fbpx

Blije klanten

Ervaringen van klanten die met Leonie gewerkt hebben

Benieuwd hoe de klanten die al met Leonie hebben gewerkt het hebben ervaren? Lees en bekijk dan hieronder hun reviews.

“Meer dan 18 kilo kwijt en het was relatief makkelijk omdat ik alles mocht eten”

“Leonie heeft me echt fantastisch geholpen. Dankzij haar fijne no-nonsens-begeleiding ben ik inmiddels ruim 18 kilo kwijt. Dat is meer dan ik vooraf ooit gedacht had. En het was ook relatief makkelijk, omdat ik alles mocht eten. Leonie heeft me echt geleerd om mijn eigen smoesjes door te prikken. Ook motiveerde ze me elke keer weer als ik er doorheen zat of besloot dat ik nu wel klaar was (terwijl ik eigenlijk wel wist dat dat niet zo was).
En de grootste gift is nog wel dat ik – ondanks dat ik klaar ben met haar programma – nog altijd afval. Omdat ze me de tools heeft gegeven om het zelf ook vol te houden. En daar ben ik echt zo dankbaar voor.”

Sjoukje Bakker
Den Haag

Sjoukje recensie Vriendin

Recensie van Sjoukje in weekblad Vriendin, september 2020

“Eerst wilde ik alleen losse kleding aan en nu eigenlijk alleen nog maar strakkere dingen. Heerlijk dat ik dat weer durf en kan. Het is me gewoon gelukt!”

Ik heb meerdere keren op eigen houtje geprobeerd om af te vallen. Dit helaas zonder veel resultaat. Ik heb daarom gekozen om me in te schrijven voor de online coachingsgroep ‘gezond afvallen zonder dieet’ van Leonie.

Wat ik een groot voordeel vond, is dat de cursus in een groepsverband is. Je leert veel van de ervaringen en de aanpak van anderen. Ook stimuleer je elkaar!

Na deze cursus (en nog extra weken begeleiding daarna, om even de stok achter de deur te houden) kan ik met trots zeggen dat ik meer dan 15 kg ben afgevallen. Dit zonder een “streng” dieet te moeten volgen. Leonie laat zien dat afvallen ook op een normale en leuke manier kan. Je leert namelijk anders denken over voeding. Hierdoor zit ik nu ook veel beter in mijn vel en heb ik meer zelfvertrouwen gekregen!

Ik ben zeer tevreden over de manier van coachen van Leonie. Ze neemt de tijd voor je en geeft je goede tips en adviezen. Ook motiveert ze je heel erg!

Kortom: een echte aanrader!

Sanne Naus, Roggel

“Dit was een investering in mezelf waar ik heel blij van ben geworden”

Wat mij alleen niet lukte was bij de groep ‘gezond afvallen zonder dieet’ niet eens zo moeilijk: 5 kg afvallen!!! Er gaat een knop om, je raakt gemotiveerd door alle andere deelnemers en Leonie zorgt voor de juiste info en peptalks. Ik ben weer gaan sporten, kan kleren aan die al heel lang in mijn kast lagen en voel me beter dan ooit. Dit was een investering in mezelf waar ik heel blij van ben geworden!!!

