fbpx

Vergoeding zorgverzekering

 

 

 

Gezondheidscoach Leudal is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Je hebt dus met een erkend gewichtsconsulent te maken. Steeds meer zorgverzekeraars nemen een (gedeeltelijke) vergoeding van de BGN-gewichtsconsulent op in hun verzekeringspakketten, omdat ze een gezonde leefstijl belangrijk vinden. Je kunt de voorwaarden terugvinden in je eigen polis, kijk in het vergoedingenoverzicht op de website van BGN of stel je vraag bij je eigen zorgverzekeraar.

Mocht jouw zorgverzekeraar hier niet bij staan, dan kun je alsnog even contact met ze opnemen om te informeren.

En anders …
Je ontvangt in ieder geval een factuur incl. BTW. Ben je zelfstandig ondernemer dan kun je deze opgeven aan de Belastingdienst. Ben je in loondienst? Vanuit een vitaliteits- of persoonlijk ontwikkelingsbudget staan veel werkgevers open om (een deel van) dit traject te vergoeden. Dit kan je navragen bij je werkgever.

“Missie geslaagd”

“Dankzij Leonie heb ik mijn eetgewoonten aangepast, omdat ik graag wat beter in mijn vel wilde zitten. Dat is zonder moeite en honger gelukt. Missie geslaagd. Ik voel me goed en ook veel energieker. Dank je Leonie.”

Erna Schatorjé uit Haelen

Meer informatie over vergoedingen

Op de website van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulten Nederland (BGN) vind je meer informatie over de diverse vergoedingen.
Staat jouw verzekeraar er niet bij, dan check je polis of neem even contact op met je verzekering.

Cover E-book Slank denken slank doen

Ben jij die leuke enthousiaste vrouw
die wil genieten én weer lekker in haar vel wil zitten?

Vraag dan snel mijn gratis e-book aan!

Je hebt je succesvol aangemeld.