fbpx

Vergoeding

Vergoeding van de zorgverzekering

De praktijk van Gezondheidscoach Leudal is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Je hebt dus met een erkend gewichtsconsulent te maken. Steeds meer zorgverzekeraars nemen een (gedeeltelijke) vergoeding van de BGN-gewichtsconsulent op in hun verzekeringspakketten, omdat ze een gezonde leefstijl belangrijk vinden. Je kunt de voorwaarden terugvinden in je eigen polis, kijk in het vergoedingenoverzicht op de website van BGN of stel je vraag bij je eigen zorgverzekeraar.

Mocht jouw zorgverzekeraar hier niet bij staan, dan kun je alsnog even contact met ze opnemen om te informeren. De Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland zet zich voortdurend in om ervoor te zorgen dat meerdere verzekeringsmaatschappijen de gewichtsconsulent vergoeden.

Enne …. ook als er niets vergoed wordt, kun je evengoed in actie komen! Je doet het voor jezelf, voor nu en voor de rest van je leven!

“Missie geslaagd”

“Dankzij Leonie heb ik mijn eetgewoonten aangepast, omdat ik graag wat beter in mijn vel wilde zitten. Dat is zonder moeite en honger gelukt. Missie geslaagd. Ik voel me goed en ook veel energieker. Dank je Leonie.”

Erna Schatorjé uit Haelen

Meer informatie over vergoedingen

Op de website van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulten Nederland (BGN) vind je meer informatie over de diverse vergoedingen.
Staat jouw verzekeraar er niet bij, dan check je polis of neem even contact op met je verzekering.