Joyce Wilms

Baexem, Groenatelier Joyce Wilms

“Ik ben Patricia, mama van 2 jonge kinderen en woonachtig in Ghana. Ik heb een coachingsprogramma gevolgd bij Leonie.
Ik word ieder jaar een paar kilo zwaarder en ik wijt dat vooral aan het gebrek aan ritme, door mijn drukke zaak en het mama zijn. Maar ik ben ook zo iemand die vroeger heeft geleerd om zichzelf te belonen als het niet mee zit.
Toen hoorde ik over het programma van Leonie en ik schreef mij in. Omdat ik ritme wilde en toch echt een stok achter de deur nodig had.
In eerste instantie focuste ik mij tijdens het programma niet heel erg op afvallen. Ik dacht dat wanneer ik maar weer regelmatiger zou eten, veel zou bewegen en de alcohol even achterwege zou laten, de kilo’s vanzelf zouden verdwijnen. Het ritme kwam er en nieuwe gewoontes werden geboren. In de video’s sprak Leonie bijvoorbeeld vaak over wat is iets waard voor jou? Wil je echt iets ongezonds eten dat voor jou maar een zesje waard is, of ga je voor die echte tien.
Helaas bleek dat de kilo’s er niet af vlogen bij mij, dus ging Leonie samen met mij op zoek. Ik waardeerde het enorm dat ze ook gewoon vroeg of ik echt niet aan het valsspelen was. Uiteindelijk, toen het programma bijna voorbij was, bleek dat het in mijn geval toch echt wel eens aan de koolhydraten kon liggen. Het eten in Ghana is nou eenmaal anders dan in Nederland. Inmiddels zijn we drie weken verder en de kilo’s gaan er vanaf!
En Leonie, die zit nog steeds in mijn hoofd. Elke keer wanneer ik iets in mijn mond wil steken wat er niet per se in hoeft én wanneer ik eens geen zin heb om te bewegen. Leonie is een topcoach, eerlijk, nuchter, aanmoedigend en recht door zee en vooral geen moeilijk gedoe!”

Patricia Zoer

Ghanacoach, Ghana

“Ik ben supertevreden. Al na de eerste les wist ik dat deze methode bij mij paste”

De focus was niet om in acht bijeenkomsten zoveel mogelijk kilo’s kwijt te raken. De focus erop om op een verantwoorde wijze met je gezondheid bezig te zijn. Dat vond ik TOP.
Ik ben nu heel bewust met mezelf en mijn eten bezig. De weegschaal tikt inmiddels 6 kg minder aan, ik heb veel meer energie en ben weer een stuk gelukkiger met mezelf. Ik zou het iedereen aanbevelen die in een energiedip zit, jong en oud.
Ik vond de cursus echt boven verwachting. Dus een dikke 10.

Marjo van Bree uit Roggel

“Ik ben heel tevreden met mijn resultaten en vooral dat ik fitter ben”

Aan de groepscursus meedoen is een goede keuze geweest. Ik heb veel aan de handvatten van Leonie gehad en ook als groep hadden we veel steun aan elkaar. Ik weet nu dat ik mijn mindset kan ‘sturen’ om doelen te behalen. Het is vooral ook heel geschikt voor mensen die het diëten moe zijn en die eens iets anders en leuks willen proberen. Daar krijg je ook je gezinsleden enthousiast mee.
Ik geef de cursus een 9,5. Het had alles!

Mieke Backus uit Echt

NIET OVERTUIGD? DIT IS WAT ANDEREN ERVAREN ….

Ik deed begin maart dit jaar mee aan een webinar van Leonie. Ik deed mee omdat ik als Natuurgeneeskundig therapeut geïnteresseerd ben in voeding en gezondheid en omdat ik vanwege de lockdown ook tijd overhad om allerlei webinars te volgen. Daarnaast was ik als ondernemer ook wel nieuwsgierig naar hoe Leonie dat allemaal aanpakt.

Wat mij aansprak tijdens het webinar is de ‘no-nonsense’ aanpak van Leonie. Gewoon gezond eten, goed voor jezelf zorgen door gezond en lekker te eten, regelmatig te bewegen en op tijd te ontspannen en je rust te nemen. Wauw… iemand die niet bezig is met calorieën tellen en vreemde eetgewoontes en die ook let op je “ontspanning en rustmomenten”. Ik was onder de indruk van de eenvoud. Én ik werd enthousiast van Leonie zelf.

Toen ik de webinar inplande had ik helemaal niet het gevoel dat de tijd ‘rijp’ was om te werken aan mijn lijn. Ik had met een collega-therapeut eens gewerkt aan de ‘eetbehoefte’ die ik ’s avonds had… en ik was wel wat zwaarder dan ik wou, maar ik was niet superontevreden. Maar…. de webinar me wel aan het denken….

