fbpx

online workshop
‘Eet jezelf fit!’

Workshop ‘Eet jezelf fit’
Als je zo gezond mogelijk eet voel je je fit en energiek. Je kunt de hele dag door optimaal presteren en ervaart weinig dips. Door gezond te eten blijf je makkelijker op gewicht, en als je van voornamelijk ongezond naar gezond gaat, val je ook nog eens af.
Maar wat is nou eigenlijk gezond eten? En wat is eten waar je meer energie van krijgt? Tegenwoordig doen allerlei wilde verhalen de ronde. Dit mag je wel. Dat juist niet. Er zijn allerlei hypes (en nepnieuws) en soms zie je simpelweg door de bomen het bos niet meer.

En misschien vind je het nu extra lastig om gezond te (blijven) eten: door de spanningen rondom corona, de stress met je (thuis)werk of juist vanwege Sinterklaas en de feestdagen, waarbij je de touwtjes hebt laten vieren waardoor het nu weer lastig is om in het gareel te komen. Als je daardoor nu ongezonde keuzes maakt, dan heb je alleen maar minder energie om alle uitdagingen aan te kunnen. Dus hoog tijd om daar iets aan te doen!

In de online workshop ‘Eet jezelf fit!’, die ik geef via Zoom, maak ik je wegwijs in een gezond eetpatroon volgens de Schijf van Vijf. Ik ga jou lekker praktisch op weg helpen om gezonder te gaan eten en drinken. We bespreken welke voedingsmiddelen jou energie geven om lekker fit de dag door te komen. Zo kun je door de juiste voeding meer energie krijgen.

Eetdagboekje ter voorbereiding van de workshop
Voorafgaand aan de workshop houd je in een dagboekje een paar dagen bij wat je zoal eet en drinkt, en ik doe dan een korte voedingscheck bij alle deelnemers. Tijdens de workshop ga ik vertellen waar voor iedereen de quick wins zitten.
Iedereen sluit de workshop af met concrete verbeterpunten voor zijn/haar voedingspatroon en hoe deze in de praktijk gebracht kunnen worden. En natuurlijk geef ik je tips om hier na de workshop zelf verder mee aan de slag te gaan. Waarschijnlijk leer je ook nog eens veel van de vragen die de andere deelnemers stellen.

Doe mee aan de online workshop: ‘Eet jezelf fit!’ en krijg persoonlijke tips en advies!

De workshop ‘Eet jezelf fit!’ vindt online plaats, dus je doet lekker mee vanuit je eigen woonkamer, werkplek of waar je dan ook maar bent. Je hoeft er de deur niet voor uit en dat is natuurlijk superhandig!
Per keer is er plek voor maximaal 6 deelnemers. Je ontvangt na afloop een opname, zodat je alles nog eens rustig terug kunt kijken.

Je investering in de workshop ‘Eet jezelf fit!’ bedraagt op dit moment slechts 39 euro (incl. btw). De eerste data waarvoor je een plek kunt reserveren zijn  maandag 12 april (10.00 – 11.30 uur) en dinsdag 20 april (13.00 – 14.30 uur). Na je aanmelding ontvang je snel een berichtje zodat je mij kunt laten weten op welke datum je erbij bent.
En je krijgt van mij dan ook de instructie over het invullen van jouw voedingsdagboekje, zodat ik voorafgaand aan de online workshop alvast inzicht krijg in jouw huidige voedingspatroon.

Superleuk als jij ook meedoet!

“Ik vond de workshop echt fantastisch”

“Ik vond de workshop “Eet jezelf fit” echt fantastisch. Wat me vooral aansprak was dat ons dagboek besproken werd. Dit zorgt ervoor dat we een klare kijk hebben op ons eigen eetpatroon. Leonie, ik wil je graag bedanken voor deze fijne namiddag. Je enthousiasme zorgt er echt voor dat ik een energie boost krijg!

Celine Weytens

“Het was een fijne workshop”

“Het was een fijne workshop. Ik heb er zéker iets aan gehad,  en er waren zelfs een paar dingen die ik gewooon niet wist, terwijl ik ook al vaak een poging heb gedaan om af te vallen,  zelfs onder begeleiding…
Ik ga er ook echt iets  mee doen.  Ik hoop nu echt dat het me gaat lukken om een aantal kilo’s af te vallen…”

Ans van Lottum