fbpx

Individuele coaching

Voor de vrouw die klaar is met emotie-eten en verlangt naar een fijne relatie met eten en zichzelf

Krijg controle over je emotie-eten en verander blijvend je leefstijl

Je bent een succesvolle vrouw. Naar de buitenwereld straal je. Je hebt een mooi leven, maar je lichaam zit je in de weg en het ondermijnt je zelfvertrouwen. Diep van binnen schaam je je. Jij moet dit toch ook kunnen: gezonder gaan leven, slank(er) zijn. Je verlangt naar rust en bent helemaal klaar met je overgewicht en je emotie-eten. En wat iedereen ook zegt, je vind je lichaam niet mooi. Het maakt je verdrietig. Niemand  weet hoe groot de strijd in jezelf is. Je wordt er moe van. Je wil zo graag af van dat emotie-eten en weer lekker in je vel zitten!

Ik help vrouwen die weer en fijne relatie willen met eten en die last hebben van emotie-eten. Afvallen, het niet kunnen vasthouden door emotie-eten, weer aankomen, weer afvallen … als dat jouw verhaal is, kan ik je helpen.

Hoe zou het zijn ..

Om weer fit en energiek te zijn? Om weer lekker in je vel te zitten en diep van binnen ook tevreden te zijn over hoe je eruit ziet en trots op jezelf omdat je je emotie-eten onder controle hebt gekregen?
Als je weer gelukkig voor de spiegel kunt staan en geen problemen meer hebt met je buik, als je weer met plezier naar het zwembad of strand durft te gaan en je je weer zonder gêne voor je partner durft uit te kleden.
Om weer te bruisen?
En om zonder schuldgevoel te genieten van lekker eten, ook tijdens borrels, etentjes en vakanties?

Hoe zou jouw leven eruit zien als je weer blij bent met je lichaam, bruist van gezonde energie, rust hebt in je hoofd, verlost bent van diëten en je kunt doen en genieten van wat echt belangrijk voor je is?

Dit is ook voor jou weggelegd!

Ook jij kunt leren eten zonder schuldgevoel en
je streefgewicht bereiken én behouden


Ik heb al zo veel geprobeerd, ik kom toch weer aan…

Dit hoor ik regelmatig als het om afvallen gaat. Ik snap dat je al vaker teleurgesteld bent, in een dieet en in jezelf. Dat het je weer niet gelukt is om van die chocolade af te blijven toen je je rot voelde. En dat je toch weer steeds die koekjes pakte toen het zo stressvol was op je werk.
Neem het jezelf niet kwalijk.

Wat als je eens op een andere manier naar afvallen gaat kijken? Misschien was het tot nu toe nooit het goede moment? Of niet de juiste manier, paste het niet bij jou? Misschien had je niet de juiste tools in handen en heb je niet geleerd om met je emoties om te gaan, waardoor je vanzelfsprekend ging emotie-eten? Misschien was je mindset niet passend bij je afvaldoel? Had je geen goede begeleiding om af te kunnen vallen en deed je alles op eigen houtje? Denk daar eens over na.

Weet je, ook slanke mensen hebben feestjes. En ze hebben ook stress, boosheid, moeheid of allerlei emoties. Zij gaan daar alleen op een andere manier mee om. En daar zit een belangrijk punt. We weten allemaal best wel welk een gezond of ongezond is. En ook in grote lijnen hoeveel we er op een dag van ‘mogen’ hebben. Maar waarom is het dan zo moeilijk om je gedrag aan te passen? Zeker als er emoties in het spel zijn en je de neiging krijgt om door te schieten in emotie-eten. In teveel snoepen en snaaien.

Ik ben ervan overtuigd dat het allemaal draait om je mindset en de gedachten die jij hebt met eten, over eten, over niet eten, over je tekort gedaan voelen, over afzien, over lijnen etc. etc. En zolang je daarmee worstelt, blijf het heel lastig.

Maar wat als het je zou lukken om je mindset zodanig te veranderen dat het je nu wel lukt om je afval- en gezondheidsdoelen te bereiken? Als jij controle kunt krijgen over je emotie-eten? Voor de rest van je leven? Zonder het jojo-effect? Wat voor gevoel zou dat je geven?