Wanneer is de tijd wél rijp??
– als ik meer geld heb?
– als ik meer tijd heb?
– Als ik in plaats van “matig tevreden” (een 6) naar een “superontevreden” (een 3) zou gaan?
– als ik in plaats van “wat te zwaar” richting “obesitas” dreig te gaan??

Tja… er ontstond een mind-shifting… maar ook… “lukt het me wel?” en “ben ik dan gemotiveerd genoeg?” en “krijg ik dat in mijn agenda gepropt?”
Leonie nam tijd voor me om daar even over te sparren. En daarop heb ik besloten mee te doen.
EN NU BEN IK SUPERBLIJ DAT IK MEEGEDAAN HEB!!

Leonie’s programma kun je op eigen tijd volgen. Het vraagt natuurlijk discipline om de lessen niet alleen te ‘bekijken’ maar ook de opdracht uit te voeren. Het zijn 7 modules die logisch zijn opgebouwd. Het start met na te denken wat je graag wil. Hoe wil jij leven? Hoe wil jij bewegen en eruit zien? Om vervolgens jouw bewust te maken van je gedachten en gewoontes. En van wat je in het dagelijks leven tegen komt wat je van je doel vandaan houdt. Leuke, praktische tips. Die mij bewust maken hoe ik eet, wanneer ik eet, waarom ik eet.
Mijn persoonlijk struikelblok was dat ik naast mijn gezonde eten nog graag ‘lekkere’ (onnodige) dingen at. Vooral ’s avonds. Door samen met een collega E.E.N.® therapeut het ‘waarom’ te hebben onderzocht, en hieraan te hebben gewerkt, was de emotie-laag ervan af. Maar… ik zat nog met een gewoontepatroon en gedachten als “ik ben nu eenmaal Bourgondisch”.  Leonie liet mij inzien dat het heel eenvoudig was: de gewoonte doorbreken, en voldoende lang een nieuwe gewoonte toepassen! (en ze relativeert ook hoor… ‘eenvoudig’ is nog niet ‘gemakkelijk’)

Om het eenvoudige, maar niet gemakkelijke, vol te houden spreek je elkaar wekelijks in een “vragenuurtje-groep” in Zoom. Ook is er in de Facebookgroep elke maandag een focusmomentje en vrijdag een evaluatiemomentje zodat je je einddoel voor ogen houdt.  Dat motiveert en stimuleert.
Tussendoor kun je vragen stellen in de groep. Leonie is een geweldige en positieve coach die je telkens weet te motiveren. Ook de groep geeft elkaar veel steun en tips. Je leert van elkaars vragen zoals “hoe overleef ik die zomerse BBQ’s?” en “hoe voorkom ik vakantiekilo’s” en soms kunnen we dan hartelijk lachen om onszelf. Er is zoveel herkenbaar..

Ik heb er veel van geleerd. Vooral voorbereid zijn, bewust zijn en keuzes maken. Mijn resultaat is groter dan ik van tevoren had verwacht, en dan zonder veel gedoe. Voor mij was het vaak “aan” of “uit”: snoepen, genieten, wijntjes, kaasjes, borreltje of niets. Nu heb ik geleerd dat ik kan genieten en mezelf kan remmen in de modus “alles”. Het is blijven oefenen en blijven alert zijn op oude gewoontes, maar daar heb ik nu wel de handvaten voor.

Dus: Wil je graag fitter en gezonder zijn? Én ben jij bereid om je verantwoordelijkheid daarvoor te nemen? Ben je bereid om zélf daar dingen voor te doen en te laten?
Dan is dit je ideale pad en kan ik je Leonie van HARTE aanbevelen!!

Wil je letterlijk elke week gewogen en gemeten worden, dagelijks calorieën tellen, blijven geloven dat je er nu eenmaal niks aan kunt doen en de verantwoordelijkheid bij een ander leggen?? Dan moet je op zoek naar iets anders.

