Hoe kan ik je helpen? Mijn aanbod

Gezonde leefstijl / afslanken
Als gediplomeerd Gezondheidscoach/Gewichtsconsulent geef ik tips en adviezen aan gezonde (jong) volwassenen. Het gaat hier om preventieve gezondheidszorg. Ik kan je helpen als je geen diabetes hebt of bijvoorbeeld hart- en vaatziekten en verder gezond bent. Ik werk volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum en ben gespecialiseerd in coaching bij emotie-eten. De consults vinden plaats in mijn praktijk in Roggel (Winkelveld 15, Roggel).  

Ik ga je stap voor stap begeleiden naar een gezonde(re) leefstijl. Een persoonlijke aanpak staat voorop. Ieder mens is anders en we kijken samen heel gericht: wat past bij jou?

Door in het menu naar beneden te scrollen onder 'Aanbod' kun je vinden wat ik te bieden heb aan indivuele coaching en groepscoaching.
Als je nog twijfelt over wat het beste bij jou past, dan kun je altijd contact opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek. Vul het contactformulier op de website in of stuur een mail aan leonie@gezondheidscoachleudal.nl


Powerwalking
Sinds eind oktober 2018 ben ik gestart met lessen Powerwalking. Kijk hier voor data en tijden of lees meer over Powerwalking.


Bedrijven
Voor bedrijven bied ik de training 'Stap voor stap naar een vitale organisatie' aan. Lees meer