fbpx

Ga jij nu ook meteen

Gezond afvallen zonder dieet?

Herkenbaar?

Hoe val ik op een gezonde manier af en zorg ik ervoor dat mijn leuke kleren weer lekker zitten? Hoe combineer ik dit met mijn drukke, gezellige leven? Zonder dat het streng en ingewikkeld is? En hoe kom ik van dat futloze gevoel af?

Aan de buitenkant ben je een drukke vrouw, maar van binnen baal je. Je gewicht is uit de hand gelopen en je hebt de laatste tijd niet goed voor jezelf gezorgd. Nu zitten je kleren te strak. Brr, confronterend. 

Je wil dit veranderen op een fijne en blijvende manier. Niet crashen of met poeders, want dat is niet jouw ding. Als je over een tijdje weer al je kleren aan kan ben je dik tevreden. En een fit gevoel is helemaal geweldig. 

 • Je bent onzeker. Aan de buitenkant lijkt het of je alles op orde hebt, maar je voelt je niet goed.
 • Je bent zo gefocust op je lichaam en vooral wat er niet goed aan is. Je bent boos op jezelf dat je het zo uit de hand hebt laten lopen.
 • Je baalt als je voor de spiegel staat. Bah!
 • Je voelt onrust. Iedereen doet een beroep op je en je hebt stress. Dat maakt juist weer dat je naar chocolade grijpt.
 • Je hebt een kort lontje. Je hoort jezelf snauwen. Dit is niet wat je wil!
 • Je kunt nooit écht genieten, omdat je steeds denkt ‘dat kan ik beter niet eten’.
 • En je vraagt je af of je niet gewoon een maat groter moet kopen en al het andere op Marktplaats of Vinted te koop moet zetten (maar diep van binnen wil je dit niet).

 Af en toe een glas wijn, een blikje cola of M&M’s

“Ik wil gewoon nu iets veranderen. Mijn vriendinnen raden Sonja Bakker aan. Eentje was afgevallen met Powerslim. Maar ik wil dat niet, omdat dat niet bij me past. Ik wil geen honger lijden en dingen eten waar ik niet van hou. En ik wil ook niet afhankelijk worden van eten uit een zakje en shakes. Dat zie ik mezelf niet doen. En als ik dan weer gewoon ga eten kom ik aan, dat heb ik al zo vaak zien gebeuren. Ik wil niks tijdelijks of ongezonds. Ik wil namelijk binnen niet al te lange tijd zwanger worden, en dan wil ik gewoon en gezond eten. Zodat ik dat straks ook aan mijn kindje kan doorgeven.”

Dat was wat Marieke tegen me zei voordat ze aan de slag ging met de kickstart-training Gezond Afvallen zonder Dieet.

Ze kwam in de flow. Eerst aan de gang met haar eetpatroon. Best een uitdaging, omdat ze weinig lust. Maar ze vond er haar weg in en het lukte om geleidelijk af te vallen. Ze werkte vooral aan haar routines; aan de perfecte combinatie (voor haar) tussen gezonde producten en ook af en toe gewoon een glas wijn, een blikje cola of M&M’s.

Nu werkt ze nu aan de volgende stap: zwanger worden. In de wetenschap dat wat ze heeft geleerd, steeds opnieuw ingezet kan worden. Nu, straks en later. En ze voelt dat dit haar gaat lukken, omdat ze zich iets eigen heeft gemaakt wat 100% bij haar past.

Ik kraakte de code om af
te vallen zonder dieet

Lekker veel energie, de hele dag door. Alle dingen doen die ik graag wil doen. Alle kleren aan kunnen die ik wil. Me fit en actief voelen. Dat was wat ik altijd zo graag wilde.
Een paar jaar geleden was dat voor mij nog de ‘ver van m’n bed-show’, want ik voelde me vaak duf en had dipjes tijdens de dag. Geen fijn gevoel. Ook zaten mijn kleren in die tijd net wat te strak en daar baalde ik van.
Na de geboorte van mijn jongste zoon is het mij gelukt om dit definitief aan te pakken en sinds die tijd zit ik superlekker in mijn vel. En niet door superstreng voor mezelf te zijn (juist niet!), maar door gewoon af en toe te genieten van mijn stukje vlaai en een koekje. Ik heb hier een goede weg in gevonden, zonder te diëten en vooral door te blijven genieten. Niks extreems.
Ik werd er zo blij van: ik had de code gekraakt!
Zo heb ik al heel veel mooie vrouwen mogen helpen naar hún gezonde en fijne leefstijl. Het zijn blijere, tevredener en gelukkiger personen, en dat maakt mij ook happy!

