fbpx

Je kent jezelf…

Als je eerlijk bent, dan weet je dat je een stok achter de deur nodig hebt, een accountability partner, een liefdevolle schop onder je… als je echt stappen wilt zetten voor blijvend resultaat.

Met ingang van januari 2023 is er (voorlopig) geen ruimte voor persoonlijke coaching

Je bent een succesvolle en ambitieuze vrouw. Naar de buitenwereld straal je. Je hebt een mooi leven, maar je lichaam zit je sinds kort behoorlijk in de weg en het ondermijnt je zelfvertrouwen. Je kleding zit absoluut niet meer goed en verdoezelen lukt niet meer. Diep van binnen schaam je je. Hoe is dit zo uit de hand gelopen? Wanneer zijn deze 10 kilo er precies bijgekomen? Je wil graag gezonder gaan leven en weer slank(er) zijn. Gewoon, lekker weer alles aan kunnen wat er in je kast hangt! En wat iedereen ook zegt, je vind je lichaam niet meer mooi. En je voelt je ook niet meer fit en blij. Het maakt je verdrietig. Je wil zo graag weer lekker in je vel zitten! Maar hoe pak je dit op een gezonde manier aan? Je bent er nooit zo mee bezig geweest, dus wat moet je doen? Je wil graag een stok achter de deur en iemand die je hierbij helpt.

DAN IS DIT DE OPLOSSING VOOR JOU

EEN PERSOONLIJK COACHINGSTRAJECT

Ik help vrouwelijke levensgenieters die (weer) gezond willen leven, weer lekker in hun kleding willen passen, die zich weer fit willen voelen en een fijne relatie willen met eten, ook op de lange termijn. Vrouwen die willen leren en open staan voor verandering.

Leonie fit en actief

Hoe zou het zijn ..

Om weer fit en energiek te zijn? Om weer lekker in je vel te zitten en alles aan te kunnen wat er in je kast hangt? En vooral ook om diep van binnen tevreden te zijn over hoe je eruit ziet en trots op jezelf?
Als je weer gelukkig voor de spiegel kunt staan en geen problemen meer hebt met je buik, als je weer met plezier naar het zwembad of strand durft te gaan en je je weer zelfverzekerd voelt.
Om weer te bruisen?
En om zonder schuldgevoel te genieten van lekker eten, ook tijdens borrels, etentjes en vakanties?

Hoe zou jouw leven eruit zien als je weer blij bent met je lichaam, bruist van gezonde energie, rust hebt in je hoofd en je kunt doen en genieten van wat echt belangrijk voor je is?

Dit is ook voor jou weggelegd!

Ik wil me weer lekker voelen in mijn lijf; hoe pak ik dit aan?

De afgelopen jaren ben je steeds een beetje aangekomen. Alles wat eerst leuk stond, ziet er nu met 10 kilo extra eigenlijk helemaal niet meer zo leuk uit. Je voelt je gewoon niet meer lekker in je vel. Probleem is: je weet niet precies hoe je dit kunt veranderen. Want wat past bij jou? En wat is nou eigenlijk ook gezond, want je hoort en leest zoveel. Je ene vriendin zegt dit, de andere dat. En je bent er eigenlijk ook nooit zo mee bezig geweest. De weegschaal heb je nog ergens moeten zoeken.
Nu wil je wel echt die verandering, voor het helemaal uit de hand loopt. Maar wel op een fijne manier, die goed bij je drukke leven past.

Je hebt het goed voor elkaar. Een leuke, maar drukke baan die veel van je vraagt. Je bent ambitieus, maar vindt het ook ontzettend moeilijk om nee te zeggen. Daardoor zitten er soms meer aapjes op je schouder dan je eigenlijk zou willen. In je privéleven trouwens ook. En dat leidt soms tot snoepen en overeten. Gewoon, om te ontspannen of om jezelf even lekker te belonen. Of omdat je ervan baalt dat je zoveel te doen hebt.

Verder ben je een gezellig type. Je houdt ervan om af en toe lekker uit eten te gaan of jezelf op een vrije avond te verwennen met een lekker borrelplankje. En op de zondagochtend af en toe een lekker uitgebreid ontbijtje. Ja, een levensgenieter, zo wil je jezelf wel omschrijven. En eigenlijk kon dat nooit zoveel kwaad, maar nu voel je aan je kleding dat je lichaam veranderd is. En dat voelt rot. Je wil gewoon dat je kleren weer lekker gaan zitten en je bent gemotiveerd om je leefstijl aan te pakken. Voordat het echt de spuigaten uit loopt. Vanwege die extra kilootjes dus, maar ook omdat je je zo moe kunt voelen. Dan lijkt het of je energie helemaal op is en dan ben je er voor je partner niet echt gezelliger op. Maar je wil ook weer niet streng op dieet of zo. Want ja, je werk vraagt ook al heel veel van je, dus ontspanning is ook heel belangrijk. En voor een deel komt dat dus uit het eten en de gezelligheid daaromheen.

Je bent dus op zoek naar hulp die perfect bij je past. Niet een voedingscoach of diëtist die je een eetschema geeft en jou zegt wat je wel en niet mag of móet. Die heel erg focust op de weegschaal. Maar iemand die jou begrijpt en die veel verder kijkt dan puur en alleen het eten en bewegen. Iemand die weet waar ze het over heeft en die al veel ervaring heeft in de coaching van ambitieuze en drukke vrouwen die net als jij van het leven willen genieten. Je wil graag leren wat je nú kunt doen, maar vooral ook wat je over een paar jaar nog steeds doet.