Sjannie Kurstjens

(E.E.N. ® Therapeut.) , Praktijk voor Natuurgeneeskunde, Neer

Ik voel me veel fitter

Me energieker en fitter voelen waren mijn belangrijkste doelstellingen.
Met plezier en enthousiasme heb ik daarom deelgenomen aan het online coachingsprogramma; in eigen tempo door de lessen en wekelijks een vragenuurtje. Door de persoonlijke aanpak met bruikbare, praktische tips voelt het meteen goed. Stap voor stap kom je verder en verander je je eetgewoontes.

Leonie inspireert en motiveert je om het vol te houden en ook te blijven genieten van lekkere dingen. Ik kan het iedereen aanbevelen!

Mariëlle uit Horn

“Ik zag eerst op tegen het groepsgebeuren, maar het bleek geweldig te werken”

Ik heb met heel veel plezier en goed resultaat (-7kg) deelgenomen aan het 3 maanden online coachingsprogramma van Leonie. Ik zag nogal op tegen het groepsgebeuren, maar wist dat ik na jaren alleen proberen af te vallen hulp nodig had. Het bleek een aangename mix van een helder stappenplan, en persoonlijk contact met een mooi groepje deelnemers (met voldoende privacy) en vooral de uitstekende wekelijkse coachings van Leonie zelf, waarin ze stapsgewijs ons van oude gewoonten afhielp om die te vervangen door gezonde nieuwe, die makkelijk vol te houden zijn. Wat ik fijn vond was dat het programma online was, dus makkelijk in agenda in te passen, de meerdere contactmomenten per week, waardoor ik bij de les bleef; en de uitdagende weekopdrachten, waaraan je zelf invulling kon geven en terug kon koppelen met de groep. In het begin vlogen de kilo’s eraf. Na 2 maanden werd het wat lastiger, maar ging Leonie goed in op de persoonlijke valkuilen, zoals smokkelen of stress, waardoor ik extra persoonlijke inzichten kreeg en dat kon veranderen. Ook het contact met de groep was toen fijn, dan sta je er niet alleen voor. Nu zwaai ik af met een gezond basis-eetpatroon, handvaten voor mijn valkuilen en vertrouwen dat ik dit kan! Ik beveel dit programma aan en geef het een 9. Bedankt Leonie en ga zo door!

Janneke, deelnemer online coachingsprogramma

“Ik durf weer in bikini”

Dankzij Gezondheidscoach Leudal heb ik de knop weer gevonden! De cursus Wandelend afslanken van Leonie is zeer inspirerend, met goede bruikbare tips en een frisse, lekkere wandeling. Met veel plezier en motivatie ben ik op de woensdagochtend naar Roggel getogen. Dank je wel Leonie, nu durf ik zelfs weer in bikini deze zomer

José Verbugt uit Kessel

“Ik ben blij dat ik de stap gezet heb”

De cursus voldeed zeker aan mijn verwachting en meer. Het was duidelijk en oprecht. Het knopje is om 🙂 Ik ben zeker tevreden over het resultaat. Het belangrijkste is dat ik keuzes kan maken en variatie kan aanbrengen in mijn eetpatroon. Het is fijn om samen met verschillende mensen te werken en verschillende verhalen te horen. Ik ben blij dat ik de stap heb gezet. Op naar een mooi, gezond en plezierig leven

Lianne uit Heythuysen

Ik heb er alleen maar winst uit gehaald, in meerdere opzichten

Niet helemaal tevreden zijn met je lijf, hoe dat ene jurkje je de laatste tijd nog past. Hoe veel moeite het kost om fit de dag door te komen. Het eigenlijk wel weten waar het door komt. Het eigenlijk heus wel met je boerenverstand weten wat gezond is en wat niet….of toch niet helemaal? Er verandert tenminste weinig of niks.