Ook voor jou is dit mogelijk: genieten en lekker in je vel zitten, op een relaxte manier. Heerlijk toch?! Dat gun ik jou ook!

Leonie
Gezondheidscoach Leudal

GOED NIEUWS VOOR LEVENSGENIETERS

Ook jij kunt afvallen en op gewicht blijven, zonder streng dieet. 

Met de kickstart-training Gezond afvallen zonder dieet:

 • leer je een gezonde leefstijl aan en zie je dat het geen probleem is om ook elke week friet of chips te eten;
 • val je gegarandeerd af;
 • zit je veel lekkerder in je vel;
 • voel je je trots en zelfverzekerd;
 • heb je meer energie voor je dagelijkse dingen;
 • kun je weer zonder schuldgevoel of schaamte genieten van feestjes;
 • ga je weer met plezier winkelen;
 • kun je weer zorgeloos naar het strand;
 • en kun je weer leukere kleren aan.

Een heerlijk gevoel!

Met de training val je rustig af op een fijne en blijvende manier!

 

Vanuit huis of de tuin. In je hangmat. Op vakantie. Op je werk. Via computer, tablet of smartphone.

Waar en wanneer jij wilt. In jouw tempo. En je hoeft er niet eens iemand over te vertellen! Dus je pakt dit probleem aan in je eigen veilige omgeving, dat is ook fijn.

En weet je? Als je eenmaal hebt meegedaan met deze kickstart-training houd je nog een hele tijd toegang tot de informatie. Ook tot de eventuele nieuwe informatie die er later nog bijkomt. Handig!

WIL JIJ? WEET JIJ? VOEL JIJ? VIND JIJ? HEB JIJ? BEN JIJ?

Wil jij…

Gewoon al je kleren weer aan?

Weten hoe nou een gezond eetpatroon er uitziet en hoe je dit zo kunt maken dat het écht bij jou past?

Controle krijgen over je de manier waarop je nu eet (en vooral snoept) en leren hoe je daarin andere keuzes kunt maken, zodat je afvalt?

Op een fijne manier afvallen zonder dat je het gevoel hebt dat je aan het diëten bent?

Niet voor eventjes afvallen, maar ook voor de lange termijn?

Leren hoe je veel relaxter kunt omgaan met eten, ook als dat niet zo gezond is?

Weten hoe je kunt genieten van gezonde én ongezonde voeding, ook als je bijvoorbeeld lekker op vakantie of op een feestje bent?

Meer energie?

Voel jij…

Dat de maat vol is?

Je vaak moe en futloos?

Dat je zin hebt om NU METEEN in actie te komen?

Wéét jij…

Dat je echt iets aan je gewicht moet doen, ook vanwege je gezondheid, maar heb je geen idee wat en hoe?

Dat je ook met de hakken in het zand gaat als mensen jou dingen gaan voorschrijven en zeggen wat je allemaal wel en niet moet (en mag) eten?

Dat je het liefst zelf wil bepalen wat je allemaal eet en drinkt, maar dat het wel wat gezonder mag?

Dat je nu echt wel iets wil doen, niet voor even, maar ook voor op de lange termijn?

Ben jij…

Eigenlijk gewoon nieuwsgierig?

En toe aan een andere aanpak dan je tot nu toe gewend bent? 

Heb jij…

Echt het idee dat je aan de slag wilt met je gewicht maar heb je geen idee waar je moet beginnen?

Over het Gezond afvallen zonder dieet weleens gehoord of gelezen en ben je benieuwd of het ook iets voor jou is?

Zin om nu METEEN te starten?

 

 

IK DURF WEER IN BIKINI 

Dankzij Gezondheidscoach Leudal heb ik de knop weer gevonden! De training Gezond afvallen zonder dieet van Leonie is zeer inspirerend, met goede bruikbare tips. Met veel plezier en motivatie heb ik deelgenomen. Dank je wel Leonie, nu durf ik zelfs weer in bikini deze zomer

José Verbugt

Kessel

DE KICKSTART-TRAINING GEZOND AFVALLEN ZONDER DIEET

Je ontdekt in een paar stappen hoe ook jij blijvend en succesvol afvalt. Aan bod komen je voeding, je eetpatroon, slanke gewoontes, slanke gedachtes en slank gedrag. Je kijkt naar lastige situaties (feestjes, etentjes, vakantie) en hoe je die overwint. Ook beweging komt aan bod.