Als je dat wil en je voelt dat je eraan toe bent, doe dan iets goeds voor jezelf en kom in actie! Ik kan jou hierbij helpen.
Behalve dat je lekkerder in je vel komt te zitten, zul je er ook een blijer en leuker mens van worden! 

Leonie persoonlijke coaching

Persoonlijk coachingstraject

We werken een half jaar intensief samen.
Mijn  persoonlijke coaching is helemaal op maat en past bij jou en bij wat jij nodig hebt. Welke vorm van contact jij prettig vindt (live of online) passen we in in jouw schema.

 • Persoonlijke 1-op-1 coachsessies
 • Persoonlijke afgestemde adviezen
 • Tussentijdse opdrachten om mee te oefenen
 • Onlinepakket met toegang tot 7 uitgebreide lesmodules, video’s, (bonus-)werkboeken ter waarde van € 347
 • Persoonlijk tussentijds app en/of  e-mail ondersteuning
 • Eenmalige investering € 797 (of betaal in termijnen) incl. BTW

Vergoeding door je zorgverzekering (aanvullend pakket) is in veel gevallen mogelijk!
Je ontvangt een factuur incl. BTW. Ben je zelfstandig ondernemer dan kun je deze opgeven aan de Belastingdienst. Ben je in loondienst? Vanuit een vitaliteits- of persoonlijk ontwikkelingsbudget staan veel werkgevers open om (een deel van) dit traject te vergoeden. Dit kan je navragen bij je werkgever.

 

Of wil je meer?
Kies dan voor het
 1-op-1 VIP-traject

Je bent een drukke (en ondernemende) vrouw die de lat voor zichzelf hoog legt. De hele dag bezig om alle ballen in de lucht te houden. Je werkt elke dag hard aan de groei van je onderneming of in je drukbezette baan, je bent druk met het huishouden en allerlei mensen die continu een beroep op je doen. Je rent en vliegt van hot naar her. Je energie is vaak ver te zoeken en voor je gevoel sleep je je van dip naar dip. Zolang je druk bezig blijft gaat het. Maar ’s avonds, als al het werk klaar is, vind je het heerlijk om op de bank te ploffen. Even een momentje voor jezelf. Lekker Netflixen, een beetje rommelen op social media. Vaak val je al op de bank in slaap.
Sporten? Pff, je wordt al moe als je eraan denkt, daar heb je echt de energie niet meer voor. En het past onmogelijk in je drukke schema. Je bent al blij als je zo alles gedaan krijgt.

Ja, je wil het echt wel en je neemt het je steeds voor. Maar het komt er maar steeds niet van.

En gezond eten vind je ook echt wel belangrijk. En je weet dat het beter kan. Maar het is in de avonduren vaak zo’n gehaast …. Overwerk, altijd nog wel iets te doen, je ouders en je vriendinnen, een wasje doen. En dan ook nog de boodschappen én gezond koken. Als je heel eerlijk bent schiet het er toch wel vaak bij in en kies je voor een snelle en makkelijke oplossing. Een kant-en-klare maaltijd kan best en eten uit blik of pot of gewoon een tosti is ook prima toch? En volgende week ga je het echt anders en beter doen. Je weet het zeker.

Als je je hierdoor aangesproken voelt, is het VIP-traject misschien iets voor jou.

HOE WEET JE WAT JE NODIG HEBT EN OF DIT IETS VOOR JE IS?


1. JE WEET GEWOON DAT JE DIT HET JUISTE MOMENT VOOR JE IS.

2. JE BOEKT EERST EEN GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK BIJ MIJ EN DAN BESPREKEN WE DE OPTIES.

Een persoonlijk coachingstraject moet je niet willen als je:

 • Er nog niet klaar voor bent.
 • Hoofd te vol zit.
 • Niet coachbaar bent.
 • Niet echt dingen wilt veranderen.
 • Denkt dat dit een quick fix is.
 • Niet echt een commitment met jezelf wilt aangaan.
 • Eigenwijs bent en alles beter weet.
 • ‘Ja’ zegt en ‘Nee’ doet.

 

“Ik ben blij dat ik een afspraak met Leonie gemaakt heb”

Ik ben een keer bij Leonie geweest voor een gesprek over mijn eetpatroon. Ik vind Leonie een fijn persoon, je voelt je meteen op je gemak! Dat is heel belangrijk! Mijn doel was om samen te bekijken of mijn eetpatroon gezond genoeg was!
Leonie heeft tips gegeven over vervangbare producten! Ze gaf veel voorbeelden, super fijn!
Het lukt niet elke dag om er rekening mee te houden, maar je bent er wel bewuster mee bezig! Ik ben blij dat ik een afspraak met haar gemaakt heb! Een echte aanrader als je ook wat bewuster bezig wil zijn met maaltijden, tussendoortjes en lekkernijen!

Suzanne van Roij uit Nunhem

Cover E-book Slank denken slank doen

Ben jij die leuke enthousiaste vrouw
die wil genieten én weer lekker in haar vel wil zitten?

Vraag dan snel mijn gratis e-book aan!

Je hebt je succesvol aangemeld.