ik zeker dat het ook jou gaat lukken om gezonder te gaan leven en blijvend af te vallen.

INVESTERING

Je investering voor deze basistraining is TIJDELIJK slechts € 97 incl. btw (in plaats van de normale prijs van € 149). Je krijg hiervoor alle informatie die je helpt om een gezond eetpatroon te ontwikkelen en om daarmee met een sterke mindset op je streefgewicht te komen en te blijven. Ik gun het jou ook zo om weer een fijne relatie met eten te krijgen.

Sanne voor en na

“Blijvend 15 kg afgevallen en meer zelfvertrouwen”

Ik heb meerdere keren op eigen houtje geprobeerd om af te vallen. Dit helaas zonder veel resultaat. Ik heb daarom gekozen om mee te doen met de online coaching van Leonie.

Na dit programma kan ik met trots zeggen dat ik meer dan 15 kg ben afgevallen én dit eraf heb gehouden. Dit zonder een ‘streng’ dieet te moeten volgen. Leonie laat zien dat afvallen ook op een normale en leuke manier kan. Je leert namelijk anders denken over voeding. Hierdoor zit ik nu ook veel beter in mijn vel en heb ik meer zelfvertrouwen gekregen!

Kortom: een echte aanrader!

Sanne Naus

Roggel

Veelgestelde vragen

Voor wie is dit programma geschikt?

Dit programma is voor jou geschikt als:

 • Je wilt leren wat een gezond basiseetpatroon is en je wilt leren hoe je meer in balans kunt eten, mét af en toe iets lekkers; 
 • Je wilt afvallen met gewone voedingsmiddelen uit de supermarkt en zonder poeders, pillen of andere afslankmiddelen;
 • Je gemotiveerd bent en de discipline hebt om zelf de lessen te volgen en de acties die nodig zijn te gaan doen;
 • Je zin hebt om lekker aan de slag te gaan en meteen wilt beginnen;
 • Je voor een laag bedrag de basisprincipes van Gezond afvallen zonder dieet onder de knie wilt krijgen. 
Voor wie is dit programma om af te vallen níet geschikt?

Dit online programma is NIET voor jou geschikt als:

 • Je behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding en aandacht of een stok achter de deur van mij of van anderen. Dan raad ik je aan om een ander programma te kiezen (zilver of goud).
 • Je met eetproblemen te maken hebt;
 • Je niet actief wilt zijn;
 • Je zegt dat je gezonder wilt eten en slank wilt worden, maar niet de acties onderneemt die nodig zijn;
 • Je geen zin hebt in een online training;
 • Je wilt afvallen maar, als het niet lukt, het aan iedereen ligt, maar niet aan jezelf;
 • Je geen discipline hebt om opdrachten te doen;
 • Je een crashdieet wilt volgen met supplementen, shakes en heel veel beperkingen;
 • Je op zoek bent naar voorgeschreven weekmenu’s. 
Welk resultaat mag ik verwachten?
 • Je voelt je lekkerder doordat je eetpatroon beter is;
 • Je valt af op een normale manier, zonder crashdieet of afzien, maar mét lekkers;
 • Je voelt je fitter;
 • Je hebt meer zelfvertrouwen;
 • Je weet hoe je op gewicht kunt blijven, ook na het programma.
Hoe lang duurt dit programma?

Het programma bestaat uit 5 stappen. Je kunt deze op je eigen tempo afwerken en je hebt 4 maanden toegang tot het programma. Je kunt het programma dus meerdere keren doorlopen en ermee blijven oefenen gedurende deze periode. 

Wat is mijn investering?

Je investering bedraagt tijdelijk slechts € 47 incl. BTW 

Dus… doe je mee?