fbpx

Je probeert echt wel gezond te leven, maar je houdt er toch ook wel heel erg van om af en toe lekker te snoepen. Ok, soms ook wel vaker dan af en toe.
Wat voor soort snoeper ben jij eigenlijk?

Doe hieronder de test.

0%

Wat heeft jouw voorkeur?

chocolaatjes

Wanneer snoep jij het liefste?

snoepen op de bank 's avonds

Hoe vaak snoep jij?

hamburger eten

Waar in huis liggen jouw favoriete lekkernijen?

Chips

Waar kom jij het liefste?

etentjes en feestjes

Welk type snoeper ben jij?
De gezelligheidssnoeper

etentje

Jij snoept vooral graag in gezelschap van anderen. Thuis heb je er niet zo’n behoefte aan, maar als je samen met anderen bent en de lekkernijen staan voor je neus, dan vind je het moeilijk om er weerstand aan te bieden. Een feestje is voor jou de ideale gelegenheid om helemaal los te gaan.
De beloner

snoepen

Na een drukke dag, thuis of op je werk, ben je echt even toe aan een momentje voor jezelf. Even lekker neerploffen op de bank. En daar hoort echt wel iets lekkers te snoepen bij.
De rasechte snaaier

snoepen

Je neemt je ’s morgens voor om die dag echt te stoppen met snoepen. Maar ja, als de dag eenmaal begonnen is, is het best lastig. Al die verleidingen. Telkens als je langs de snoeppot of koektrommel loopt, loopt het water je al in de mond en lijkt alles naar je te roepen. Daar kun je toch onmogelijk weerstand aan bieden. Je neemt gewoon telkens iets kleins, dan is het niet zo erg.
De emotionele snoeper

emoties

Jij snoept vooral als je niet zo lekker in je vel zit. Als alles tegenzit, je boos bent of verdrietig, dan is snoep jouw beste vriend. Snoep lost je probleem niet op, maar het geeft je wel even een lekker gevoel.

Share your Results: