Je wilt het beste uit jezelf halen: een fit, slank en energiek gevoel!

Je hebt al heel vaak pogingen gedaan om gezonder te gaan doen en om af te vallen. Maar je valt steeds terug in oud gedrag. Je hebt diep van binnen niet het geloof dat het ook voor jou is weggelegd om definitief af te rekenen met je overtollige kilo’s. Je wilt het ontzettend graag, en het afvallen lukt op zich wel, maar de kilo’s eraf houden is een groot probleem.

Wat de reden ook is waarom het tot nu toe niet gelukt is om het lichaam te krijgen en te houden wat je graag wilt, één ding weet je wel: je wilt het wél heel graag. Je wilt met een lekker gevoel voor de spiegel staan, je wilt zonder gêne naar het zwembad of strand, je wilt je zonder schaamte uitkleden voor je partner en je wilt alle kleren kopen die graag wilt. En je wilt je ook weer fitter voelen, en niet de hele dag van dip naar dip gaan.

Op zich heb je niet te klagen. Van de buitenkant lijkt het alsof je er niet zo’n problemen mee hebt. Je hebt een gezellig sociaal leven, je bent een leuke partner, moeder en dochter en je onderneemt allerlei dingen. Maar jij bent toch niet tevreden. Je voelt dat het nog beter kan worden. Je voelt de onrust, omdat je diep van binnen toch niet tevreden bent over jezelf. Een dieet volgen en afzien is voor jou geen optie meer, omdat je weet dat dat je geen definitief resultaat oplevert. Ja, je kunt het echt wel eventjes ‘volhouden’, maar niet voor altijd. Je wilt eigenlijk vooral slimmer afvallen en weten hoe je dat nieuwe gewicht en gevoel voor de rest van je leven kunt volhouden. Zonder dat het zwaar is, zonder afzien, en mét die dingen waar jij niet zonder kan, zoals chocolade, gebak of chips. Oh ja, en dat glas wijn.


Hoe kan ik je helpen?

Individueel

Ben jij iemand die graag individueel met mij wil werken?
Meld je dan aan voor één op één coaching bij mij in de praktijk.

Groepscoaching 'live'

Ben jij iemand die graag 'live' met mij in een groep met gelijkgestemden aan de slag gaat?
Meld je dan aan voor een groepscoachingstraject in mijn praktijk.

Online groepscoaching

Ben jij iemand die weinig tijd heeft en geen mogelijkheid (of zin) heeft om steeds naar mijn praktijk te komen voor begeleiding, maar iemand die wél in actie wil komen in een groep met 'likeminded' mensen?
Meld je dan aan voor het online groepscoachingstraject.