fbpx

Gratis e-book
‘Slank denken, slank doen – naar een blij en dieetvrij leven’

In dit E-book deel ik 30 van mijn beste tips met je voor slanke gedachtes en slanke acties die je helpen naar een relaxed

leven zonder dieet!

Ik gun het jou ook om weer schaamteloos en zonder schuldgevoel te genieten van lekker eten en drinken!

Vraag hieronder je gratis E-book aan.

Over Leonie

Ik kraakte de code om gezond af te vallen zonder dieet!
Een lichaam dat bruist van energie. Alle dingen doen die ik graag wil doen. De kleding aan kunnen die ik wil. Me fit en actief voelen. Dat was waar ik altijd van droomde. Een aantal jaren geleden leek dat nog niet voor mij weggelegd, want ik voelde best vaak een dip gedurende de dag. Totdat er een moment van verandering kwam in mijn leven. Ik ‘kraakte de code’ voor mezelf om af te vallen zonder op dieet te gaan en toch te genieten. Om controle te krijgen over mijn emotie-eten, door te leren om er op een andere manier mee om te gaan. Zonder te lijnen, zonder extreem te doen. Ik werd er zo blij van!
De combinatie van goede voeding, beweging en ontspanning is GOUD. Ik zie mensen gewoon transformeren naar blijere, tevredener en gelukkiger personen, en dat is waar ik zo van geniet!
Ook jij kunt je mooiste leven leiden op een relaxte en fitte manier, en dat is wat ik jou ook zo gun!

Ps

PS. Je e-mailadres is veilig bij mij. Je krijgt deze downloads als cadeautje bij je aanmelding voor mijn mails met tips over hoe jij gezonder kunt leven en kunt afvallen. Je kunt je daar ook altijd weer voor afmelden als je die tips niet langer wilt ontvangen. Mocht je geen mail ontvangen, check dan ook even je spamfolder. En zet info@gezondheidscoachleudal in je contacten

 

Cover E-book Slank denken slank doen

Ben jij die leuke enthousiaste vrouw
die wil genieten én weer lekker in haar vel wil zitten?

Vraag dan snel mijn gratis e-book aan!

Je hebt je succesvol aangemeld.