Heb aan Leonie gevraagd of het wel iets voor mij is, bij haar in zo’n groepje met andere mensen praten. Wat ga ik dan horen wat ik nog niet weet dan? Ik ga geen honger lijden of mezelf alles ontzien. Tellen of meten. Volgens Leonie moest ik de stap maar gewoon nemen en zou ik er zeker geen spijt van krijgen. Er zou alleen maar winst uit komen

En ja, ze had gelijk! Bewustwording, de adviezen, de handvaten, steuntje in de rug, motivatie, zelfvertrouwen, realistisch zijn. Samen met vrouwen die ook soms moeten worstelen en drempels moeten nemen. Het voelde meteen zo vertrouwd en veilig om in de groep met elkaar aan je zelf te werken. Nadat het programma was afgelopen merkte ik dat ik weer wat slordig werd. Maar door de handvaten die ik gekregen had kan ik dit weer snel herpakken.
Ik heb er alleen maar winst uit gehaald, in meerdere opzichten!
Mirjam Thiesen uit Roggel

“Ik ben dik tevreden”

De cursus voldeed aan mijn verwachtingen. Het resultaat was -3kg in 5 weken, dus ik ben dik tevreden. Mijn eetpatroon is veranderd. Je denkt nu meer na over wat je eet. Je stopt niet alles meer in je mond wat niet nodig is. Het werken in een groep is perfect. Je steekt ook nog veel op van anderen. Leonie geeft goede tips en neemt de tijd om ze toe te lichten. Ik geef de cursus een 8

José Moonen uit Roggel

“Ik ben meer afgevallen dan ik van tevoren wilde”

“Ik ben tevreden over mijn resultaat. Ik ben zelfs meer afgevallen dan ik van te voren wilde. En ik ben veel gezonder gaan eten. Ik wist dat ik niet gezond bezig was, nu weet ik hoe het beter kan. Ik heb een veel gezondere leefstijl. Fijn om in een klein groepje te werken, dat voelt veilig.”

Rudie Jacobs uit Roggel

“Ik geef het programma een dikke 9”

“Ik vond het erg fijn dat het programma in groepsverband was. Ik heb geleerd van de ervaringen van anderen, hoe om te gaan met keuzes en moeilijke momenten. En hoe een kleine aanpassing een groot verschil kan maken. Het was een erg leuke groep. Ga zo door met je positiviteit en advies over een gezonde leefstijl. Ik vond het erg mooi om te zien hoe enthousiast je bent en dit ook overbrengt. Ik heb veel van je geleerd en ik blijf je zeker volgen. En ik krijg zelfs nog een vergoeding van de zorgverzekering.”

Claudy uit Neer

“Ik ben blij dat ik een afspraak met Leonie gemaakt heb”

Ik ben een keer bij Leonie geweest voor een gesprek over mijn eetpatroon. Ik vind Leonie een fijn persoon, je voelt je meteen op je gemak! Dat is heel belangrijk! Mijn doel was om samen te bekijken of mijn eetpatroon gezond genoeg was!
Leonie heeft tips gegeven over vervangbare producten! Ze gaf veel voorbeelden, super fijn!
Het lukt niet elke dag om er rekening mee te houden, maar je bent er wel bewuster mee bezig! Ik ben blij dat ik een afspraak met haar gemaakt heb! Een echte aanrader als je ook wat bewuster bezig wil zijn met maaltijden, tussendoortjes en lekkernijen!

Suzanne van Roij uit Nunhem

“Dankzij jou kan ik een emotie uiten in plaats van wegeten”

Ik vond het heel erg fijn om bij jou langs te komen. Het gaf mij een boost. Ik was eerst echt een emotie-eter. Dankzij jou kan ik nu ook gewoon een emotie uiten in plaats van weg te eten. Ik vond het vooral fijn dat je me complimenten gaf. Daardoor ging het weer goed met mij. Nu weet ik hoe ik mijn leven gezond kan maken. Daarvoor wil ik je heel erg bedanken. 

