fbpx

afvallen en op gewicht blijven door controle
over je emotie-eten

Je wilt het beste uit jezelf halen: een fit en slank gevoel en controle over je emotie-eten

Je hebt al heel vaak pogingen gedaan om gezonder te gaan leven en om af te vallen. Maar je valt steeds terug in oud gedrag. Je hebt diep van binnen niet het geloof dat het ook voor jou is weggelegd om definitief af te rekenen met je overtollige kilo’s en je buik. Je wilt het ontzettend graag, en het afvallen lukt op zich wel, maar de kilo’s eraf houden is een groot probleem.

Wat de reden ook is waarom het tot nu toe niet gelukt is om het lichaam te krijgen en te houden wat je graag wilt, één ding weet je wel: je wil het wél heel graag. Je wil met een lekker gevoel voor de spiegel staan zonder je te ergeren over je buik en heupen, je wil zonder gêne naar het zwembad of strand, je wil je zonder schaamte uitkleden voor je partner en je wil alle kleren kopen die je leuk vindt. En je wil ook weer fitter en energieker zijn, en niet de hele dag van dip naar dip gaan.

Op zich heb je niet te klagen. Van de buitenkant lijkt het alsof je er niet zo’n problemen mee hebt. Je bent succesvol, je hebt een gezellig sociaal leven, je bent een leuke partner, moeder en dochter, en je onderneemt allerlei dingen. Maar jij bent toch niet tevreden. Je voelt dat het nog beter kan worden. Je voelt de onrust, omdat je diep van binnen toch niet blij bent met jezelf. Een dieet volgen en afzien is voor jou geen optie meer, omdat je weet dat dat je geen definitief resultaat oplevert. Ja, je kunt het echt wel eventjes ‘volhouden’, maar niet voor altijd. Je wil eigenlijk vooral slimmer afvallen en weten hoe je dat nieuwe gewicht en gevoel voor de rest van je leven kunt volhouden. Zonder dat het zwaar is, zonder afzien, en mét die dingen waar jij niet zonder kan, zoals chocolade, gebak of chips. Oh ja, en dat glas wijn.

Goed nieuws: als dit is wat jij wilt, dan kan ik je verder helpen met gezond afvallen zonder dieet!

 

De vrouwen die ik help zijn doeners, dankbaar, ambitieus, doelgericht, bereid om in zichzelf te investeren (in geld, tijd en energie), dragen eigen verantwoordelijkheid, bewust, eerlijk, fun-to-be-with, gul en vrijgevig, enthousiast en gaan all-in om de beste versie van zichzelf te worden.
Durf jij het aan?

Meld je dan nu aan voor een GRATIS adviesgesprek.

“Je hebt niet het gevoel dat je aan het lijnen bent”

Ik heb 12 weken mee gedaan met het online afvallen bij Leonie.
Ik snaaide en snoepte veel tussen door. Door haar tips en motivatie ben ik veel bewuster gaan eten en tot nu daardoor 3,5 kg afgevallen. Ben hier al heel blij mee. Het geeft je niet echt het gevoel dat je aan het lijnen bent en dat is fijn. Samen met de rest van de groep blijf je gemotiveerd en krijg je lekkere recepten van elkaar en goeie tips!
Leonie super bedankt voor je coachen en de tips die je mij hebt gegeven. Ik heb er veel van geleerd!

Marianne Thijssen

Roggel

“Leonie geeft gericht advies en laat je er vooral ook zelf mee aan de slag gaan”

Ik ging naar Leonie omdat ik al heel lang zat met een verstoorde eetgewoonte. Dat wist ik natuurlijk zelf stiekem ook wel, maar ik vond het des te moeilijker om er zelf een goede oplossing voor te vinden. Maar het belemmerde me steeds meer in mijn dagelijkse bezigheden, dus zette ik de stap om naar Leonie te gaan met mijn ‘probleem’. Het kwam er uiteindelijk op neer dat ik een omgekeerd eetritme had waardoor ik in de ochtend niet genoeg ontbijt kon nemen en later in de middag en vooral in de avond flink ofwel teveel in een keer ging eten. En dan ook nog niet eens heel erg gezond… veel te veel met suiker….

Leonie oordeelt niet maar is wel duidelijk, en dat is misschien soms confronterend maar wel degelijk fijn! Ze geeft gericht advies en laat je er vooral ook zelf mee aan de slag gaan. Uiteindelijk moet je het toch echt zelf graag genoeg willen en dan ook daadwerkelijk doen!! Tevens is ze ook erg betrokken naar het verloop van het proces, en vraagt op tijd hoe het gaat en geeft graag tips en trics om het vervolgens ook makkelijker vol te houden.

Daarbij wilde ik graag tevens het sporten ook weer oppakken, maar wilde wel rustig aan beginnen omdat mijn eetpatroon en dus conditie te wensen over liet. De week erna ben ik meegegaan met het powerwalken, ik dacht letterlijk “ik ga weer rustig beginnen en opbouwen”. Ik moet zeggen, dat rustig beginnen had ik me anders voorgesteld, maar het is wel degelijk heerlijk! Het is absoluut geen wandelclubje! Maar een uur in flinke pas, zeker met korte benen… doorlopen en daarbij oefeningen doen, en dat allemaal heerlijk buiten. Iedere keer een nieuw paadje en andere oefeningen. Heerlijk!

Kortom bedankt Leonie voor je fijne en eerlijke hulp, en tot bij het powerwalken!!

Renee Janssen, Heythuysen