fbpx

Ga jij nu ook meteen

Gezond afvallen zonder dieet?

Herkenbaar?

 

‘Hoe kan ik nou afvallen en ervoor zorgen dat mijn leuke kleren weer lekker zitten? Wat kan ik doen, zodat het ook nog gezond blijft? En hoe kan ik dit combineren met mijn drukke en gezellige leven? Zonder dat het allemaal te streng en ingewikkeld is? En hoe kom ik van dat futloze gevoel af?
En hoe kan ik NU meteen iets doen, want ik voel dat ik er nu klaar voor ben.’

Hoe vaak heb je jezelf die vragen gesteld de laatste tijd?

Aan de buitenkant ben je een drukke vrouw, maar van binnen baal je omdat je je gewicht een beetje uit de hand hebt laten lopen. Als je eerlijk bent heb je de afgelopen tijd eigenlijk helemaal niet zo goed voor jezelf gezorgd en dat uit zich nu in je kleren die gewoon niet meer goed zitten. Te klein, te strak, niet meer mooi. Het is niet meer te negeren.

Je wil aan de slag en daar heb je hulp bij nodig. Want je wil het op een gezonde manier doen. Niet crashen of met poeders of pillen, want dat is niet jouw ding, maar je wil natuurlijk wel resultaat. Als je over een tijdje gewoon maar weer lekker al je kleren aan kunt, en alles weer mooi staat, dan ben je dik tevreden. En als je je dan ook weer fit voelt, dan is het helemaal geweldig. De weegschaal doet je verder niet zoveel.  

 • Je voelt je onzeker. Aan de buitenkant lijkt het of je je zaakjes goed op orde hebt, maar van binnen voel je je niet goed.
 • Je bent steeds maar gefocust op je lichaam en vooral wat er niet goed aan is. Je bent boos op jezelf dat je het zo uit de hand hebt laten lopen.
 • Je baalt als je voor de spiegel staat. Bah!
 • Je voelt onrust in je hoofd. Iedereen doet een beroep op je, zowel op je werk als in je privéleven en je voelt stress. En dat maakt juist weer dat je naar chocolade grijpt.
 • Je hebt een kort lontje. Je hoort jezelf snauwen. Dit is het laatste wat je wil!
 • Je kunt bijna niet meer lekker genieten van het moment, bijvoorbeeld op een feestje of op vakantie, omdat je in je hoofd steeds maar bezig bent om te denken ‘dat kan ik beter niet eten of drinken’.
 • En je vraagt je stiekem af of je misschien niet gewoon maar een maatje groter moet gaan kopen en al het andere op Marktplaats of Vinted te koop moet zetten (maar diep van binnen wil je dit eigenlijk ook niet).

“Wat moet ik doen?”

“Ik wil gewoon meteen iets gaan doen. Maar wat? Mijn vriendinnen raden me Sonja Bakker aan. Eentje was afgevallen met Powerslim. Maar ik voel dat ik dat niet wil, omdat dat niet bij me past. Ik wil geen honger lijden en vast zitten aan allerlei dingen waar ik niet zo van houd (wat ik vaak hoorde bij Sonja Bakker) en ik wil ook niet afhankelijk worden van eten uit een zakje en shakes. Dat zie ik mezelf niet levenslang doen. En als ik dan weer normaal ga eten, dan kom ik weer aan, want dat heb ik bij mijn vriendinnen al zo vaak zien gebeuren. Ik wil niet iets tijdelijks of iets ongezonds. Ik wil namelijk binnen niet al te lange tijd zwanger worden, en dan wil ik op een fijne manier afvallen en vooral gezonder gaan eten. Zodat ik dat straks ook aan mijn kindje kan doorgeven. “
Dat was wat ze een jaar geleden tegen me zei voordat ze aan de slag ging met mijn training Gezond Afvallen zonder Dieet.

En ze kwam in de flow. Ze ging eerst aan de gang met een gezond eetpatroon. Best een uitdaging voor haar, omdat ze vrij weinig lust. Maar ze vond er haar weg in en het lukte haar om op een fijne manier geleidelijk ook af te vallen. Ze werkte vooral aan haar routines; aan de perfecte combinatie (voor haar) tussen gezonde producten en ook af en toe gewoon lekker een glas wijn, een blikje cola of M&M’s.

Superlekker in haar vel werkt ze nu aan haar volgende stap: zwanger worden. In de wetenschap dat ze wat ze heeft geleerd, steeds opnieuw kan inzetten. Nu, straks en later. En ze voelt zelf aan dat dit haar gaat lukken, omdat ze zich iets eigen heeft gemaakt wat 100% bij haar past.

