fbpx

Groepscoaching

In groepsverband werken aan je afslank- en gezondheidsdoelen

Veel mensen vinden het fijn om in groepsverband te werken aan hun afslank- en gezondheidsdoelen. Ik vind dit zelf ook altijd heerlijk, omdat mijn ervaring is dat je samen in een goede flow zit en elkaar verder kunt helpen.
Bij mijn groepscoaching werk je onder mijn begeleiding samen in een groep met gelijkgestemden en je kunt elkaar motiveren, steunen en stimuleren. Ook kun je elkaar helpen op moeilijke momenten. Vaak een feest der herkenning!
Ik leer je wat gezond eetgedrag is, hoe je meer energie krijgt, hoe je meer kunt bewegen en hoe je gezonder kunt worden en kunt afvallen, ZONDER dieet!

 

Hieronder kun je lezen welke mogelijkheden ik aanbied voor groepscoaching.

 

online groepscoaching

In de zomer van 2019 lanceerde ik voor het eerst mijn online groepscursus ‘Gezond afvallen zonder dieet’. Niet normaal welke mooie resultaten hier werden geboekt door de deelnemers! Stuk voor stuk zijn ze allemaal vele kilo’s lichter!  En dat ZONDER DIEET! Dat gun ik jou ook!

Bij de groepscursus ‘Gezond afvallen zonder dieet’ leer ik je hoe je op een gezonde manier kunt afvallen, zonder honger te lijden, zonder afzien en dieet en mét al die dingen die jij zo lekker vindt. Dus ook die chocolade, frietjes of wijn!

Dit is niet voor jou als je een dieet wilt volgen. Ik ga je geen weekmenu’s voorschrijven of zeggen wat je moet gaan eten. Ik help je om goede keuzes te maken, zodanig dat het bij jou, je gewoontes en eventueel je gezin past. We werken aan je mindset, zodat je je eetgedrag blijvend gaat veranderen.

En op die manier bereik je blijvend resultaat, voor nu én voor de rest van je leven..

Groepscursus

‘Wandelend afslanken’

Wil je gezonder eten en afvallen, maar niet op dieet? En heb je je daarnaast als doel gesteld om meer te bewegen? Dan is de groepscursus ‘Wandelend afslanken’ iets voor jou. In een klein groepje (maximaal 6 personen) wordt onder mijn begeleiding gewerkt aan een gezonde leefstijl.
De cursus vindt grotendeels buiten plaats. Al wandelend komen diverse thema’s aan bod, zoals voeding, beweging, ontspanning én een goede mindset, met als doel een fitter en slanker lijf en meer energie. Er wordt gelopen op een normaal, rustig tempo. Doordat je ook in beweging bent, sla je meteen twee vliegen in één klap.
De groepscursus bestaat uit zes bijeenkomsten van anderhalf uur (verdeeld over 3 maanden)  waarbij je ondersteuning en veel informatie krijgt. Je leert gezond te eten in plaats van te diëten! Ook wordt je (discreet) gewogen en wordt er een analyse gemaakt van je lichaamssamenstelling. Er wordt géén gebruik gemaakt van afslankproducten!

In verband met de Corona-maatregelen is er  nog geen nieuwe cursusdatum gepland. Heb je interesse, stuur dan alvast een mail aan info@gezondheidscoachleudal.nl
Ik plaats je dan op de interesselijst en houd je op de hoogte.

“Ik ben meer afgevallen dan ik van tevoren wilde”

“Ik ben tevreden over mijn resultaat. Ik ben zelfs meer afgevallen dan ik van te voren wilde. En ik ben veel gezonder gaan eten. Ik wist dat ik niet gezond bezig was, nu weet ik hoe het beter kan. Ik heb een veel gezondere leefstijl. Fijn om in een klein groepje te werken, dat voelt veilig.”

Rudie Jacobs uit Roggel

“Ik geef de cursus een dikke 9”

“Ik vond het erg fijn dat de cursus in groepsverband was. Ik heb geleerd van de ervaringen van anderen, hoe om te gaan met keuzes en moeilijke momenten. En hoe een kleine aanpassing een groot verschil kan maken. Het was een erg leuke groep. Ga zo door met je positiviteit en advies over een gezonde leefstijl. Ik vond het erg mooi om te zien hoe enthousiast je bent en dit ook overbrengt in de cursus. Ik heb veel van je geleerd en ik blijf je zeker volgen.  En ik krijg zelfs nog een vergoeding van de zorgverzekering.”

Claudy uit Neer