fbpx

online workshop
‘Eet jezelf fit!’

Als je lekker en gezond eet, en je hebt ook af en toe een genietmomentje, dan voel je je fit en energiek. Je kunt de hele dag door optimaal presteren, je hebt in het weekend energie voor leuke dingen en je hebt weinig van die vervelende dipjes.
Door goed voor jezelf te zorgen en gezond te eten blijf je makkelijker op gewicht, en als je van voornamelijk ongezond naar gezond gaat, val je ook nog eens af 🙂

Wat is gezond eten tegenwoordig?

Maar wat is nou eigenlijk gezond eten? En wat is eten waar je meer energie van krijgt? Tegenwoordig doen allerlei wilde verhalen de ronde. Dit mag je wel. Dat juist niet. Er zijn allerlei hypes (en nepnieuws) en soms zie je simpelweg door de bomen het bos niet meer. Ik krijg hier ook altijd veel vragen over.

Sommigen denken echt supergoed bezig te zijn, maar dan blijkt dat in de praktijk toch tegen te vallen. Simpelweg omdat het onbekend is!

En misschien vind je het nu extra lastig om gezond te (blijven) eten: door de terrasjes die weer open zijn, de sociale activiteiten, barbecues, de vakantie die eraan komt …. Als je daardoor nu vooral ongezonde keuzes maakt, dan heb je alleen maar minder energie om alle uitdagingen aan te kunnen. Dus hoog tijd om daar iets aan te doen!

In de online workshop ‘Eet jezelf fit!’ kijk ik naar je huidige eetpatroon en maak ik je wegwijs in een gezond eetpatroon volgens de Schijf van Vijf. Ik ga jou lekker praktisch op weg helpen om gezonder te gaan eten en drinken. We bespreken welke voedingsmiddelen jou energie geven om lekker fit de dag door te komen. Zo kun je door de juiste voeding meer energie krijgen.

Persoonlijke, op jou afgestemde tips!

Voorafgaand aan de workshop houd je in een dagboekje een paar dagen bij wat je zoal eet en drinkt, en ik doe dan een korte voedingscheck bij alle deelnemers. Tijdens de workshop krijgen alle deelnemers van mij persoonlijke feedback op hun quick wins.
Iedereen sluit de workshop af met concrete verbeterpunten voor zijn/haar voedingspatroon en hoe deze in de praktijk gebracht kunnen worden. En natuurlijk geef ik je tips om hier na de workshop zelf verder mee aan de slag te gaan. Waarschijnlijk leer je ook nog eens veel van de vragen die de andere deelnemers stellen.

Doe mee aan de online workshop: ‘Eet jezelf fit!’ en krijg persoonlijke tips en advies!

De workshop ‘Eet jezelf fit!’ vindt online plaats, dus je doet lekker mee vanuit je eigen woonkamer, werkplek of waar je dan ook maar bent. Je hoeft er de deur niet voor uit en dat is natuurlijk superhandig!
Er is plek voor maximaal 8 deelnemers. Je ontvangt na afloop een opname, zodat je alles nog eens rustig terug kunt kijken.

Je investering in de workshop ‘Eet jezelf fit!’ bedraagt op dit moment slechts 39 euro (incl. btw).

De eerstvolgende datum waarvoor je een plek kunt reserveren is woensdag 7 juli (13.00 – 14.30 uur). Na je aanmelding ontvang je snel een berichtje met alle info.
En je krijgt van mij dan ook de instructie over het invullen van jouw voedingsdagboekje, zodat ik voorafgaand aan de online workshop alvast inzicht krijg in jouw huidige voedingspatroon.

Superleuk als jij ook meedoet!

“Ik vond de workshop echt fantastisch”

“Ik vond de workshop “Eet jezelf fit” echt fantastisch. Wat me vooral aansprak was dat ons dagboek besproken werd. Dit zorgt ervoor dat we een klare kijk hebben op ons eigen eetpatroon. Leonie, ik wil je graag bedanken voor deze fijne namiddag. Je enthousiasme zorgt er echt voor dat ik een energie boost krijg!

Celine Weytens

“Het was een fijne workshop”

“Het was een fijne workshop. Ik heb er zéker iets aan gehad,  en er waren zelfs een paar dingen die ik gewooon niet wist, terwijl ik ook al vaak een poging heb gedaan om af te vallen,  zelfs onder begeleiding…
Ik ga er ook echt iets  mee doen.  Ik hoop nu echt dat het me gaat lukken om een aantal kilo’s af te vallen…”

Ans van Lottum

Cover E-book Slank denken slank doen

Ben jij die leuke enthousiaste vrouw
die wil genieten én weer lekker in haar vel wil zitten?

Vraag dan snel mijn gratis e-book aan!

Je hebt je succesvol aangemeld.