Ik kraakte de code om af
te vallen zonder dieet

Lekker veel energie, de hele dag door. Alle dingen doen die ik graag wil doen. Alle kleren aan kunnen die ik wil. Me fit en actief voelen. Dat was wat ik altijd zo graag wilde.
Een paar jaar geleden was dat voor mij nog de ‘ver van m’n bed-show’, want ik voelde me vaak duf en had dipjes tijdens de dag. Geen fijn gevoel. Ook zaten mijn kleren in die tijd net wat te strak en daar baalde ik van.
Na de geboorte van mijn jongste zoon is het mij gelukt om dit definitief aan te pakken en sinds die tijd zit ik superlekker in mijn vel. En niet door superstreng voor mezelf te zijn (juist niet!), maar door gewoon af en toe te genieten van mijn stukje vlaai en een koekje. Ik heb hier een goede weg in gevonden, zonder te diëten en vooral door te blijven genieten. Niks extreems.
Ik werd er zo blij van: ik had de code gekraakt!
Zo heb ik al heel veel mooie vrouwen mogen helpen naar hún gezonde en fijne leefstijl. Het zijn blijere, tevredener en gelukkiger personen, en dat maakt mij ook happy!

Ook voor jou is dit mogelijk: genieten en lekker in je vel zitten, op een relaxte manier. Heerlijk toch?! Dat gun ik jou ook!

Leonie
Gezondheidscoach Leudal

GOED NIEUWS!

Ook jij kunt afvallen en op gewicht blijven, zonder te diëten. Oók als je een echte levensgenieter bent!
Als je nu geen idee hebt wat gezond of ongezond is, en wat je kunt doen om af te vallen op een gezonde manier, dan ontbreekt het je waarschijnlijk aan inzicht in wat je kunt doen en concrete stappen. Je kiest nét iets te vaak voor de makkelijke hap of iets lekkers, en dat uit zich nu in je te strakke kleding. Herkenbaar?

Geen nood: net als een heleboel van mijn klanten heb je op dit gebied gewoon nog wat te leren. Geen probleem! Als jij ook zover bent, dan lukt het ook jou om moeiteloos af te vallen en op gewicht te blijven.

Met de training Gezond afvallen zonder dieet:

 • leer je een gezonde leefstijl aan en zie je dat het geen probleem is om ook elke week friet te eten, of chips, chocolade of gebak;
 • val je gegarandeerd af;
 • zit je veel lekkerder in je vel;
 • voel je je trots en zelfverzekerd;
 • heb je meer energie voor je dagelijkse dingen;
 • kun je weer zonder schuldgevoel of schaamte genieten van feestjes en vakanties;
 • ga je weer met plezier winkelen;
 • kun je weer zorgeloos naar het strand of zwembad;
 • en kun je weer veel leukere kleren aan.

En hoe heerlijk is dat?!

Met de training Gezond afvallen zonder dieet ontdek je hoe je

afvalt op een fijne en blijvende manier!

Helder, duidelijk en overzichtelijk

 

Vanuit huis of de tuin. In je hangmat. Op vakantie. Op je werk. Via computer, tablet of smartphone.

Waar en wanneer jij wilt. In jouw tempo. En je hoeft er niet eens iemand over te vertellen! Dus je pakt dit probleem aan in je eigen veilige omgeving, dat is ook fijn.

En weet je? Als je eenmaal hebt meegedaan met de training ‘Gezond afvallen zonder dieet’ dan heb je nog een hele tijd toegang tot de informatie. Ook tot de eventuele nieuwe informatie die er later nog bijkomt. Handig!

WIL JIJ? WEET JIJ? VOEL JIJ? VIND JIJ? HEB JIJ? BEN JIJ?

Wil jij…

Gewoon al je kleren weer aan?

Weten hoe nou eigenlijk een gezond eetpatroon er uitziet en hoe je dit zo kunt maken dat het écht bij jou past?

Controle krijgen over je de manier waarop je nu eet (en vooral snoept) en leren hoe je daarin andere keuzes kunt maken, zodat je afvalt?

Op een fijne manier afvallen zonder dat je het gevoel hebt dat je aan het diëten bent?

Niet voor eventjes afvallen, maar ook voor de lange termijn?

Leren hoe je veel relaxter kunt omgaan met eten, ook als dat niet zo gezond is?

Weten hoe je kunt genieten van gezonde én ongezonde voeding, ook als je bijvoorbeeld lekker op vakantie of op een feestje bent?

Meer energie?

Voel jij…

Dat de maat vol is?

Je vaak moe en futloos?

Dat je zin hebt om NU METEEN in actie te komen?

Wéét jij…

Dat je echt iets aan je gewicht moet doen, ook vanwege je gezondheid, maar heb je geen idee wat en hoe?