Rik Briels uit Roggel

“Ik voel me veel fitter door deze levensstijl”

Ik vond het een heel fijne begeleiding. Heb veel aan je tips gehad. Ben nu veel bewuster bezig met de voeding. Als ik eens een keer kies voor niet zo’n slanke hap, geniet ik er nu ook van. Voel me veel fitter door deze levensstijl. Je enthousiasme over voeding is ontzettend fijn. Bedankt óók voor de peptalks 🙂

Yvonne uit Heythuysen

“Ik voel me goed en veel energieker”

Dankzij Leonie heb ik mijn eetgewoonten aangepast, omdat ik graag wat beter in mijn vel wilde zitten. Dat is zonder moeite en honger gelukt. Missie geslaagd. Ik voel me goed en ook veel energieker. Dank je Leonie

Erna Schatorjé uit Haelen

“Ik heb ‘diëten’ niet als last ervaren”

Jouw voedingsadviezen, manieren van hoe ik moet eten, niet alles verbieden maar keuzes maken, veel water drinken en veel bewegen hebben er duidelijk toe bijgedragen dat ik mijn gewicht omlaag kreeg. Vooral belangrijk is dat ik ‘diëten’ niet als een last of een beperking heb ervaren, maar als een andere nieuwe leef- en eetwijze. Dank voor jouw enthousiasme en stimulering, alleen daarvoor zou ik al willen afvallen

Math Ghielen uit Helden

“Je leert anders denken en genieten”

Hier naartoe gegaan om advies te krijgen hoe ik mijn levensstijl zou kunnen veranderen. Je leert anders denken en genieten van gezondere voeding en je maakt je deze levensstijl eigen. Ik kreeg goede adviezen en op tijd een gesprek hoe het ging en tips om het makkelijker te maken.

Gerrie Vestjens uit Roggel

“Je hebt niet het gevoel dat je aan het lijnen bent”

Ik heb 12 weken mee gedaan met het online afvallen bij Leonie.
Ik snaaide en snoepte veel tussen door. Door haar tips en motivatie ben ik veel bewuster gaan eten en tot nu daardoor 3,5 kg afgevallen. Ben hier al heel blij mee. Het geeft je niet echt het gevoel dat je aan het lijnen bent en dat is fijn. Samen met de rest van de groep blijf je gemotiveerd en krijg je lekkere recepten van elkaar en goeie tips!
Leonie super bedankt voor je coachen en de tips die je mij hebt gegeven. Ik heb er veel van geleerd!

Marianne Thijssen

Roggel

“Ik heb heel veel geleerd, bijvoorbeeld anders denken. Ik geef een 10”

Ik zou het programma zeer zeker aanbevelen. Heb er veel geleerd, bijvoorbeeld anders denken met wat je eet. Het waren GEZELLIGE MIDDAGEN met leuke mensen. Je steekt er veel van op van ervaringen van anderen. En Leonie vertelt je de dingen op een prettige, leuke manier.
Ik ben dan ook superblij dat ik deze stap genomen hebt, dus twijfel niet, gewoon DOEN!!! Je krijgt er zeer zeker geen spijt van!
Ik ben zeer tevreden over het behaalde resultaat. Ik eet nu anders en gevarieerder. Ik geef het programma een 10.

Petra uit Neer

“Leonie geeft gericht advies en laat je er vooral ook zelf mee aan de slag gaan”

Ik ging naar Leonie omdat ik al heel lang zat met een verstoorde eetgewoonte. Dat wist ik natuurlijk zelf stiekem ook wel, maar ik vond het des te moeilijker om er zelf een goede oplossing voor te vinden. Maar het belemmerde me steeds meer in mijn dagelijkse bezigheden, dus zette ik de stap om naar Leonie te gaan met mijn ‘probleem’. Het kwam er uiteindelijk op neer dat ik een omgekeerd eetritme had waardoor ik in de ochtend niet genoeg ontbijt kon nemen en later in de middag en vooral in de avond flink ofwel teveel in een keer ging eten. En dan ook nog niet eens heel erg gezond… veel te veel met suiker….