Met het materiaal ontdek je precies wat je kunt doen om gezond en lekker te eten, slanker te denken en te doen en weer zonder schuldgevoel te genieten van gezond én ongezond eten.

Na aanmelding begin je METEEN met de training. Je volgt deze op je eigen tempo. Je hoeft je agenda niet vrij te houden en het maakt niet uit waar je bent. Je hoeft er zelfs niemand over te vertellen en kunt dit gewoon op eigen houtje gaan aanpakken.

Als je het fijn vindt, kun je je aansluiten bij de bijbehorende besloten community, om daar je ervaringen te delen, je vragen te stellen en een extra dosis motivatie te krijgen.

Ehm, nog even goed om te weten: dit is niet voor iedereen!

Je moet in actie moeten komen voor resultaat. Dan ga je maximaal profiteren van deze training en val je af. Dus niet alleen lezen, kijken naar de video’s en geïnspireerd worden, maar vooral ook dóen. Ga jij wat je aangereikt krijgt ook daadwerkelijk toepassen? Dan is dit echt iets voor jou en ga jij weer lekker in je kleding passen.

KORTOM, NA DEZE TRAINING …

 • Ben je afgevallen en zit je veel lekkerder in je vel
 • Kun je de kleding die achter in je kast ligt te verstoffen weer aan!
 • Heb je meer energie en voel je je blijer
 • Heb je geleerd op welke manier je je nieuwe lagere gewicht kunt vasthouden
 • Zit je lekker in de flow
 • Vragen mensen je wat je in hemelsnaam hebt gedaan voor zo’n resultaat
 • Geniet je ook van je stukje vlaai of chocolade zonder dat je bang hoeft te zijn om weer aan te komen
 • Zie je hoe je de dingen die je hebt geleerd telkens weer kunt inzetten, ook ná de training
 • Weet je precies welke voeding goed bij je past en hoe je die voor je kunt laten werken (zonder dat het saai is of té gezond, want alleen maar worteltjes wil niemand!)
 • Heb je een goede basis gelegd voor een nieuwe gezonde leefstijl voor de rest van je leven: een leefstijl in balans mét ook die lekkere dingen
 • Krijg je lekker veel complimentjes en voel je je trots en zelfverzekerd
 • Voel je je gewoon veel relaxter (een beetje sexyer) en gelukkiger!

BLIJVEND 15 KG AFGEVALLEN EN MEER ZELFVERTROUWEN

“Ik heb meerdere keren op eigen houtje geprobeerd om af te vallen. Dit helaas zonder veel resultaat. Ik heb daarom gekozen om mee te doen met de online coaching van Leonie.

Na dit programma kan ik met trots zeggen dat ik meer dan 15 kg ben afgevallen én dit eraf heb gehouden. Dit zonder een ‘streng’ dieet te moeten volgen. Leonie laat zien dat afvallen ook op een normale en leuke manier kan. Je leert namelijk anders denken over voeding. Hierdoor zit ik nu ook veel beter in mijn vel en heb ik meer zelfvertrouwen gekregen!

Kortom: een echte aanrader!”

HOE IK DE CODE KRAAKTE

Icoontje boek

Ik heb zelf ook een tijdje aangerommeld met m’n gewicht en diëten, maar door te leren en lezen weet ik nu wat werkt! 

hart sport

Toen trainde voor de halve marathon en een sportopleiding volgde ontdekte ik wat goede voeding voor je doet 

reep chocolade

Door de opleidingen en specialisaties die ik heb gevolgd, o.a. op het gebied van emotie-eten, ken ik alle ins en outs.

leren

Ik ben nieuwsgierig en blijf leren. Investeren in mijzelf en ontwikkeling vind ik heel belangrijk. Het houdt me scherp!

praatwolk

Ik heb honderden gesprekken gevoerd met vrouwen om te ontdekken wat zij willen: afvallen én genieten van de fijne dingen in het leven. En niet streng doen. Dat wil ik zelf ook!

hart gevoel

Afstemmen op jezelf, op je gevoelens en je lichaam is essentieel om op een fijne, blijvende manier af te vallen. Zo kom je tot een leefstijl die 100% bij je past. 