Dat je ook met de hakken in het zand gaat als mensen jou dingen gaan voorschrijven en zeggen wat je allemaal wel en niet moet (en mag) eten?

Dat je het liefst zelf wil bepalen wat je allemaal eet en drinkt, maar dat het wel wat gezonder mag?

Dat je nu echt wel iets wil doen, niet voor even, maar ook voor op de lange termijn?

Ben jij…

Eigenlijk gewoon nieuwsgierig?

En toe aan een andere aanpak dan je tot nu toe gewend bent? Iets wat écht helemaal bij je past?

Heb jij…

Echt het idee dat je aan de slag wilt met je gewicht maar heb je geen idee waar je moet beginnen?

Over het Gezond afvallen zonder dieet weleens gehoord of gelezen en ben je benieuwd of het ook iets voor jou is?

Zin om nu METEEN te starten?

 

 

NIET OVERTUIGD? DIT IS WAT ANDEREN ERVAREN ….

“Ik durf weer in bikini”

Dankzij Gezondheidscoach Leudal heb ik de knop weer gevonden! De training Gezond afvallen zonder dieet van Leonie is zeer inspirerend, met goede bruikbare tips. Met veel plezier en motivatie heb ik deelgenomen. Dank je wel Leonie, nu durf ik zelfs weer in bikini deze zomer

José Verbugt

Kessel

DE TRAINING GEZOND AFVALLEN ZONDER DIEET

Je ontdekt in een paar stappen hoe ook jij blijvend en succesvol afvalt. Aan bod komen je voeding, je eetpatroon, slanke gewoontes, slanke gedachtes en slank gedrag. Je kijkt naar lastige situaties (feestjes, etentjes, vakantie) en hoe je die overwint. Ook beweging komt aan bod.

Je krijgt gedoseerd het materiaal en je ontdekt precies wat je kunt doen om gezond en lekker te eten, slanker te denken en te doen en weer zonder schuldgevoel te genieten van gezond én ongezond eten.

Na aanmelding kun je METEEN beginnen met de training. Je volgt deze op je eigen tempo. Je hoeft je agenda niet vrij te houden en het maakt niet uit waar je bent. Je hoeft er zelfs niemand iets over te vertellen en kunt dit gewoon op eigen houtje gaan aanpakken.

Ehm, nog even goed om te weten: dit is niet voor iedereen!

Je zult in actie moeten komen om resultaat te krijgen. Dan ga je maximaal profiteren van deze training en val je af. Het is niet alleen lezen, kijken naar de video’s en geïnspireerd worden, maar vooral ook dóen. Ga jij wat je aangereikt krijgt ook daadwerkelijk toepassen? Dan is dit echt iets voor jou en ga jij ook blijvend afvallen en weer lekker in je kleding passen.

KORTOM, NA DEZE TRAINING …

 • Ben je afgevallen en zit je veel lekkerder in je vel
 • Kun je de kleding die achter in je kast ligt te verstoffen weer aan!
 • Heb je meer energie en voel je je blijer
 • Heb je geleerd op welke manier je je nieuwe lagere gewicht kunt vasthouden
 • Zit je lekker in de flow
 • Vragen mensen je wat je in hemelsnaam hebt gedaan voor zo’n resultaat
 • Geniet je ook van je stukje vlaai of chocolade zonder dat je bang hoeft te zijn om weer aan te komen
 • Zie je hoe je de dingen die je hebt geleerd telkens weer kunt inzetten, ook ná de training
 • Weet je precies welke voeding goed bij je past en hoe je die voor je kunt laten werken (zonder dat het saai is of té gezond, want alleen maar worteltjes wil niemand!)
 • Heb je een goede basis gelegd voor een nieuwe gezonde leefstijl voor de rest van je leven: een leefstijl in balans mét ook die lekkere dingen
 • Krijg je lekker veel complimentjes en voel je je trots en zelfverzekerd
 • Voel je je gewoon veel relaxter (een beetje sexyer) en gelukkiger!

HOE IK DE CODE KRAAKTE

Icoontje boek

Ik heb zelf ook een tijdje aangerommeld met m’n gewicht en diëten en ben me er toen helemaal in gaan verdiepen, onder andere door alles te lezen wat los en vast zat.

hart sport

Toen ik ging trainen voor de halve marathon, een sportopleiding volgde én in de sportschool werkte, heb ik heel veel geleerd over goede, gezonde voeding en wat die voor je doet (o.a. voor je energielevel)

reep chocolade

Door de opleiding die ik heb gevolgd als Gezondheidscoach en de vele specialisaties die ik daarna heb gedaan (o.a. met betrekking tot emotie-eten en voeding in de menopauze) ken ik inmiddels alle ins en outs.

