fbpx

afvallen en op gewicht blijven zonder streng
te doen en zonder dieet

Je wil gewoon weer lekker in je vel zitten

En opeens stond je bij je kledingkast en kwam je tot de ontdekking dat eigenlijk niks meer lekker zit. Je leuke bloesjes, jurken en broeken … het is het allemaal nét niet meer. Gelukkig heb je nog wat wijdere kledingstukken die een beetje kunnen verdoezelen, maar blij word je er al lang niet meer van. Je hebt het eigenlijk wat genegeerd, maar nu voel je dat je er klaar mee bent! Dit is niet hoe je wil zijn. Dit is niet hoe je eruit wil zien.  DE MAAT IS VOL! 

Je wil in actie komen. En wel meteen!
Maar wat te doen? Zoveel ervaring heb je er nog niet mee. Je hebt weleens wat gehoord, maar je hebt je er nooit echt in verdiept.
Wat je vooral wil is af van die rottige extra kilootjes en dan ook nog op een gezonde manier. Want heel misschien komt er nog ooit een gezin, en dan wil je gewoon een gezonde basis bieden. Dus je wilt vooral leren en gaan doen. En vooral niet te ingewikkeld. Het moet wel passen bij je drukke en leuke leven! En dan wil je niet teveel bezig zijn met alles wat moet en mag, want je moét al zoveel.

Eén ding weet je zeker: je wil het wél heel graag. Je wil weer met een lekker gevoel voor de spiegel staan zonder je te ergeren over je buik en heupen, je wil zonder gêne naar het  strand, je wil je zonder schaamte uitkleden voor je partner en je wil weer al die leuke kleren aan die in je kast liggen. En je wil je ook weer lekker fit en energiek voelen, en niet de hele dag van dip naar dip gaan.

Goed nieuws: als dit is wat jij wil, dan kan ik je verder helpen!

 

De vrouwen die ik help zijn doeners, dankbaar, ambitieus, doelgericht, bereid om in zichzelf te investeren (in geld, tijd en energie), dragen eigen verantwoordelijkheid, bewust, eerlijk, fun-to-be-with, gul en vrijgevig, enthousiast en gaan all-in om de beste versie van zichzelf te worden.
Durf jij het aan?

Meld je dan nu aan voor een GRATIS adviesgesprek.

“Je hebt niet het gevoel dat je aan het lijnen bent”

Ik heb 12 weken mee gedaan met het online afvallen bij Leonie.
Ik snaaide en snoepte veel tussen door. Door haar tips en motivatie ben ik veel bewuster gaan eten en tot nu daardoor 3,5 kg afgevallen. Ben hier al heel blij mee. Het geeft je niet echt het gevoel dat je aan het lijnen bent en dat is fijn. Samen met de rest van de groep blijf je gemotiveerd en krijg je lekkere recepten van elkaar en goeie tips!
Leonie super bedankt voor je coachen en de tips die je mij hebt gegeven. Ik heb er veel van geleerd!

Marianne Thijssen

Roggel

“Leonie geeft gericht advies en laat je er vooral ook zelf mee aan de slag gaan”

Ik ging naar Leonie omdat ik al heel lang zat met een verstoorde eetgewoonte. Dat wist ik natuurlijk zelf stiekem ook wel, maar ik vond het des te moeilijker om er zelf een goede oplossing voor te vinden. Maar het belemmerde me steeds meer in mijn dagelijkse bezigheden, dus zette ik de stap om naar Leonie te gaan met mijn ‘probleem’. Het kwam er uiteindelijk op neer dat ik een omgekeerd eetritme had waardoor ik in de ochtend niet genoeg ontbijt kon nemen en later in de middag en vooral in de avond flink ofwel teveel in een keer ging eten. En dan ook nog niet eens heel erg gezond… veel te veel met suiker….

Leonie oordeelt niet maar is wel duidelijk, en dat is misschien soms confronterend maar wel degelijk fijn! Ze geeft gericht advies en laat je er vooral ook zelf mee aan de slag gaan. Uiteindelijk moet je het toch echt zelf graag genoeg willen en dan ook daadwerkelijk doen!! Tevens is ze ook erg betrokken naar het verloop van het proces, en vraagt op tijd hoe het gaat en geeft graag tips en trics om het vervolgens ook makkelijker vol te houden.

Daarbij wilde ik graag tevens het sporten ook weer oppakken, maar wilde wel rustig aan beginnen omdat mijn eetpatroon en dus conditie te wensen over liet. De week erna ben ik meegegaan met het powerwalken, ik dacht letterlijk “ik ga weer rustig beginnen en opbouwen”. Ik moet zeggen, dat rustig beginnen had ik me anders voorgesteld, maar het is wel degelijk heerlijk! Het is absoluut geen wandelclubje! Maar een uur in flinke pas, zeker met korte benen… doorlopen en daarbij oefeningen doen, en dat allemaal heerlijk buiten. Iedere keer een nieuw paadje en andere oefeningen. Heerlijk!

Kortom bedankt Leonie voor je fijne en eerlijke hulp, en tot bij het powerwalken!!

Renee Janssen, Heythuysen

Cover E-book Slank denken slank doen

Ben jij die leuke enthousiaste vrouw
die wil genieten én weer lekker in haar vel wil zitten?

Vraag dan snel mijn gratis e-book aan!

Je hebt je succesvol aangemeld.