fbpx

Boost yourself: hét event voor de zelfbewuste vrouw die weer wil stralen!

Op donderdag 4 november 2021 vindt het BOOST YOURSELF-event plaats. Hét event voor de drukbezette en zelfbewuste vrouw die weer wil stralen!

Wij bieden je op 4 november een inspirerende middag waarbij je alle tools, inspiratie, motivatie krijgt om weer lekker in je vel te zitten.

Op de schitterende locatie ‘Galerie De Hoeve’ in Venlo ontmoet je leuke, prachtige vrouwen, die net zoals jij, weer energiek, ontspannen en vol zelfvertrouwen door het leven willen gaan.

Vrouwen die net als jij bewust in het leven staan, en verlangen naar die positieve mindset rondom hun uiterlijk en hun gevoel daarover. Die de energie weer door hun lijf willen voelen stromen en een gezonde relatie met zichzelf willen. Die weer blij voor de spiegel willen staan en die weer willen stralen.

Na deze dag ga je naar huis met heel veel inspiratie en bruikbare tips, bruis je van energie, heb je jouw eigen plan in handen en kan je direct de volgende stap zetten om je doelen te gaan bereiken. Omdat het zo praktisch is kun je er meteen ook thuis mee aan de slag.

Én je hebt gewoon een heel leuke middag gehad!

Ook voor jou?
Deze dag is voor jou, als je weet dat lekkere energie en een goed gevoel meer is dan alleen anders eten en bewegen. Als je weet dat je goed voelen een samenspel is tussen innerlijk en uiterlijk.
Niks is zo fijn als lekker in je vel en kleding zitten. We gaan je deze dag leren hoe je dit op een eenvoudige manier aanpakt (zonder dat je er uren mee kwijt bent) en wat je hiervoor nodig hebt. We geven je alle inspiratie en motivatie om direct de volgende stap te gaan zetten.

Het is een compleet verzorgde middag van 13.00 – 16.30 uur, inloop vanaf 12.30 uur.

Vol inspiratie, motivatie, praktische oefeningen en je krijgt een werkboek waarin je jouw eigen unieke plan uitwerkt. En natuurlijk is er een mooie goodiebag.

Er is koffie, thee, ja ook iets lekkers voor erbij en diverse healthy snacks.

Locatie:
Galerie De Hoeve
Hakkesstraat 30
5916 PX  Venlo

Door de centrale ligging is Galerie de Hoeve gemakkelijk bereikbaar vanuit alle richtingen. Pal gelegen aan de A67 afrit 40 Venlo – Noord.

Vroegboekprijs
Sta je ook te popelen om bij deze gave inspirerende en waardevolle live dag aanwezig te zijn?
Dan trakteren we je nu op een mooie vroegboekprijs van €75 (incl. BTW) i.p.v. €85 (incl. BTW) ! Deze vroegboekprijs loopt op 25 september af, dus wacht niet te lang met beslissen.
Er is maar een beperkt aantal kaartjes beschikbaar. Dus wil je er LIVE bij zijn, wacht dan niet te lang, vol = vol.

Hadden we al gezegd dat we er superveel zin in hebben?! We hopen jij ook!

We kijken ernaar uit om je op 4 november a.s.  live te ontmoeten!

Sandra, Marjolijn en Leonie

Lookly, KNAP Huidverbetering en Gezondheidscoach Leudal

Cover E-book Slank denken slank doen

Ben jij die leuke enthousiaste vrouw
die wil genieten én weer lekker in haar vel wil zitten?

Vraag dan snel mijn gratis e-book aan!

Je hebt je succesvol aangemeld.