leren

Ik ben nieuwsgierig en blijf leren. Investeren in mijzelf en ontwikkeling vind ik heel belangrijk. Het houdt me scherp!

praatwolk

Ik heb vele honderden gesprekken gevoerd met vrouwen om te ontdekken wat zij willen: afvallen en toch genieten van de fijne dingen in het leven. En vooral niet streng doen. Dat wil ik zelf ook!!

hart gevoel

Afstemmen op jezelf, op je gevoelens en je lichaam is essentieel om op een fijne en blijvende manier af te kunnen vallen. Zo kom je tot een leefstijl die helemaal bij je past. Dat heb ik aan den lijve ondervonden en het is wat ik ook andere vrouwen laat ontdekken.

NIET OVERTUIGD? DIT IS WAT ANDEREN ERVAREN ….

“Blijvend 15 kg afgevallen en meer zelfvertrouwen”

“Ik heb meerdere keren op eigen houtje geprobeerd om af te vallen. Dit helaas zonder veel resultaat. Ik heb daarom gekozen om mee te doen met de online coaching van Leonie.

Na dit programma kan ik met trots zeggen dat ik meer dan 15 kg ben afgevallen én dit eraf heb gehouden. Dit zonder een ‘streng’ dieet te moeten volgen. Leonie laat zien dat afvallen ook op een normale en leuke manier kan. Je leert namelijk anders denken over voeding. Hierdoor zit ik nu ook veel beter in mijn vel en heb ik meer zelfvertrouwen gekregen!

Kortom: een echte aanrader!”

DE TRAINING: € 97 (INCL. BTW)

Deze training is TIJDELIJK slechts eenmalig € 97 incl. btw. Dus er zijn geen terugkerende kosten!
Nog even en dan wordt de prijs weer verhoogd naar de normale prijs van € 149.
Dus profiteer nog snel even van dit tijdelijke voordeel!
 

4 maanden | 7 modules | 24/7 online beschikbaar | video’s en downloads

MEER DAN 106 DEELNEMERS GINGEN JE VOOR! START NU!

Veelgestelde vragen

Is dit wel iets voor jou mij?
Dit programma is voor jou als:

 • Je wilt leren wat een gezond basiseetpatroon is en je wilt leren hoe je meer in balans kunt eten, mét af en toe iets lekkers;
 • Je wilt afvallen met gewone voedingsmiddelen uit de supermarkt en zonder poeders, pillen of andere afslankmiddelen;
 • Je bent gemotiveerd en hebt de discipline om zelf de lessen te volgen en de acties die nodig zijn te gaan doen;
 • Je zin hebt om lekker aan de slag te gaan en meteen wilt beginnen;
 • Je voor een laag bedrag de basisprincipes van Gezond afvallen zonder dieet onder de knie wilt krijgen.
Voor wie is dit níet geschikt?
Dit is NIET voor jou geschikt als:

 • Je behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding en aandacht of een stok achter de deur van mij of van anderen. Dan raad ik je aan om een ander programma te kiezen (zilver of goud).
 • Je met eetproblemen te maken hebt;
 • Je niet actief wilt zijn;
 • Je zegt dat je gezonder wilt eten en slank wilt worden, maar niet de acties onderneemt die nodig zijn;
 • Je geen zin hebt in een online training;
 • Je wilt afvallen maar, als het niet lukt, het aan iedereen ligt, maar niet aan jezelf;
 • Je geen discipline hebt om opdrachten te doen;
 • Je een crashdieet wilt volgen met supplementen, shakes en heel veel beperkingen;
 • Je op zoek bent naar voorgeschreven weekmenu’s.
Ik heb het al zo druk. Kan ik dit wel combineren met mijn werk en gezin?
Ja, heel makkelijk zelfs, omdat je het op je eigen moment, in je eigen tempo volgt. Op de plek(ken) die jij prettig vindt.
Daarnaast is iedere les onderverdeeld in verschillende blokken waardoor je de les ook in delen kunt volgen. Op je tablet, telefoon of computer. Stel je voor dat je lekker in je hangmat in het zonnetje wijzer wordt?
Hoe lang duurt dit?
Het programma bestaat uit diverse stappen. Je kunt deze op je eigen tempo afwerken en je hebt 4 maanden toegang tot het programma. Je kunt het programma dus meerdere keren doorlopen en ermee blijven oefenen gedurende deze periode.
GEEF JE 1 OP 1 BEGELEIDING?
Bij deze training zit geen persoonlijke begeleiding.

Dus… doe je mee?

Als jij meedoet, dan doe ik een VREUGDEDANSJE, want dan weet ik dat ik iemand weer verder kan helpen en dat doe ik het allerliefste!!