Als je dat wil en je voelt dat je eraan toe bent, doe dan iets goeds voor jezelf en kom in actie! Ik kan jou hierbij helpen.
Behalve dat je lekkerder in je vel komt te zitten, zul je er ook een blijer mens van worden! En ga je een veel relaxtere toekomst tegemoet, waarbij je je niet meer steeds druk hoeft te maken over wel eten, niet eten, snoepen, doorslaan daarin, afvallen, aankomen enzovoorts …

Persoonlijk coachingstraject

  • Persoonlijke 1-op-1 coachsessies
  • Persoonlijke afgestemde adviezen
  • Tussentijdse opdrachten om mee te oefenen
  • Onlinepakket met toegang tot 7 uitgebreide lesmodules, video’s, (bonus-)werkboeken
  • Persoonlijk tussentijds app en/of  e-mail ondersteuning
  • Eenmalige investering € 797,00 (of betaal in termijnen)

Vergoeding door je zorgverzekering (aanvullend pakket) is in veel gevallen mogelijk!
Check hier je vergoeding
Je ontvangt een factuur incl. BTW. Ben je zelfstandig ondernemer dan kun je deze opgeven aan de Belastingdienst. Ben je in loondienst? Vanuit een vitaliteits- of persoonlijk ontwikkelingsbudget staan veel werkgevers open om (een deel van) dit traject te vergoeden. Dit kan je navragen bij je werkgever.

Of wil je meer?
Kies dan voor het
VIP-traject

Je bent een drukke (en ondernemende) vrouw die de lat voor zichzelf hoog legt. De hele dag bezig om alle ballen in de lucht te houden. Je werkt elke dag hard aan de groei van je onderneming of in je drukbezette baan, je bent druk met het huishouden en allerlei mensen die continu een beroep op je doen. Je rent en vliegt van hot naar her. Je energie is vaak ver te zoeken en voor je gevoel sleep je je van dip naar dip. Zolang je druk bezig blijft gaat het. Maar ’s avonds, als al het werk klaar is, vind je het heerlijk om op de bank te ploffen. Even een momentje voor jezelf. Lekker Netflixen, een beetje rommelen op social media. Vaak val je al op de bank in slaap.
Sporten? Pff, je wordt al moe als je eraan denkt, daar heb je echt de energie niet meer voor. En het past onmogelijk in je drukke schema. Je bent al blij als je zo alles gedaan krijgt.

Ja, je wil het echt wel en je neemt het je steeds voor. Maar het komt er maar steeds niet van.

En gezond eten vind je ook echt wel belangrijk. En je weet dat het beter kan. Maar het is in de avonduren vaak zo’n gehaast …. Overwerk, altijd nog wel iets te doen, je ouders en je vriendinnen, een wasje doen. En dan ook nog de boodschappen én gezond koken. Als je heel eerlijk bent schiet het er toch wel vaak bij in en kies je voor een snelle en makkelijke oplossing. Een kant-en-klare maaltijd kan best en eten uit blik of pot of gewoon een tosti is ook prima toch? En volgende week ga je het echt anders en beter doen. Je weet het zeker.

Als je je hierdoor aangesproken voelt, is het VIP-traject misschien iets voor jou.

“Ik ben blij dat ik een afspraak met Leonie gemaakt heb”

Ik ben een keer bij Leonie geweest voor een gesprek over mijn eetpatroon. Ik vind Leonie een fijn persoon, je voelt je meteen op je gemak! Dat is heel belangrijk! Mijn doel was om samen te bekijken of mijn eetpatroon gezond genoeg was!
Leonie heeft tips gegeven over vervangbare producten! Ze gaf veel voorbeelden, super fijn!
Het lukt niet elke dag om er rekening mee te houden, maar je bent er wel bewuster mee bezig! Ik ben blij dat ik een afspraak met haar gemaakt heb! Een echte aanrader als je ook wat bewuster bezig wil zijn met maaltijden, tussendoortjes en lekkernijen!

Suzanne van Roij uit Nunhem