Leonie oordeelt niet maar is wel duidelijk, en dat is misschien soms confronterend maar wel degelijk fijn! Ze geeft gericht advies en laat je er vooral ook zelf mee aan de slag gaan. Uiteindelijk moet je het toch echt zelf graag genoeg willen en dan ook daadwerkelijk doen!! Tevens is ze ook erg betrokken naar het verloop van het proces, en vraagt op tijd hoe het gaat en geeft graag tips en trics om het vervolgens ook makkelijker vol te houden.

Daarbij wilde ik graag tevens het sporten ook weer oppakken, maar wilde wel rustig aan beginnen omdat mijn eetpatroon en dus conditie te wensen over liet. De week erna ben ik meegegaan met het powerwalken, ik dacht letterlijk ik weer ga rustig beginnen en opbouwen. Ik moet zeggen dat rustig beginnen had ik me anders voorgesteld, maar het is wel degelijk heerlijk! Het is absoluut geen wandelclubje! Maar een uur in flinke pas, zeker met korte benen… doorlopen en daarbij oefeningen doen, en dat allemaal heerlijk buiten. Iedere keer een nieuw paadje en andere oefeningen. Heerlijk!

Kortom bedankt Leonie voor je fijne en eerlijke hulp, en tot bij het powerwalken!!

Renee Janssen, Heythuysen

Zoet van Zus

“De afgelopen maanden heb ik Leonie’s online programma om af te vallen gevolgd. En wat ben ik daar blij mee.”

De reden dat ik haar programma ging volgen is dat ze tijdens onze kennismaking heel sterk overkwam. Ik had direct het idee dat ze me goed zou kunnen motiveren, ook al was het op afstand. Dat is me niet tegengevallen!
Ze prikte direct door allerhande smoesjes heen en wist precies de vinger op de zere plek te leggen. Elke week motiveerde ze met opnieuw om ervoor te gaan. Door die accountability die ze hiermee geeft, blijf ik veel beter bij de les dan wanneer ik het alleen moet doen.
Ik ben zelfs zo enthousiast dat ik al twee keer heb bijgeboekt en ook constant haar programma bij anderen onder de aandacht breng.

Sjoukje Bakker, 's-Gravenhage

Profbloggers

“Yes, ik ben 6,3 kg afgevallen van mijn startgewicht”

Ik ben superblij. Leonie, hartelijk dank voor je geweldige hulp en steun. Ik ga je zeker aanraden bij mijn vrienden- en kennissenkring. Ik ben superblij!

Marianne, deelnemer aan de online groepscoaching

“Na deze afgelopen 8 weken zit ik nu véél beter in mijn vel”

Dit heb ik bereikt mede dankzij jullie allemaal in de groep. Superbedankt! Ik ga nog door met deze online groepscoaching om de stok achter de deur te houden en nog enkele kilo’s af te vallen.

Sanne, deelnemer aan de online groepscoaching

“Ik geef het programma een 10”

“Er was in de groep een goede sfeer en duidelijke, persoonlijke uitleg van Leonie. Ik heb veel geleerd. Ik geef het programma een 10.

Helma uit Baexem

Ben je nieuwsgierig of het ook iets voor jou is om met Leonie te werken?
Check dan eens het aanbod of plan meteen een gratis adviesgesprek in

info@gezondheidscoachleudal.nl

Winkelveld 15

6088 HG  Roggel

KVK: 69508739

BTW-nummer: NL001827755B23

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

EEN DIEETVRIJ LEVEN START HIER

Cover E-book Slank denken slank doen

Ben jij die leuke enthousiaste vrouw
die wil genieten én weer lekker in haar vel wil zitten?

Vraag dan snel mijn gratis e-book aan!

Je hebt je succesvol aangemeld.