DE KICKSTART-TRAINING GEZOND AFVALLEN ZONDER DIEET:

149 euro incl. BTW

Er zijn geen terugkerende kosten!
 

4 maanden | 7 modules | bonusmateriaal | 24/7 online beschikbaar | video’s en downloads| online community voor extra support

MEER DAN 106 DEELNEMERS GINGEN JE VOOR! START NU!

Veelgestelde vragen

Is deze kickstart-training OOK iets voor mij?

Dit is voor jou als:

 • Je wilt leren wat een gezond basiseetpatroon is en je wilt leren hoe je meer in balans kunt eten, mét af en toe iets lekkers;
 • Je wilt afvallen met gewone voedingsmiddelen uit de supermarkt en zonder poeders, pillen of andere afslankmiddelen;
 • Je bent gemotiveerd en hebt de discipline om zelf de lessen te volgen en de acties die nodig zijn te gaan doen;
 • Je zin hebt om lekker aan de slag te gaan en meteen wilt beginnen;
 • Je voor een laag bedrag de basisprincipes van Gezond afvallen zonder dieet onder de knie wilt krijgen.
Voor wie is dit níet geschikt?
Dit is NIET voor jou geschikt als:

 • Je behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding en aandacht of een stok achter de deur van mij of van anderen. Dan raad ik je aan om een ander programma te kiezen (zilver of goud).
 • Je met eetproblemen te maken hebt;
 • Je niet actief wilt zijn;
 • Je zegt dat je gezonder wilt eten en slank wilt worden, maar niet de acties onderneemt die nodig zijn;
 • Je geen zin hebt in een online training;
 • Je wilt afvallen maar, als het niet lukt, het aan iedereen ligt, maar niet aan jezelf;
 • Je geen discipline hebt om opdrachten te doen;
 • Je een crashdieet wilt volgen met supplementen, shakes en heel veel beperkingen;
 • Je op zoek bent naar voorgeschreven weekmenu’s.
Ik heb het al zo druk. Kan ik dit wel combineren met mijn werk en gezin?
Ja, heel makkelijk zelfs, omdat je het op je eigen moment, in je eigen tempo volgt. Op de plek(ken) die jij prettig vindt.
Daarnaast is iedere les onderverdeeld in verschillende blokken waardoor je de les ook in delen kunt volgen. Op je tablet, telefoon of computer. Stel je voor dat je lekker in je hangmat in het zonnetje wijzer wordt?
Hoe lang duurt dit?
Het programma bestaat uit diverse stappen. Je kunt deze op je eigen tempo afwerken en je hebt 4 maanden toegang tot het programma. Je kunt het programma dus meerdere keren doorlopen en ermee blijven oefenen gedurende deze periode.
GEEF JE 1 OP 1 BEGELEIDING?

Als je deze training volgt kun je je aanmelden voor een besloten online community waar je mij je vragen kunt stellen en extra steun kunt krijgen als je nodig hebt. Dit is een extraatje, en zeker niet per se noodzakelijk om resultaat te halen.

GISTEREN TIKTE DE WEEGSCHAAL 81 AAN. REDEN VOOR EEN FEESTJE

“De training is heel duidelijk uitgelegd met goede handleidingen en tips. Ik wist al best veel, maar het lukte me nooit om een goede balans te vinden tussen het gezond eten en snacken en snaaien. Ben nu bewuster met eten bezig en denk beter na voor ik iets pak. Toen ik begon zat m’n gewicht rond de 85, gisteravond tikte de weegschaal 81 aan. Reden voor een feestje. Nu ga ik door om onder de 80 te komen.”

Jessie

Dus… doe je mee?

Als jij meedoet, dan doe ik een VREUGDEDANSJE, want dan weet ik dat ik iemand weer verder kan helpen en dat doe ik het allerliefste!! 

Cover E-book Slank denken slank doen

Ben jij die leuke enthousiaste vrouw
die wil genieten én weer lekker in haar vel wil zitten?

Vraag dan snel mijn gratis e-book aan!

Je hebt je succesvol aangemeld.